Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 498
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Честито бебенце, КРР!
Аз съм си много доволна от Дженезис. Правя го от години и получавам комплименти от козметици и дерматолози за чудесна кожа с минимални пори, въпреки розацеята ми (поддържам я в ремисия с лазера).

# 676
  • в 1001-та нощ
И аз се чудех какъв е този Легаси лазер, изобщо не асоциирах с Venus Legacy. Със сигурност няма да има ефект при такава схема. По протокол трябва да се прави 30 мин. на зона, като 1 зона е с размер лист А4.

При мен когато се спаза протокола има ефект.
Алена, помислих си го. аз съм слаба, признавам си, реално след проучването за какво се използват подобни лазери, четох, че има добро действие за стягане на кожата, както и при диастаза- аз съм с лека такава и увиснала кожа при пъпа на корема- искаше ми се някак малко да се стегне. Другото, което мислех е,да направя останалите 3 процедури или само на паласки или само на корем, точно както трябва да бъде. Или понеже съм платила половината пакет (точно колкото струват 2), да се откажа, но не знам дали биха позволили...малко шот в тъмното беше този опит, ама...

При мен дава резултат за топене на мазнини, но наистина е ефективно при спазване на протокола - личен опит. Пробвала съм и да "деля" - ами не работи така Sad За стягане на кожата на корема след бременност също работи - споделено от терапевти. Казват, че се прибира до около 30%. 

По-добре избери една зона за оставащите 3 процедури. А поради компрометирането на първите процедури, салонът следва да поеме отговорност и да те компенсира с повтарянето им - както трябва - по протокол. Какви са тези безобразия. После тази процедура не работела, онази не работила. Ами няма да работят след такова "побългаряване". То разбирам желанието да се угоди на клиента, да го спечелят, но не бива да е за сметка на качеството.

Аз бих ти препоръчала да проведеш такъв разговор и да си направиш пълния пакет на корема - защото паласките - двустранно ще са 2 зони.

# 677
Много благодаря, момичета. Момче е, Велислав, роди си на 10.02, 3800, 51 см, естествено раждане. Heart Таткото много ми помага и мсичко е наред при нас Heart

И аз съм правила Дженезис точно за дерматит, но понеже леко кожата на лицето ми е загубила еластичност, си мислех за един курс лазер, но Дженезис сякаш не стяга. Иначе коремът ми изцяло се прибра, даже още в болницата, в момента ми е както беше преди, не мога да повярвам направо, само за 2 седмици. Като цяло съм си същата, като преди, все едно съм се пооляла и съм качила едни 3 кг. Единствено кожата на корема няма тази еластичност, нормално, с това голямо бебе. Излишни мазнини нови нямам. И аз мислех за Венус по-натам, обаче сега се сещам, че и аз правех криолиполиза на зона и после венус, например 6 бр, обаче на корема беше по 10 мин. На брич беше също по 10 мин, обаче там пък доста се сви тогава или просто отслабнах, не мога да преценя, защото карах детокс и тренирах.
Алена, а какъв е протоколът за Венус? Аз го правих в Нирвана. Честно казано, като цена - резултат най-много ми допада. Други апаратни за тяло са супер скъпи и то без кой знае какъв резултат.
Венус може някъде лятото да го започна или есента, ще видим вече как е с кърменето. Сега ще нося колан, взех си програма Не на диастазата и АГ ме изпрати на импулсен стол (междудругото е много добър при менопауза). Самите ми мускули отдолу не са така силни и със стола ще се възстановят по--бързо. Дават и, че се стяга влагалището. Ако някой се интересува, ще дам отзив.

# 678
Браво, КРР, много се радвам.И аз имам син с тази зодия.На кожата ще ѝ трябва малко време да се събере.

# 679
О, супер. До лятото ще си си същата, но с бебе на 6 месеца. Simple Smile

# 680
КРР, честит да е Велислав!
Кога роди бе момиче, не беше ли бременна от скоро 😁

# 681
Момичета, моля за помощ, има ли ефективна процедура, която да не е оперативна и да не струва хиляди, но за сметка на това да е ефективна - за коригиране на двойна брадичка. Аз съм слаба, винаги съм била, но особено при сведена глава, а и не само, много ме дразни тази двойна брадичка, която ми
се образува

Снимката изтрих за всеки случай. :0
Чувала съм, че Ултера дава добри резултати: https://dermasofia.com/page.php?IDMenu=1142&IDLang=1
Моля, не ми вярвайте, нямам опит!!!!!
Доколкото разбирам, 390 лв е на зона?

Честито на КПП!

# 682
КРР,честита радост, помня колко дълго и силно я желаеше!

# 683
Много благодаря, момичета! Heart

# 684
Hug Честито КРР!

# 685
  • София
Честит Велислав, КРР!
Да е много здрав и да има прекрасен, пълноценен живот!  Heart

# 686
Поздравления за смелостта и решението да родиш естествено. Бъдете здрави Heart

# 687
Честито бебенце, КРР!
Аз съм си много доволна от Дженезис. Правя го от години и получавам комплименти от козметици и дерматолози за чудесна кожа с минимални пори, въпреки розацеята ми (поддържам я в ремисия с лазера).
Какъв лазер и при кой го правиш за розацеята ?

# 688
КРР, Честита радост! Всичко най-хубаво и на теб и малкия Велислав Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 689

КРР, честита радост!

За розацеята: аз нямам много опит с множество процедури, но ще споделя за розацеята, макар да беше отдавна. Правих 4 процедури IPL в клинката на Денкова (преди точно 10 г.). Това доста ми помогна. Но ключова разлика имаше когато ми направиха няколко (май 3  бр. бяха) мезотерапии с Гуна, след процедурите с IPL. Все пак зависи каква е розацеята, в каква фаза е. Може да не помогнат само процедурите или да имат временен ефект. Спирането на глутен при мен и на захар също много помогна да се справя със зачевяванията. Може би и заради това, от години не ми се е налагало сериозно да се лекувам, а оттогава не съм правила и други процедури - поддържам с кремчета против зачерявяване, серуми с вит. С, слънцезащита и с хранителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт