Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 568
  • 756
  •   2
Отговори
# 195
Съвършен овал и чист релеф!
Аз не виждам никаква птоза.
В назолабиала има ли нещо? Аз засега започвам да имам нужда само там.

# 196
И само за протокола https://www.instagram.com/reel/C3Pk57SKZDL/?igsh=MWRzM25rN2dyNTE3YQ==

Ботокс не трябва да изглежда така, след поставяне. Аз винаги имам мимика и мога да си вдигам без проблем и вежди и всичко, просто мускулът ми е малко по-атрофирал и съответно не се стига до бръчкане. И да - такъв трябва да е ефектът от ботокса, а не да не можеш да си движиш лицето. Най-малкото е супер смешно, да не говорим вече за сериозните последици.

Не знам някой дали си спомня преди време епизода на Черешката на тортата с д-р Присадашка, но на мен ми се стори доста бетонирана тогава. Сетих се по повод мимиките. No Mouth

# 197
Карма, аз птоза не виждам. Моето лице е със сходен овал, да не кажа същия, но досега не съм се замисляла да имам птоза. Не се вгреждай толкова, супер си Heart

Аз Присадашка като цяло не харесвам как работи. Малко прекалява с корекциите и пълнежите. Хаджийска също. Но то вече си е до възприятия. Важното е, че всички са професионалисти.
Аз от ботокс съм най-доволна към момента от д-р Трендафилова и д-р Георгиевски и не само ботокс, а и цялостно. Помня, че д-р Трендафилова, преди майчинството, като ми слагаше ботокс, много добре стоеше и много се вдигаха веждите, та сега може да отида при нея и да може да имам база за сравнение между двамата.

Иначе за тейпинга, аз не бих се занимавала, но искам, така или иначе ми предстои да съм основно вкъщи, през деня да слагам ленти до очите и на челото, за да няма много щети, докато дойде време за ботокс. Че иначе ще трябва да инвестирам и в бустери или други процедури, преди ботокса, а не ми се дават пари, ако мога да спася положението с алтернативи. На едното око вече има едни линийки и на челото имам. Но за момента, ако сложа ботакс, докато са в това положение, ще се изгладят, но ако се задълбочат, ще трябва нещо друго преди ботокса. С лентите кожата не се бръчка просто, но нищо повече.

# 198
Добре бе, къде са институциите?! Трети случай!!? Няма ли кой да иде да изземе този очевидно опасен  ботокс, да задържи и разпита тази “лекарка”
Според мен сега малко и психоза ще настане и доста от пациентките и ще потърсят лекар…
Не знам какво да кажа…

# 199
Осем били пострадалите жени от въпросната инжекторка. Не е ясно каква е причината - дали самият продукт, който тя обявява за марка, но няма нито стикер, нито номер или неправилно поставяне и голямо количество.
Отделно казаха, че има нелегален внос на ботокс, който е с произход Китай, Корея, Турция и не е одобрен за ползване в ЕС, но се ползва включително и от лекари.

Агенцията по лекарства отговаряла за ботулиновия токсин, тъй като се води лекарство. Как ще се сезира и кога, ще видим.

# 200
И аз съм с пресен ботокс, ама от Каляшева. Дано да се разнищи историята, да направят промени, за да не може да се поставя от всякакви медицински сестри и козметички. На профила въпросната инжекторка се е титуловала като доктор. Ако този ботокс е позволен в БГ, възможно е и тя да не е знаела, че е опасен. Всъщност едва ли някой ще навреди умишлено и ще постави в риск живота и здравето на хората. Друг е въпросът дали има знанията и уменията как да си служи с него. Зъболекарите имат ли законово право да слагат ботокс и филър, защото много го практикуват?

# 201
Всичко, което сте изброила и проблемът.
Да не сте слагала и вие при тази "дерматоложка" или в квартален салон?

Помня, че в миналата тема май, имахме спор (силно казано) не помня, обаче с коя потребителка. Спорът беше по повод, че цените в Дерма акт за ботокс са високи и че 550 лв за три зони ботокс е много високо, тя ходела за 350 лв и нямало да даде пари на клиники, които надуват цени. Нещо такова беше. Ето сега, нагледно защо 350 лв за три зони ботокс не е ок и че има защо в Дерма акт и другите клиники да е 600 лв за три зони.

И само за протокола https://www.instagram.com/reel/C3Pk57SKZDL/?igsh=MWRzM25rN2dyNTE3YQ==

Ботокс не трябва да изглежда така, след поставяне. Аз винаги имам мимика и мога да си вдигам без проблем и вежди и всичко, просто мускулът ми е малко по-атрофирал и съответно не се стига до бръчкане. И да - такъв трябва да е ефектът от ботокса, а не да не можеш да си движиш лицето. Най-малкото е супер смешно, да не говорим вече за сериозните последици.

А как сме сигурни, че тази е героинята?

И пак си повдигам въпроса за кинезио лентите за тейпинг. Вие какви ползвате? Simple Smile
В Фб групата Безпосна споделиха, че това е салона, където е поставен, била инфлуенсърка и май нямала завършено образование като дерматолог.
Като все още не поставила си ботокс, аз чета и проверявам толкова много, не мога да си представя защо са се вързали на рекламни страница тези момичета..
Което разбира се не ми гарантира че няма да имам страничен ефект...
Резултата, който е споделен в линка е точно този, който не искам за себе си ( то при мен няма и как да се получи), имам супер силни мимики на веждите като говоря)...Прави ми впечатление, че сутрин след сън нямам тези бръчки, почти не се забелязват и през деня, при мимикуване.. стават силно изразени и много видими.
Дали това означава, че със спиране на мимиката на веждите,  няма да се измести някъде другаде напрежението...?

