Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 689
  • 756
  •   2
Отговори
# 495
Постът на Алена аз разбрах така:
- когато остаряваме лицето “слиза” надолу и повлича и устните, които се свиват.Съответно и там скелето не държи, затова лигавицата остава свита навътре, а може и да е както при мен: неразтеглива устна, която повече филър не може да поеме и вместо нагоре, започва да се изтегля напред.Затова внимателно с честото поставяне на филър, защото ще започне да мигрира.

# 496
  • София
Според мен инвестирането в доброто състояние на кожата, не означава препълнени бузи и "пластики", има огромен избор на процедури, които не струват толкова скъпо. Големи, напомпани устни не изглеждат добре когата рамката на лицето е отпусната, но явно вашите виждания за красота включват само устните.

Понякога щом няколко човека казват нещо сходно, явно има истина в това.
Успех в избора ви!

# 497
Сега,разбрах основната линия,обаче... да продължавате е меко казано грозно. Кожата е отпусната и няма да се прибере с разни козметични манипулации...Слаба съм доста освен възрастта. И никой не е казал ,че ще помпя джуки. И аз завиждам благородно на дебеланите,които са като месечинки в лицето,но това не ми дава право да им викам,че са тлъсти,нали?😘

# 498
Никой не иска да обижда или да се изказва като крайна инстанция, смисълът на тази група не е такъв. Всичко казано е с най-добри чувства, напомпаните лица не се харесват тук. Лично аз слагам 0,5мл и то почти на година, година и половина и това ми е напълно достатъчно, но за рамката полагам далеч повече грижа.

# 499
Е, стига де, никой не Ви е казал, че сте свлечена, увиснала и т.н. Преекспонирате!

# 500
Ами,отстрани поне така "звучи". Както и да е. Досега освен ботокс друго не са ми предлагали. Аз нямам толкова проблем със бръчките,колкото с увисването на кожата около долна челюст и паднал клепач по рождение. Ама блефаро няма да направя. Ботокс засега също задържам, защото имам проблем с лекарства и никой не ми гарантира каква ще е реакцията. Относно друго процедури,които биха могли да помогнат -не знам. Явно тук където живея толкова им стига компетенцията. Така че по редно според мен хи било,ако хората с повече опит кажат -добре ще е да се направи това и това и ще има еди какъв си ефект

# 501
Радиес предлагали ли са ти?

# 502
Не,нищо освен ботокс. Но той е засъвсем друго все пак

# 503
Бих опитала на твое място, ако е съвместимо с медикаментите и състоянието ти.Поне при мен, с тежката кожа също, има добър резултат.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:05 от ДХ3

# 504
Радиес, Скулптра, апаратни процедури. Всичко, което е колагенстимулиращо ще се отрази много добре, без да изглеждате препълнена

# 505
  • София
В никакъв случай не съм искала да обидя някой. Най-добре е да се отиде при някой доказан лекар и той да ви изготви план за действие, стъпка по стъпка, с перспектива във времето. Неприятното е, че явно нямате такъв избор при вас за жалост.
Тогава наистина колагеностимулиращите процедури бих препоръчала - Скулптра, Хармоника, също и йога за лице.

# 506
  • Бургас
Да се включа и аз в дискусията с въпрос, тъкмо сте на тема, която ме интересува. Нищо не съм правила, освен тези дни ботокс. Лекарката ми предложи RRS или Хармоника. Кое според вас ще е по добре, като имате пред вид, че не желая обем и имам Хашимото?

# 507
И аз завиждам благородно на дебеланите,които са като месечинки в лицето,но това не ми дава право да им викам,че са тлъсти,нали?😘
Да, не Ви дава право. Като месечинка съм в лицето, но не съм тлъста, това добре ли е?
Щом публикувате свои снимки, трябва да сте готови на всякакви коментари.

# 508
  • София
Аз също имам проблем с увисването в долната част, изчела съм доста коментари тук, имам няколко консултации с лекар, предлагали са ми скулптра, но на този етап не мога да си позволя възстановяване, затова съм се спряла на Фотона 4D. Събирам пари за него и се надявам на промоции за 8 март, макар че Каляшева не пуска никога промоции, а ми се иска при нея да го направя. Надявам се това да отложи и поставянето на филъри в назолабиланите. За това ви говорят момичетата- общо цялата долна чатс може напълно да промени и устните. аз съм показала на предната страница как изглеждат моите, увисване по същия начин.

# 509
Каква цена е тази Фотона 4D? Не видях цена на сайта на д-р Каляшева.

Общи условия

Активация на акаунт