Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 735
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Информативно, за тези които разбират руски език, в кои точки дълбокото поставяне на съобразено количество филър под мускула, на костта - може да доведе лифтиране на долната част на лицето.
https://www.instagram.com/reel/DGBSriAsRLG/?igsh=MWg4ZHJ0dnZoYmIxZQ==
Ето това например пък е за назолабиалните гънки
https://www.instagram.com/reel/DEkYy0IsQIi/?igsh=MTI4MTF1MjVrejNqMw==
https://www.instagram.com/reel/DFanL1HsBBR/?igsh=ZGp1a3RiM2pvcDRo

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 18:42 от Anelia Dimitrova 649961

# 511
  • София
Каква цена е тази Фотона 4D? Не видях цена на сайта на д-р Каляшева.
Има цена- 700 лв е. 3Д е 500. Говорим за лице само. Не разбирам разликата между 3 и 4. И ще питам. Прерових всички други възможности, цените са идентични. Сигурно има и аналогични апарати, но се умориха обърках да чета, така че ще пробвам с този.

# 512
the_demon, попитайте си лекарят за Радиес и ако е съвместим с лекарствата, които приемате, пробвайте. За мен е чудесен продукт за стягане и освежаване на кожата. Аз и Хармоника харесвам, но тя дава малко обем и ако не искате такъв, по-добре Радиес.
Тук всички са много помагащи и никой не би си и помислил да ви обиди, все пак никой не си прави процедури защото е безупречен.
А по повод на изчезващият филър - много вероятно е да мигрира на някъде и да ви направи беля, изчакайте преди да сложите пак в устни.

# 513
Аз тук не съм срещала злонамерени потребители, смятам че пишем, за да си помагаме в борбата с времето. Споделям мнението че работата на парче не дава задоволителни резултати, аз лично първо бих направила 2-3 лазера за стимулация на колагена, след това Скулптра или Радиев  3 броя по протокол, изчакам да се развие, слагам хубав бустер , може и мезо, след това филър само в темпорална зона, за да вдигне лицето, това според мен би имало ефект при птоза. Която е неизбежна в някой момент, тук сме на много различни възрасти и от там някои недоразумения. Чак след като подобря контур и овал и общият тургур на кожата  бих доизкусурила устните.
Добавки- колаген и хиалуронова киселина инжув.
Храна с полезни мазнини и протеин по 1.5 гр на килограм тегло.
Вода, чай над 1.5 л.
Много  ходене и спорт на открито, да има кислород, лицето обича това:))

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 05:32 от JACKLIN*

# 514
Има цена- 700 лв е. 3Д е 500. Говорим за лице само. Не разбирам разликата между 3 и 4. И ще питам. Прерових всички други възможности, цените са идентични. Сигурно има и аналогични апарати, но се умориха обърках да чета, така че ще пробвам с този.
Не знам за каква цел ще я правите Фотоната, но аз имам 3 процедури периорбитална зона и ефект нула.

# 515
Аз тук не съм срещала злонамерени потребители, смятам че пишем, за да си помагаме в борбата с времето. Споделям мнението че работата на парче не дава задоволителни резултати, аз лично първо бих направила 2-3 лазера за стимулация на колагена, след това Скулптра или Радиев  3 броя по протокол, изчакам да се развие, слагам хубав бустер , може и мезо, след това филър само в темпорална зона, за да вдигне лицето, това според мен би имало ефект при птоза. Която е неизбежна в някой момент, тук сме на много различни възрасти и от там някои недоразумения. Чак след като подобря контур и овал и общият тургур на кожата  бих доизкусурила устните.
Добавки- колаген и хиалуронова киселина инжув.
Храна с полезни мазнини и протеин по 1.5 гр на килограм тегло.
Вода, чай над 1.5 л.
Много  ходене и спорт на открито, да има кислород, лицето обича това:))
Може ли до препоръчаш кой ,какъв лазер ,и къде за София ,и има ли възстановителен период.Четох ,но вече се обърквам за кой ,че лицето стои изгорено и трябват 2 седмици.
Хареса ми предложението ти и бих опитала.

# 516

Благодаря, явно не видях тази точно цена. И аз гледах това 3Д. И при други лекари гледах D3 и D4. Някъде е и по-скъпо. Гледах и Ендолифт, но няма достатъчно инфо още, като че ли. Тук някоя дама щеше да прави ендолифт, но май не е. Не мога да се ориентирам за разликата между  ФОТОНА 3D, 4D и Ендолифт. Последният в София го намирам само на едно място.

# 517
Аз съм правила няколко пъти СО2, около 5-6 дни не ставам за пред хора. Тук някои момичета са правили Морфеус, бих ти препоръчала са си запазиш час при д-р Трендафилов в Дерма акт, той работи с лазерите и ще ти каже кой е подходящ за теб. Зависи какви тип е кожата и лицето ти.
След като паднат крустите, кожата ми беше като бебешко дупе:)
Мисля че при мен лазерите са оказали добро влияние в общ план за стягане и изграждане на колаген. Но тряба опитен лекар, да прецени дълбочината, за да имам максимум ефект.

# 518
А какво мислите за лазера frax 1550? Някой правил ли е?

# 519
Здравейте, имам силна нужда за освежаване, стягане на разширени пори
( защото са големи и доста) на лицето  , мисля да посетя Трендафилова дерма акт, както и хиалурон в устните при нея... Дали дя и се доверя

# 520
  • Бургас
Да се включа и аз в дискусията с въпрос, тъкмо сте на тема, която ме интересува. Нищо не съм правила, освен тези дни ботокс. Лекарката ми предложи RRS или Хармоника. Кое според вас ще е по добре, като имате пред вид, че не желая обем и имам Хашимото?

Да си побутна питането. Кой бустер е хубав. След бустер има ли оток и синини, време на възстановяване?

# 521
Здравейте!
Вижте на каква статия попаднах в Дир, за уж ново поколение естетични процедури извършвани от пластичен хирург. Докторката, ако не друго, то поне е много красива.
Липофилинг, терапия със стволови клетки и екзозоми. Давало невероятен ефект върху кожата.
Не знам дали е реклама, най-вероятно да. Интересно е да се прочете, а каква е цената не се знае.

https://dnes.dir.bg/pr-zone/novo-pokolenie-estetichni-protseduri

# 522
Мисля, че ползването на екзозоми в ЕС е силно регулирано. Разрешени са само растителни и то без инжекционно прилагане. Малко ми се вижда вятър работа.
В САЩ и Азия могат да се прилагат такива с биологичен произход, но рисковете не са достатъчно проучени, както и ползите при естетиката. Отделно стои въпросът с етичната страна, ако се говори за извлечени от ембриони, примерно.

# 523
Липофилинга не е нещо ново.

# 524
Да се включа и аз в дискусията с въпрос, тъкмо сте на тема, която ме интересува. Нищо не съм правила, освен тези дни ботокс. Лекарката ми предложи RRS или Хармоника. Кое според вас ще е по добре, като имате пред вид, че не желая обем и имам Хашимото?

Да си побутна питането. Кой бустер е хубав. След бустер има ли оток и синини, време на възстановяване?
Хармоника не е бустер, а хибриден биостимулиращ филър.
Възстановяването зависи от много неща.Не може да се каже еднакво за всички.

Общи условия

Активация на акаунт