Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 686
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Поставяне на филър в устните по време на кърмене безопасно ли е според вас? Писах на страницата на д-р Неделчева в Стара Загора и ми отговориха че няма проблем, писах и на стр. на д-р Денкова и ми отказаха. Преди да забременея си бях сложила, но мигрира и разградих само горната устна (по преценка на доктора), от тогава не съм слагала и вече както може да се досетите разликата в устните е голяма, все отлагах и отлагах, но естетически не е добре и искам да ги оправя 🙂

# 256
За Войнов- наистина не пипа чак толкова смело и други негови резултати търпят критика, други пък му се получават добре, но и дамата е на години и без да е имала някаква грижа за лицето си в миналото. И аз мисля, че би могло да се направи още нещо за нея , но резултатът не е от най-лошите. Има някои тънкости, които не знаем в оперативната намеса по лицето, а и дамата е възрастна може би това е, което може да се направи. Възможно е да не може да се отнеме повече от клепача чрез блефаропластика тогава може да се компенсира с brawlift,  с корекция под или над веждата. Много ми харесва работата на тази докторка, която наблюдавам, а и е близо до България, приема в Анкара също. Сигурно и при нас може би има нещо толкова успешно, но нашите не показват такива резултати. 👉 https://www.instagram.com/reel/C8C8YmjMDE1/?igsh=Z3p5dTU3anhqNWl5
Охх, аз нещо май, не разбирам? Работата на посочената лекарка, ви харесва, така ли?
Аз поразгледах и понеже съм с точно такива клепачи изобщо, не виждам по-добър резултат след блефарото.. Аз бих искала да направя блефаро в някакъв момент, но да се премахне излишната част от окото, а не толкова фрапантна разлика.
Резултатите, които са приложени в този профил, са с сериозен филър (след), също така, а очите и веждите тотално различни изглеждат. Такава промяна, трябва много да не си харесваш лицето, за да я направиш. За мен това не е добър резултат, изобщо. Промяна на цялостното изражение на лицето, опъване на веждите, т.нар. foxy eyes.
Като цяло си харесвам очите и са ми отличителна част на лицето, не бих го променила. Това разбира се, си е мое виждане...

# 257
Ами на повечето места ще ви откажат. Мен изрично ме питаха дали кърмя - и в клиниката, и на микроблейдинг. Никой не знае дали няма да направите някаква реакция и т.н. Пък в момента, при положение, че толкова се говори навсякъде за ситуацията с ботокса, едва ли някой ще рискува.

# 258
  • Street of Dreams
На жената от последния линк се твърди, че има само блефаро ли? Това е абсурд, защото лицето изглежда съвсем блърнато.

# 259
  • София
Здравейте,
Има ли някой, който да си е правил устни при Рима Соми? Търсих отзиви за нея, но не са много... Досега си ги правех при д-р Шаркова във Vderm и съм доволна, но се чудя дали да не пробвам при Соми.
P.P Не търся ефект изкуствена човка, хах

# 260
Оставям ви да прочетете юридическо становище относно ситуацията с ботокса и изобщо естетичните процедури и регулации
https://www.facebook.com/photo?fbid=10161214483182099&set=a.10150893682522099

"Не само дерматолозите т.е. кожните лекари могат да поставят ботулинов токсин. Това могат да правят и други лекари, които са преминали съответните обучения.
Едно от приложенията на ботулиновия токсин е при бурксизъм ( стискане на зъби) и това се прави от дентални лекари ( т.е . стоматолози/ зъболекари).
Крайно време е болните амбиции на някои хора, които се виждат като Слънцето на Земята, The one and the only, да престанат, защото докато те създават спор "може ли и денталните лекари да прилагат ботокс", в полето на естетиката навлязоха престъпни самозванци, които НЕ СА ЛЕКАРИ!
Асоциацията на денталните лекари практикуващи естетични процедури направи много разумни предложния за регулация на дейността, но те останаха нечути и неразбрани, заради криво разбрана конкуренция."
Всъщност колегата (аз също съм юрист, с вече доста години опит), не е проверила много детайлно, защото има няколко наредби, макар и уклончиви. В тях общо взето се посочва какви специалисти имат право да извършват определени интервенции, сред които ботокс и инжекционни процедури. Стоматолозите не са сред тези специалисти.
Доколкото видях, сега ще работят върху наредбите, ще видим какво ще направят. То при нормотворците винаги е след дъжд качулка.

