Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 642
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Извинете, че така прекъсвам страстите около дискусията. Чета от първа страница и никой не споменава мезоконци за повдигане на долна част и бузи. Никой ли не си слага? Да не би да е заради риск от сраствания и осуетяване на отлепянето при евентуален бъдещ лифнинг? Както Меган Фокс казва в едно интервю... 😀 Моля кажете за тези конци, че Ванеска ме офертира вече...
И на мен доктора ми отказа конци,заради сраствания.Ако толкова съм искала,да отида при някой друг негов колега.Прибрах се с поставяне на Ленисна(избрах нея,тъй като не исках обем) и съм доволна.

# 241
Изглежда след случаите се наплашиха доста, следя Аglea derma Пловдив и преди бях доволна , когато работеха определени лекари и след това напуснаха. От извество време мисля, че над година усилено рекламират две украинки , които правят всякакви инжекционни процедури и пред името им има титлата доктор , а са по техни описания козметоложки и много се чудех как успяват да лъжат и мажат народа. Днеска виждам, че са махнали всичко тяхно от страниците  си из мрежата  и навсякъде .

# 242
Едно хубаво нещо да излезе от тази ситуация.
Сега чакаме и въпросната измамница да си понесе отговорността.

# 243
Едно хубаво нещо да излезе от тази ситуация.
Сега чакаме и въпросната измамница да си понесе отговорността.
Тази сутрин казаха,че най-вероятно е вече извън страната.

# 244
А на мен ми е интересно наистина ли клиниките имат антидот, след като регулацията му е толкова проблемна на държавно ниво.

# 245
  • София
Maya, какво е Ленисна? На мен също са ми препоръчвали конци, но от това, което съм чела и от проблеми после при приятелки, както и краткотрайния ефект и болката, се отказах.
Ох да ви кажа мене ме окепази една от дипломираните и с много опит дерматоложки, в клиниката си, която даже гледах да се изказва по ТВ тия дни. След това дори не ми пое препоръчаното от нея лечение, а си плащах процедури, докато усетя, че ефекта е 0, пък уж не съм много наивна, та гаранция - Франция, но поне пък ние да правим каквото зависи от нас.

# 246
Гледам страницата на Войнов, постнал е тази блефаропластика, от сега виждам че има  свободна кожа на горния клепач, до 3 г ще е на почти изходно положение, а струва вече колко май 8 долна и горна при него… в началото докато има отоци и сравнявайки с преди викаш супер и после се оказва временно
.Като знам колко бързо провисва пак, не знам на какво се дължи, много се чудя бих ли правила.
На 3- ма близки наблюдавам резултати от различни лекари за 3-4 г всичко е почти като преди откъде толкова кожа на клепача?!! Може би година след блефро трябва някакви лазери или друго да се прави за да е стегната кожата, но то е толкова деликатно там…

# 247
Maya, какво е Ленисна? На мен също са ми препоръчвали конци, но от това, което съм чела и от проблеми после при приятелки, както и краткотрайния ефект и болката, се отказах.
Ох да ви кажа мене ме окепази една от дипломираните и с много опит дерматоложки, в клиниката си, която даже гледах да се изказва по ТВ тия дни. След това дори не ми пое препоръчаното от нея лечение, а си плащах процедури, докато усетя, че ефекта е 0, пък уж не съм много наивна, та гаранция - Франция, но поне пък ние да правим каквото зависи от нас.
Ленисна и Скулптура са колагено-стимулиращи.Засилват производството на собствен колаген и еластин.Ленисната има в състава си и хиурон.От него още след поставянето има минимална разлика.Иначе се разгръща с месеци.В началото по хубава и стегната кожа,а след 3-4 месеца и повдигане на контура на лицето и заличаване на по финни бръчици.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:13 от Maya Zhelyazkova

# 248
Гледам страницата на Войнов, постнал е тази блефаропластика, от сега виждам че има  свободна кожа на горния клепач, до 3 г ще е на почти изходно положение, а струва вече колко май 8 долна и горна при него… в началото докато има отоци и сравнявайки с преди викаш супер и после се оказва временно…

И аз следвам Войнов в инстаграм и честно казано не ми харесват резултатите от работата му. Но пък ценичките са му едни хубави, като на дългогодишен пл. хирург.
А относно блефарото такова вариране в цената не бях срещала. Като цяло се води за не толкова сложна операция (визирам горната) , като нещо рутинно , а някъде са изпраскали такава цифра .

