Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 573
  • 756
  •   2
Отговори
# 450
  • София
При мен всичко пусна и се сви. Аз слагах септември филъри и ботокс на гневна. Интересно е, че като че ли има още малко филтър в устните.
В скоро време мисля да сложа повечко ботокс на челото и до очите.
И може би пак 0.5 на устните.
Филъри в скулите няма да слагам пак. Нещо не ми харесва как ми променят лицето.

Само в скулите ли сложи или го разпределиха и в средна част?
Първо сложих долу, на челюстта, след 15-20 дни на скулите.

# 451
Сайфа Рич е доста плътен продукт и има шанс да личи. Зависи как и колко е поставен, де.

# 452
Рокси, филър имаш в устните, част от него винаги остава.
Сейфа рич е ок за баркода.

# 453
  • София
ДХЗ, а дали ще омекне филъра в устните, така че да не се усеща?

# 454
Трябва му време, поне две седмици.

# 455
Сейфа е по- нисък клас филър не бих го сложила.
Дамата с конците, ако сте твърдо решена изберете между Валянова и Ванеска, имат дългогодишен опит с конци, а практиката е най- добрият учител.

# 456
Здравейте, дами, някоя от вас правила ли е процедурата E-type face lifting? Като чета, си мисля, че точно това ми трябва, но все пак ще се радвам на отзиви от първа ръка. Предлагат я в Есте дерм. Много бих се радвала да чуя мнения за процедурата, а и за клиниката, не точно за Егутов, ако някоя от вас е посещавала Терзиева или друг лекар там?

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:40 от Alia1

# 457
Сейфа рич е скинбустър.По принцип Сейфа са по-нисък клас от Рестилайн и Жуведерм и подобни, но съвсем не са лоши като качество:

# 458
Какъв филър сложи в скули и челюст, Рокси?
Сигурна съм, че си споменавала, но не помня.

# 459
  • София
Отивам да търся бележки. 😁
Намерих ги!
Долна челюст - Рестилан.
Скули - Сайфа.
Устни - Теосиал Кис.
В интерес на истината Сайфата седеше доста твърдо и подуто към 2 месеца. Хората не забелязваха, ама аз се дразнех.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:57 от Rockstar

# 460
Здравейте,пак да попитам - може ли мнение за процедури Радиочестотен лифтинг с TempSure за стягане на контура ,има ли възстановителен период след процедурата.Поставяне на ботокс в три зони ,кога ще е най добре  преди или след прилагането на процедурата.

# 461
Първо се правят апаратни процедури и после се слага ботокс. Не съм си правила точно такава процедура, но не мисля, че има възстановителен период  - евентуално леко зачервяване след това.

# 462
Всичко, което сте изброила и проблемът.
Да не сте слагала и вие при тази "дерматоложка" или в квартален салон?

Помня, че в миналата тема май, имахме спор (силно казано) не помня, обаче с коя потребителка. Спорът беше по повод, че цените в Дерма акт за ботокс са високи и че 550 лв за три зони ботокс е много високо, тя ходела за 350 лв и нямало да даде пари на клиники, които надуват цени. Нещо такова беше. Ето сега, нагледно защо 350 лв за три зони ботокс не е ок и че има защо в Дерма акт и другите клиники да е 600 лв за три зони.

И само за протокола https://www.instagram.com/reel/C3Pk57SKZDL/?igsh=MWRzM25rN2dyNTE3YQ==

Ботокс не трябва да изглежда така, след поставяне. Аз винаги имам мимика и мога да си вдигам без проблем и вежди и всичко, просто мускулът ми е малко по-атрофирал и съответно не се стига до бръчкане. И да - такъв трябва да е ефектът от ботокса, а не да не можеш да си движиш лицето. Най-малкото е супер смешно, да не говорим вече за сериозните последици.

А как сме сигурни, че тази е героинята?

И пак си повдигам въпроса за кинезио лентите за тейпинг. Вие какви ползвате? Simple Smile
В Фб групата Безпосна споделиха, че това е салона, където е поставен, била инфлуенсърка и май нямала завършено образование като дерматолог.
Като все още не поставила си ботокс, аз чета и проверявам толкова много, не мога да си представя защо са се вързали на рекламни страница тези момичета..
Което разбира се не ми гарантира че няма да имам страничен ефект...
Резултата, който е споделен в линка е точно този, който не искам за себе си ( то при мен няма и как да се получи), имам супер силни мимики на веждите като говоря)...Прави ми впечатление, че сутрин след сън нямам тези бръчки, почти не се забелязват и през деня, при мимикуване.. стават силно изразени и много видими.
Дали това означава, че със спиране на мимиката на веждите,  няма да се измести някъде другаде напрежението...?

Ако сложиш само в чело, да ще се измести. Затова задължително по протокол се слага в 3 зони.

Колкото до горния резултат, забелязала съм, че всички зъболекари, които слагат ботокс, се "хвалят" с такива резултати. Това е показателно защо никой, освен дерматолог, не трябва да прави инжекционни процедури. Изобщо не се познава анатомията на лицето. Каляшева май също бетонира, поне по мои наблюдения или поне преди го правеше

Shine76, които са силиконовите пачове? Бих пробвала Simple Smile

Зъболекарите много много да не дават изявления, че извращенията, които виждаме, са направени точно от зъболекари. Аз разбирам, че е много яко и печелившо да слагаш ботокс и филъри, но да си се придържат към зъбите, нямат квалификации за другото

Напълно съгласна съм! Любимият ми виц напоследък е "Имам приятел автомонтьор, слага и ботокс".... Не знам как човек би си поверил лицето на непрофесионалист. Аз ходя от известно време при Каляшева за три зони. Тя няма грешка.

# 463
Здравейте, какви процедури бихте ми препоръчали, правила съм доста лазерни процедури, ботокс, филър в устни и преди 5-6години Радиес и теосиал ултра Дийп под скули. Не съм пълна в тялото(172 см, 58-9кг) но в лицето…., тежка увиснала кожа, много се колебая за хайфу, но и много се притеснявам, дали няма да стане по зле. Обмислям последните дни да пробвам само на зона челюст, въпреки че няколко дерматоза ми казват, че съм за цяло лице(но от опита си виждам, колко са комерсиализирани всички и … искам повече да се информирам сама и от запознати дами). На 39г. съм

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 17:26 от amstel99

# 464
С подобен морфотип съм, освен регулярен Радиес, който правя, ми бе препоръчан Ултера. Четох, питах и тук, но все още се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт