Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 528
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
В скинлайн ходя на лазер за разбиване на мазнини ...

Какъв е този лазер?

# 616
Здравейте, момичета! От доста време обмислям да сложа филър в брадичката, но имам някакви притеснения. Слагали ли сте, как ви се отрази, болеше ли много, тъй като прочетох ужасни неща(болката била страшна) и също най-важния въпрос - случвало ли ви се е да мигрира? Ходила съм при Георгиевски дълги години, единствено той успя да ми назначи правилно лечение за акнето и да ми излекува кожата. Последно правих няколко co2 лазера, както и profractional, но в инжекционните процедури съм новак и ще се радвам да чуя мнение

# 617
Щом сте пациентка на Георгиевски, може да му се доверите и за филър. Чак ужасна болката не е. Все пак зависи от индивидуалния праг на болка. За миграция в тази област не съм чула. Аз не съм имала.

# 618
Здравейте, момичета! От доста време обмислям да сложа филър в брадичката, но имам някакви притеснения. Слагали ли сте, как ви се отрази, болеше ли много, тъй като прочетох ужасни неща(болката била страшна) и също най-важния въпрос - случвало ли ви се е да мигрира? Ходила съм при Георгиевски дълги години, единствено той успя да ми назначи правилно лечение за акнето и да ми излекува кожата. Последно правих няколко co2 лазера, както и profractional, но в инжекционните процедури съм новак и ще се радвам да чуя мнение
Аз слагах преди две години жуведерм,но не бих повторила.Переодично на два три месеца ми се появяваха втвърдявания ,като топчета ,които се задържаха по десетина дена и после изчезваха.Ходих да ми резорбират филъра  и пак имам малко като оризово зърно топче в брадичката .

# 619
Аз се отчитам с втори Морфеус днес.
Определено по интензивно, малко по дълбоко, по болезнено и съм доста зачервена и подпухнала.
Надявам се след тази втора процедура да имам ефект.

# 620
Аз имам филър в брадичката, срагах при д-р Трендафилова, доста отдавна, може би 2-3 години. Не ме боля, нямам миграция, още стои. Филърът беше Сайфа

# 621
Филъра в брадичката ми е най-безболезнената процедура която съм правила .

# 622
Слагала съм 5-6 пъти филър Сейфа, Жуведерм и Радиес, не ме е боляло въобще, чудесен резултат, никаква миграция или уплътнявания.Лятото пак сложих Сейфа, но определено Жуведерм Волукс е по-добре.

# 623
  • София
Имам въпрос относно Ванеска.
На сайта й има много дълъг списък с процедури, въпросът ми е всичките процедури тя ли ги извършва или има екип, с който работи?

# 624
Имам въпрос относно Ванеска.
На сайта й има много дълъг списък с процедури, въпросът ми е всичките процедури тя ли ги извършва или има екип, с който работи?

Има екип.Вчера бях там ,за премахване на капиляри с лазер, друга докторка ми направи процедурата.

# 625
Момичета, а защо се слага филър в брадичката? Винаги съм избягвала да мисля за подобен род процедури, защото си мислех, че целта е да я изостри и не ми стои хубаво (като на Ивка Бейбе примерно). Виждала съм снимки и на КРР и на ДХЗ и брадите ви съвсем не са такива. Защо поставяте в тази зона и какво се подобрява?

# 626
Аз нямам брадичка, като млада имах почти кръгли лице.С годините лицето се смъква надолу, а младежката линия е широка горна част, тясна долна, тип сърце.Като остаряваме се стопява костта о горната част се свива, а тъканите увисват надолу и разширяват долната част на лицето.Чрез оформяне на брадичката се издължава силуетът на лицето, обира се леко смъкване около нея.Поставя се филър за баланс на лицето общо казано.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 22:37 от ДХ3

# 627
ДХЗ, много красиво се е получило!

# 628
Мога да допълня ,че с годините брадичката започва да се сбръчква ,да образува линии ,не седи така гладка както на едно младо лице .Другата причина е ,че леко лифтира долната част на лицето  особено когато се съчетае и с филър в ъглите на лицето.И трето хармонизира профила,мисля ,че носът и бтадичката трябва да са почти еднакво издадени за да е хармоничен профила.Поне така съм виждала да мерят с молив когато инжектират брадичка.

# 629
Моля ви момичетата, които сте доволни от радиес, при кого в София го слагахте за лифтиране? От вас разбрах, че в Дермаакт не работят с него... Пациентките на Трендафилова: какво предлага принципно тя за лефтиране особено на долна част? Ботокс?

Общи условия

Активация на акаунт