Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 300
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
серуми с витамин ц могат ли да се използват при розацея? аз много искам да пробвам, но съм с розяцея и винаги съм се притеснявяла от реакция.

# 691
Аз не знам дали е точно розацея, появиха се едни зачервявания на местата на които имах пигментни петна, мисля да отида при Трендафилов да прецени какво да прави..

# 692
Аз ползвам без никакъв проблем поне от няколко години, редовно сутрин и не спирам. Това ми е един от продуктите, без които не оставам никога. На мен много ми помага за зачеряванията. Винаги обаче слагам и слънцезащитен крем 50+ след това. Даже и през зимата. Ползвам една корейска с азиатска центела, която е също против зачерявания и с хиалурнова киселина за хидратация. Въобще, както при всички състояния, при розацеята трябва да се прилага комплексен подход - много добро почистване на лицето, хидратация, серуми с Витамин С и може с ниацинамид, кремове с азелаинова киселина или с центела (за по-леки случаи или в слънцезащита). И хранителен режим - без супер горещи напитки, червено вино, глутен, захар, люто, а при някои и млечните са проблем. И към това ако се добавят и процедури, ще има ефект, сигурна съм.
Аз вече си позволявам глутен, но рядко и захар - много рядко. Човек трябва да се наблюдава какво му действа добре. Консултация с добър специалист - дерматолог също е важна, особено в тежки форми. Но, честно казано, въпреки, че посещавах редовно дерматолог, най-добрите съвети ги получих от една американска група за розацея, също от четене покрай Хашимотото и от лична проба-грешка. Добавям - аз също съм била само със зачервявания - предимно се активираха от топло и студ, а също и от храни, без пъпки (при някои хора е страшно).

# 693
  • Бургас/Пз
Здравейте Simple Smile
Вчера за първи път направих Хармоника. Досега съм слагала само RRS long lasting- за две години 4 пъти и реших, че Хармониката е следващата стъпка. Надявам се във времето да съм доволна. Не ме боля, но бях намазана с обезболяващ крем. Не беше много приятно, предполагам заради канюлата , за първи път ми беше с такава.
Според лекарката лицето ми е добре и Хармониката ще е напълно достатъчна.
Обаче за шията нещата не са като при лицето. Понеже съм с много тънка кожа и разликата между двете зони е много очевидна вече, въпреки мазането и масажите , които правя.
Това, което ми предложи е мезотерапия rrs за шия 5мл и след известно време Juve look, което било колагенов стимулатор и подходящ за тази област.
Аз обаче се чудя дали да не пропусна мезотерапията и направо да направя Juve look. Вие как бихте подходили?

# 694
  • София
Момичета, а какви лазери смятате да правите в Дерма акт. Аз родих, но кърмя и не мога да правя друго, но някой друг лазер за стягане на кожата бих направила.
Честито КРР, аз съм се насочила към пакет Taste - Лазер, който уж стимулира колаген и изглажда, а и маха петна- те са ми много належащи. Имам и едно,което тр.да се отстрани оперативно, та и за това ще го питам. Но този път първо записах консултация, защото вече 2 г спестявам тия 100 лв и давам много повече за за излишни процедури.
Другото, което мога да те посъветвам като минала по този път- не прави нищо кой знае какво поне година като родиш (е, като изкл. ботокса), на мен кожата ми беше тотално не моята през това време да не кажа и повече. Процедурите по това време са все едно да обзавеждаш къща, която ще бъде срината след месец така или иначе.
Интересувам се и от импулсния стол- къде и за колко- аз имам проблем след 3тото раждане- изпускам се, да не говорим, че постоянно съм с цистити, а нямам бактерии. Както и да е- скъп е доста този стол, но съм чела,че е ефективен.
В нирвана е в пъти по-евтино от скин лайн и процедурата е 40 мин уж. Не бях сигурна дали са читави, защото нямаше отзиви.
Благодаря на Алена, ще говоря с тях. Те ме питаха- ако искам. Аз не знаех, но имах предположения,че разпределяне не е ок...също наистина е логично паласките да са отделни колкото и да са малки. Прилагам снимка, реално на корем основно кожата ми се ще да стегне, провиснал е, имам лека диастаза. Не се вижда съвсем на снимката. А можре би корем на 30 годишна просто няма да имама повече, той пъпът трябва тотално да се реконструира...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 11:05 от Kanari

# 695
Канари, пий Уростим 3м и си направи изследване за уреа и микоплазма.Винаги топли крака и кръст пази.
Стол имаше в Надежда и поне на още 2-3 места в София.

# 696
  • София
Карбонов пилинг, който е правил, моля да сподели къде е доволен. Може в София, може и в Пловдив.

# 697
Честито, KPP! Здрави да сте!

# 698
Kanari, за импулсния стол мисля да го правя в Щерев или Надежда. Като цена мисля, че е добре 6 процедури са около 200-250 лв. Ще дам отзив, като го направя

# 699
Карбонов пилинг, който е правил, моля да сподели къде е доволен. Може в София, може и в Пловдив.
Да, аз правих - пет процедури купих в пакет и ми излезе добра цена. Могат да се ползват за различни зони. Това е студиото:
Arette Beauty Studio
София, бул. Арсеналски 15
Тук правя от дълго време мигли и ламиниране на вежди,  но видях и чух страхотни отзиви за козметичките, а и всеки месец имат пакети процедури на добри цени.
Моите процедури приключиха миналата седмица и смея да твърдя, че резултатът от карбоновия пилинг е чудесен.

КРР, честито🌺💐

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 19:17 от ellis

# 700
Каква е цената на пакета с карбонат пилинг и забелязваш ли изграждане на фини линии, например на челото?

Благодаря Heart

# 701
Цената беше 450 за пет процедури. Процедури правих през 10-12 дни, като 4 на лице, 1 на деколте. Много добър ефект за плътност, пори, страхотно повлия тен и блясък. След последната процедура си позволявам да ходя без никакъв грим- ФДТ или пудра, ВВ, СС, абсолютно мога и без тях-?свеж, равен тен, блясък.
Да, изчезнаха фини линии, леки петънца.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 21:40 от ellis

# 702
  • София
Ще погледна студиото, благодаря! Цената е много добра за 5 процедури, чак нереална. Иначе целта ми също е да мога да изляза без ФДТ и кожата ми да не е зачервена и с пори. Медицински лица ли работят там?

# 703
Проверих, разбира се-  две козметички са, не са медицински лица. Но, понякога само, си ползвам уменията на стар дипломиран психолог за лични нужди и…😉 абсолютно мога да се доверя на знанията и способностите. Направих го в разгара на “оня”  скандал🙂

Само да внеса яснота - това е цена в месец на промоция на този тип процедури за лице. В момента видях е 150 една.
 Сега е месец за промоция на Ембоди и други процедури за тяло.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 21:38 от ellis

# 704
  • На черешатааа
Благодаря Ви момичета за мненията Flowers Hibiscus . Ще ги помисля още малко тези лемони.А какви лазери бихте препоръчали? Морфеус в прованса- трудна работа. Пак ще трябва да навъртя 600 км в името на красотата Laughing Знае ли се кога ДА ще пуснат новите си промоции?

Общи условия

Активация на акаунт