Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 565
  • 756
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте,дами!
Някоя от вас подлагала ли се е скоро на разграждане на филър в устните с хиалуронидаза и колко време след поставянето на ензима, оттока ви спадна? При мен минаха вече около 16 часа и все още са страшно надути...
Така ще е няколко дни.Дръжте лекаря в течение.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:20 от ДХ3

# 436
  • София
Момичета, попадна ми процедура за лице с fotona 4D, тъй като търсех неинвазивни процедури, т е без да има възстановяване. Доста почетох и гледах снимки и като че ли резултатите са доста добри.надявам се с него малко да се скрият петната и ако пък ми се дръпнат и малко назото…като че ли не сме го споменавали тук, но не съм сигурна. Някакви отзиви?

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 10:15 от Kanari

# 437
За Варна аз слагам при доктор Савченко, Estemed clinic. Приятелки също са при нея. Имам позната ходи при д-р Милена Генчева за ботокс, и тя е доволна.
И аз препоръчвам.

# 438
Здравейте,дами!
Някоя от вас подлагала ли се е скоро на разграждане на филър в устните с хиалуронидаза и колко време след поставянето на ензима, оттока ви спадна? При мен минаха вече около 16 часа и все още са страшно надути...

Аз съм останала с впечатлението, че до броени часове даже започва да действа и самите устни намалят. Аз тази сутрин се събудих с двойни... Дано всичко поотмине, иначе нямам подуване другаде или болка някаква,дискомфорт.

# 439
Пфффф ботокса ми почна да пуска ,а  ми е първи и го слагах декември.Ужасена съм ! 🤣
Връща се мимиката или се връща началното положение? Защото при мен лично изразителната мимика се появява сравнително бързо (2-3 месеца), но отпусна ли си лицето, пак е опънато. Тези гънки, които ме дразнят и заради които почнах ботокса, идват чак след 7-8 месеца, ако издържа толкова.

# 440
По-скоро се завръща малко по-малко мимиката ,но и бръчките се завръща...🫤

# 441
Здравейте,дами!

Аз съм останала с впечатлението, че до броени часове даже започва да действа и самите устни намалят. Аз тази сутрин се събудих с двойни... Дано всичко поотмине, иначе нямам подуване другаде или болка някаква,дискомфорт.
Не, има подуване и спадане на устните няколко дни.Няма да показвам аз как бях, плашещо просто.Но лекарят ме предупреди и нямах притеснения.Може да се наложи повторно прилагане на продукта, при мен се случи.

# 442
Bug, благодаря . Интересен е подходът при теб, но определено дава ефект. А при кои лекар слагаш ботокса?
Всичко правя при Д-р Петкова и ботокса също Simple Smile
Никога не съм имала главоболие или паднали клепачи или каквото и да е като страничен ефект. Няма да спра да си хваля докторката.

Здравейте, а може ли информация къде работи д-р Петкова?

# 443
Момичета, попадна ми процедура за лице с fotona 4D, тъй като търсех неинвазивни процедури, т е без да има възстановяване. Доста почетох и гледах снимки и като че ли резултатите са доста добри.надявам се с него малко да се скрият петната и ако пък ми се дръпнат и малко назото…като че ли не сме го споменавали тук, но не съм сигурна. Някакви отзиви?
Има вероятност следващия месец да си правя, но без първата стъпка-обработката отвътре на бузите, защото съм с имплант и не се знае как ще реагира. Правих два фотона пилинга почти без резултат, дано поне лифтинга има ефект.

# 444
По-скоро се завръща малко по-малко мимиката ,но и бръчките се завръща...🫤
моя ботокс издържа един месец, сега съм в процес на търсене на ново място.Стария разбрах че е марка Bocouture, сега ще го избягвам на всяка цена и ще търся друг.

# 445
Alia1
Цитат
Здравейте, а може ли информация къде работи д-р Петкова?
Има кабинет на ул. Бузлуджа 39 в София, но за повече информация на лично Simple Smile

# 446
  • София
При мен всичко пусна и се сви. Аз слагах септември филъри и ботокс на гневна. Интересно е, че като че ли има още малко филтър в устните.
В скоро време мисля да сложа повечко ботокс на челото и до очите.
И може би пак 0.5 на устните.
Филъри в скулите няма да слагам пак. Нещо не ми харесва как ми променят лицето.

# 447
Привет, момичета, има ли някоя с мение за д-р Паула Лозанова?
Мисля да слагам конци другия месец, но се чудя между Валянова, Ванеска и Лозанова.    На 55 съм, с тънка кожа, имам филъри, но не искам повече, за да не ми се промени формата на лицето и трите ми казват, че за мен конци ще са най-добре.  И сега не знам коя да избера.

# 448
При мен всичко пусна и се сви. Аз слагах септември филъри и ботокс на гневна. Интересно е, че като че ли има още малко филтър в устните.
В скоро време мисля да сложа повечко ботокс на челото и до очите.
И може би пак 0.5 на устните.
Филъри в скулите няма да слагам пак. Нещо не ми харесва как ми променят лицето.

Само в скулите ли сложи или го разпределиха и в средна част?

# 449
  • София
Предложиха ми Сайфа Рич за баркод бръчки.
Но няма ли да си личи, ако се сложи само там.
Струва ми се, че по-добре да се освежи цялото лице или се прави на части?

Общи условия

Активация на акаунт