# 202
Някой правил ли е липолиза на двойна брадичка и дупе и има ли ефект ? Колко процедури за необходими ?

# 203
Не е нужно да си точно дерматолог за да правиш такива процедури ,но да си лекар -да(специално е България)стига да си преминал обучение.В UK всеки може да поставя,няма никакви регулации .В по-голямата част от света инжекторите са специално обучени сестри,които работят към офиси на пластични хирурзи и правят всички процедури .Така,че въпросът дали е била дерматолог е нерелевантен и наивен ,въпросът е дали има признато в бг.медицинско образувание и право да практикува.Под какъв регистриран бизнес е работила и какви  точно продукти е използвала-паспорти сертификати .

# 204
КРР  ,защо не пробваш силиконовите пачове за изглаждане на бръчки ?Дават ги ,че подобряват кръвообръщението и стимулират колагена и еластина .И аз имам едни линии под  едното око и понеже в момента имам възможност да седя повече в къщи ги слага през деня за по 3-4 часа.Отделно  сутрин и вечер слагам от стандартните пачове напоени със съставки .Ами определено има заглаждане.На челото също слагам от силиконовите.

# 205
  • София
Някой правил ли е липолиза на двойна брадичка и дупе и има ли ефект ? Колко процедури за необходими ?
За липолизата коментирахме в предната тема- провери с търсачката.
Аз се отказах от нея. Лемон- четох доста коментари от миналата година в чужбина и като цяло казват пари на вятъра. Другият пише, че освен че бил одобрен от фда, имаш бил вещества, които са по- действащи върху мазнините от лемон. Имаше и много снимки. Разгледай пак с търсачката на гугъл. Реших се на лазерна липолиза и щом се прибера в бг, ще запиша часове, но мен ме вълнува корем. Прочетох че влияе и на стягането и на диастазата, което ми е важно.
Пускам една снимка на моите назолабиални. От мн време се чудя дали е време за филъри. Установих, че лазерите няма да ги понеса. И май нямам друг вариант. Дали ще повдигнат и малко ъгълчетата, ако сложа?

# 206
Зъболекарите слагащи ботокс с официално изявление, малко са се притеснители да няма отлив от клиенти май… Но мисля че има полезна информация. Снимки са няма как да копирам от ИС по друг начин.

# 207
Joana85 , най-добре да се сложи ботокс на трите зони . Ако толкова се притеснявате не слагайте и това е.

# 208
Всичко, което сте изброила и проблемът.
Да не сте слагала и вие при тази "дерматоложка" или в квартален салон?

Помня, че в миналата тема май, имахме спор (силно казано) не помня, обаче с коя потребителка. Спорът беше по повод, че цените в Дерма акт за ботокс са високи и че 550 лв за три зони ботокс е много високо, тя ходела за 350 лв и нямало да даде пари на клиники, които надуват цени. Нещо такова беше. Ето сега, нагледно защо 350 лв за три зони ботокс не е ок и че има защо в Дерма акт и другите клиники да е 600 лв за три зони.

А как сме сигурни, че тази е героинята?

И пак си повдигам въпроса за кинезио лентите за тейпинг. Вие какви ползвате? Simple Smile
В Фб групата Безпосна споделиха, че това е салона, където е поставен, била инфлуенсърка и май нямала завършено образование като дерматолог.
Като все още не поставила си ботокс, аз чета и проверявам толкова много, не мога да си представя защо са се вързали на рекламни страница тези момичета..
Което разбира се не ми гарантира че няма да имам страничен ефект...
Резултата, който е споделен в линка е точно този, който не искам за себе си ( то при мен няма и как да се получи), имам супер силни мимики на веждите като говоря)...Прави ми впечатление, че сутрин след сън нямам тези бръчки, почти не се забелязват и през деня, при мимикуване.. стават силно изразени и много видими.
Дали това означава, че със спиране на мимиката на веждите,  няма да се измести някъде другаде напрежението...?

Ако сложиш само в чело, да ще се измести. Затова задължително по протокол се слага в 3 зони.

Колкото до горния резултат, забелязала съм, че всички зъболекари, които слагат ботокс, се "хвалят" с такива резултати. Това е показателно защо никой, освен дерматолог, не трябва да прави инжекционни процедури. Изобщо не се познава анатомията на лицето. Каляшева май също бетонира, поне по мои наблюдения или поне преди го правеше

Shine76, които са силиконовите пачове? Бих пробвала Simple Smile

Зъболекарите много много да не дават изявления, че извращенията, които виждаме, са направени точно от зъболекари. Аз разбирам, че е много яко и печелившо да слагаш ботокс и филъри, но да си се придържат към зъбите, нямат квалификации за другото

# 209
Въпрос на законодателство е кой има право да прави инжекционни процедури. Моя близка е медицинска сестра в чужбина и има право да поставя филъри и ботокс там, тук не. Не мога да се съглася, че зъболекарите не познават анатомията на главата.

Никога не съм слагала ботокс в 3 зони, защото нямам нужда и не мисля, че протоколът е такъв. В Дерма акт може, в други клиники не.

Общи условия

Активация на акаунт