Рима Соми - не, не, не и не!

Auroraa99, разбира се, че не се правят никакви процедури по време на кърмене.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:07 от KPP

# 261
Ами вижте самата Соми, тя си е най- голямата антиреклама. Не бих и дала и противогрипна ваксина да ми боцне…
При бременност всеки уважаващ лекар ще откаже да сложи филър. Изчакайте да родите и ще коригирате, което искате.

# 262
Мария Петрова я харесвам като адвокат, но понякога се изказва неподготвена.
 Сега тя измести фокуса върху Нели от групата, а не върху мнимата инжекторка.
Защо била излязла по телевизията да коментира, защо не знам си какво. И д-р Денкова се е включила във фейсбук и тя плюе.
Май ми се струва, че всички ги е страх, че ще им секнат бързите пари от процедурите, които изкарват.

# 263
  • София
Излезе по-конкретна информация за тази “зла и самозвана лекарка - украинка”, която убива български жени с ботокс. Ясно е, че на много хора им се иска да е украинка (още малко хейт никога не е излишен), ама Арина си е най-обикновена “рускинка”.Simple Smile))
Руският ботокс - най-добрият ботокс 🤨

Добре, че все още има разследващи журналисти. Да бъдем малко по-критични към информацията тип ЕЖК:).
Скрит текст:
И видеоматериал за по-недоверчивите -  интервю с Ариночка🤐 https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/338617-opashki-ot-glasuvasht … a-nyakoi-e-ubiets
(Източник: BG Elves)

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 17:15 от Skiorche

# 264
Ами вижте самата Соми, тя си е най- голямата антиреклама. Не бих и дала и противогрипна ваксина да ми боцне…
При бременност всеки уважаващ лекар ще откаже да сложи филър. Изчакайте да родите и ще коригирате, което искате.

Може би не съм се изразила правилно, не съм бременна, имах предвид че кърмя.

# 265
  • София
Ами вижте самата Сома, тя си е най- голямата антиреклама. Не бих и дала и противогрипна ваксина да ми боцне…
E какво й е на нея? Не съм я виждала наживо, но за мен със сигурност не е грозна. Да, прекалила е в последно време, но предполагам, че количеството филър е голямо. Аз няма да искам такова. Като форма на устните обаче, поне на мен ми харесва Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:29 от ShokolaDkaa

# 266
Никакви процедури не се правят по време на бременност и кърмене.

Рима Соми прави извращения.

# 267
Какво и е? Има козирка над устатата, това е снимка със Фейсап обработена много, на живо този ръб е кошмарен има и бучки. За мен това как е направила своите устни и цялостната и визия не кореспондира с моят вкус. И не бих и се доверила.
Това е личното ми мнение.

# 268
Няма да секнат парите на дерматологичните клиники. Има доста ресурси в този сегмент и затова клиниките се роят. За мен голяма част от жените развиват зависимост към процедури - нямам предвид инжекционни само. Самите клиники насърчават също постоянно да с прави нещо като се налага усещането, че това е "поддръжка".
Лично аз имам няколко приятелки, които всеки месец си правят по нещо. Не са станали по-хубави, но по-малко уверени във външността си - да. Разбира се, цялото това нещо е доста комплексно, но няма смисъл тук да се обсъжда.

# 269
  • София
Какво и е? Има козирка над устатата, това е снимка със Фейсап обработена много, на живо този ръб е кошмарен има и бучки. За мен това как е направила своите устни и цялостната и визия не кореспондира с моят вкус. И не бих и се доверила.
Това е личното ми мнение.

ОМГ! Това със сигурност не съм го видяла. Ужас! А с тия носове.. направо всички са еднакви Joy
Определено няма да рискувам при тази "жрица".
Между другото, тук е мястото да похваля Шаркова. Работи наистина професионално - бързо, чисто и наистина естетически премерено. Правила съм само устни при нея, за друго нямам наблюдения. Самата тя наживо изглежда много по-добре отколкото на снимките в Инста (обратно на останалите).
Благодаря за мнението, върнахте ме към здравия разум Heart

Общи условия

Активация на акаунт