Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 573
  • 756
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Аз съм с филър Сейфа и съм доволна. Коментирахме с Трендафилова самият филър. Тя сподели, че най-много харесва Рестилайн, след него Сейфа и накрая Жувадерм

# 466
Трендафилова харесва Сейфа, да. На мен също ми е слагала - в брадичка и в темпорална зона и честно казано съм доволна - дълготрайни са, не са ми давали реакции, не задържат вода и стоят естествено

# 467
Аз също харесвам Сейфа, нямам оплаквания.

# 468
Дами, имам бръчки под очите. Но не тип пачи крак или мини бръчици при усмивка под миглите, а голяма успоредна на земята линия около 6-7мм под самото око по цялата му дължина. Накрая завива надолу като пачи крак, но почва почти от началото на окото, все едно. Надявам се, ме разбрахте 😂
Това с ботокс ли се третира също?

# 469
По това, което чета като информация в интернет, при различните морфотипове лице, има различен тип стареене и съответно различен подход за справяне с този проблем. Например при загуба на обем в лицето, трябва да има правилно избран и правилно поставен филър( ако е избран подход със запълване на обема с филър, разбира се). За да е правилно поставен филъра в точките, които ще изтеглят и лифтират кожата, то той трябва да е поставен под мускула, на костта. В противен случай или ще се вижда(синее) или при усмихване - ще се мести и филъра. От твърдите филъри, които са подходящи за попълване на обем в скули, челюст, брадичка и прочее - най-висока цена държи Juvederm Voluma(от Allergan Aesthetics), следван от Belotero Volume( от Merz Aesthetics), след това е STYLAGE® Bi-SOFT XXL( от Laboratoires Vivacy, France), следван от  Restylane Volume( oт Galderma Switzerland) и накрая е Saypha Volume( от Croma-Pharma GmbH, Austria) - тези на пръв прочит намирам, а и такива марки най-често са коментираните тук. Следя много руски лекари -ето например тест как да разберем на какво точно се дължи отпускането на кожата на лицето и какви техники има за нейното "преместване"  Simple Smile
https://www.instagram.com/reel/C2q8IGtNCtH/?igsh=OWV3MnA4YzBrZTBu

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 09:34 от Anelia Dimitrova 649961

# 470
Това е студио, в което работи една украинка, явно са ги погнали по някакъв начин, за да преустанови дейността си за момента.
Скрит текст:

Дано!!!

# 471
Или тя от страх е решила да ги спре (временно).

# 472
Дами, имам бръчки под очите. Но не тип пачи крак или мини бръчици при усмивка под миглите, а голяма успоредна на земята линия около 6-7мм под самото око по цялата му дължина. Накрая завива надолу като пачи крак, но почва почти от началото на окото, все едно. Надявам се, ме разбрахте 😂
Това с ботокс ли се третира също?
Не, с ботокс само пачи крак се третира.

# 473
Ох,здравейте,пак съм аз. 😁 Чета в интернет
" Ефектът от хиалуронидазата може да се забележи още почти веднага – в рамките на часове след това, а разграждането на самия продукт се случва от 24 до 48 часа след инжектирането. "

Ами да,но при мен са минали вече 68 часа и помен от разграждане няма - даже ефекта е все едно съм си поставяла филър,не разгражадала. 🙁

Поне имам вече красиви вежди - Phibrows Militsa Petrova, пресни, пресни от вчера.

Скрит текст:

# 474
Лекарят да каже, може да се наложи още едно поставяне.Сестра ми сега разгражда горна устна и онзи ден в ходила да я видят и пак са ѝ поставили хиалуронидаза.Само горна разгражда тя.При мен се наложи също.

# 475
Лекарят да каже, може да се наложи още едно поставяне.Сестра ми сега разгражда горна устна и онзи ден в ходила да я видят и пак са ѝ поставили хиалуронидаза.Само горна разгражда тя.При мен се наложи също.

Със сигурност за абсолютно премахване, ще се наложи,но чак пък абсолютно никаква разлика да не се забележи при първия път. Вие забелязахте ли намаляване на филъра след разграждане?

# 476
При мен нямаше много как да се забележи.При сестра ми след втората доза се видя доста голяма разлика.

# 477
Добре де,нали уж големи специалисти поставят филтъра в устните,уж големи разбирачи всички,уж топ продукти...пък после разграждане? Защо се налага? Препълване? Миграция? Тая миграция не е ли от препълване? Защо се налага не мога да си обясня?

# 478
Много са факторите.При мен беше неправилно поставяне.Много дълбоко и филтърът образува  торбички на повърхността на лигавицата, които нямаше как да се махнат.
При сестра ми не знам- получи се миграция веднага, но дали заради много филър( имаше и преди) или заради неправилно слагане, не знам.Броя го пак лекарска грешка.

# 479
Аз дотук слагах 2 пъти по 1 мл през 2 месеца. Другата седмица пак ще слагам. Омръзна ми,не мога да ги напълня тея моите кожи и това е. И не, не прекалявам...Без червило все едно не съм слагала нищо. Не го разграждам бързо, защото има филър,усещам го, защото на пипане си е уплътнено. Просто не мога да докарам обема,който искам. Сигурно на 5 път ще стане....Да препоръчате някой плътен филър дето може да оправи положението? Досега ми слагаха това Като марка де,не знам колко вида има. Май е плътен

Общи условия

Активация на акаунт