# 249
Изглежда след случаите се наплашиха доста, следя Аglea derma Пловдив и преди бях доволна , когато работеха определени лекари и след това напуснаха. От извество време мисля, че над година усилено рекламират две украинки , които правят всякакви инжекционни процедури и пред името им има титлата доктор , а са по техни описания козметоложки и много се чудех как успяват да лъжат и мажат народа. Днеска виждам, че са махнали всичко тяхно от страниците  си из мрежата  и навсякъде .
Споделете впечатления за при кой доктор, сте доволна и от каква процедура? От скоро попаднаха на тях и понеже са ми в квартала, бих ги посетила. Тази лекарка д-р Ипек Карагюл , дали е добра? Откривам за нея, че е специалист кожни и венерически болести.

# 250
Моля някой може ли да изкаже мнение относно д-р Григорова, имам желание да поставя филър в устните

# 251
Споделете впечатления за при кой доктор, сте доволна и от каква процедура? От скоро попаднаха на тях и понеже са ми в квартала, бих ги посетила. Тази лекарка д-р Ипек Карагюл , дали е добра? Откривам за нея, че е специалист кожни и венерически болести.

Аз бях доволна от д- р Алексиев, но той напусна и мисля, че е при д-р Денкова вече. Правила съм една процедура при д-р Карагюл - доволна съм , тя е лекар все пак, не че това е гаранция .

# 252
И аз си мислех, че в крайна сметка стоматолозите оперират, което със сигурност е доста по-сложно и отговорно от поставянето на филър . Смятам, че достатъчно са учили, за да имат тези умения, но го има и момента, че сериозните и добри стоматолози едва ли ще се занимават с това. Аз познавам един от известните стоматолози, поставящи филъри и ботокс. Момчето завърши стоматология в Скопие и не мисля, че имаше и година практика, когато започна да се занимава само в устни. Това е причината аз да не бих отишла при стоматолог.

Обикновен зъболекар не оперира.
Такъв завършил 6 години в Медицински университет.
 За да оперира, трябва да е карал специализация, която е 3 или 4 години още.
Лекарите, които могат да оперират имат защитена специализация по орална хирургия или дентална, орална и лицево-челюстна хирургия.
 Това е причината например за вадене на мъдрец да се пренасочва към друг колега.
А в Медицински университет София има и дентална имплантология като специализация.
   Не съм чела ако сте коментирали назад, но в момента наредба 4 уклончиво дефинира кои лекари могат да поставят ботокс.
Зъболекарите не са сред тях.
Ботокс се поставя от лекар дерматолог с хирургична специализация и от лицево-челюстен хирург.
Надявам се да се затегне контрола и да променят наредбата като впишат конкретно какъв лекар и с каква специалност ще поставя ботокс.

Относно антидота - съхранява се при определена температура. Повечето болнични аптеки трудно изпълняват условието. Също така е скъп.
 Болничните аптеки в голямата част са държавни.
Единствено частните болници могат да си позволят да поддържат 1 флакон например. Защото и аптеките в тях са по-нови.

# 253
Да, и спомага за оформяне на челюстта. Предстои ми в петък и на мен, малко се притеснявам да не ми се изостри лицето, но си имам птоза вече, и то от едната страна по-изразена, което ме влудява. Като рових в риълселф , има проценти положителни отзиви за процедурите - ботокс на първо място.

Кажете как е минало после, за минути ли приключи, как се чувствате? Ще ми е интересно. При кой дерматолог ще сте?
Да, ще кажа.
Дерматоложката ми е в гр. Шумен, не е известна.
Аз имам и стари поставяния в брадичка и челюст, но явно не ми е достатъчно.
Сега ще демонизират ботокса като някаква чудовищна процедура..

Мисля, че случая с жената в Пирогов по-скоро напомня колко важно е да поверяваме лицата и здравето си на доказани във времето специалисти. Важното е, че са спасили жената

# 254
За Войнов- наистина не пипа чак толкова смело и други негови резултати търпят критика, други пък му се получават добре, но и дамата е на години и без да е имала някаква грижа за лицето си в миналото. И аз мисля, че би могло да се направи още нещо за нея , но резултатът не е от най-лошите. Има някои тънкости, които не знаем в оперативната намеса по лицето, а и дамата е възрастна може би това е, което може да се направи. Възможно е да не може да се отнеме повече от клепача чрез блефаропластика тогава може да се компенсира с brawlift,  с корекция под или над веждата. Много ми харесва работата на тази докторка, която наблюдавам, а и е близо до България, приема в Анкара също. Сигурно и при нас може би има нещо толкова успешно, но нашите не показват такива резултати. 👉 https://www.instagram.com/reel/C8C8YmjMDE1/?igsh=Z3p5dTU3anhqNWl5
Ето и самият процес как се случва .https://www.instagram.com/reel/C8MVP3lM0k1/?igsh=MWJnNzZycnB0NmVyYg==

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 15:17 от Chamae

Общи условия

Активация на акаунт