Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 311
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
За "Venus Legacy" ли говорите? Ако е така, нормално да няма ефект. Според мен, тези процедури не дават добри резултати дори за леко стягане, камо ли - за чистене на мазнини. Поне моят опит е такъв.

# 661
  • в 1001-та нощ
И аз се чудех какъв е този Легаси лазер, изобщо не асоциирах с Venus Legacy. Със сигурност няма да има ефект при такава схема. По протокол трябва да се прави 30 мин. на зона, като 1 зона е с размер лист А4.

При мен когато се спаза протокола има ефект.

# 662
  • Варна
Почва сезона и на антицелулитните. Има отделна тема и съм в нея, но тук всички са много по -активни. С уговорката, че знам, че това е комплексно състояние и има нужда от корекция на храна и движението искам да попитам Варненки за препоръки за салони и процедури да обменим опит. От мен - правила съм 2 курса LPG/ B flexy/-нищо. Като че ли най -добър ефекта съм имала преди години от една масажистка, която не мога да открия. А и останалите момичета -кое е дало най -добър ефект за целулит при вас.

# 663
  • София
И аз се чудех какъв е този Легаси лазер, изобщо не асоциирах с Venus Legacy. Със сигурност няма да има ефект при такава схема. По протокол трябва да се прави 30 мин. на зона, като 1 зона е с размер лист А4.

При мен когато се спаза протокола има ефект.
Алена, помислих си го. аз съм слаба, признавам си, реално след проучването за какво се използват подобни лазери, четох, че има добро действие за стягане на кожата, както и при диастаза- аз съм с лека такава и увиснала кожа при пъпа на корема- искаше ми се някак малко да се стегне. Другото, което мислех е,да направя останалите 3 процедури или само на паласки или само на корем, точно както трябва да бъде. Или понеже съм платила половината пакет (точно колкото струват 2), да се откажа, но не знам дали биха позволили...малко шот в тъмното беше този опит, ама...

# 664
Моите са правени по протокол. Единият път беше само под дупето и ниско долу на него, тоест точно лист А4 формат. На двата крака, разбира се Simple Smile
Другият курс беше на корема под пъпа, там даже не знам дали има този размер формат. Но нямах никакъв ефект, а не е като да не се храня здравословно и да не тренирам (макар че понамалих малко тренировките). И понеже първият път беше основно за стягане, викам хайде, то е по-трудно. Но навсякъде чета как лазерите стопяват мазнините, особено на лицето и реших, че това ще се получи и под корема. Но, явно този лазер не действа така. Grinning Поне при мен.

# 665
Май започна сезонът на процедурите за тяло , аз също си взех пакет от 9 процедури venus legacy- 315 лв. е при нас в дълбоката провинция ,  плюс подарък крем за тяло, смятам да правя бедра и корем. Казаха ми , поне два часа ще е   на бедра и корем заедно , продължителността на процедурата и да го имам впредвид. Чудеса не очаквам , по - скоро е за мотивация понеже започнах режим и спорт. Мина ми първата процедура където се работиха само бедра и ми взеха мерки  и ги записаха.

# 666
Правила съм по протокол Венус легаси - резултат нула. Сигурно трябва да живея в салона и да правя апаратна процедура на лягане и ставане, за да има ефект. Чудех се за Онда, но имам усещането, че ще е същото нещо. А аз спортувам и се храня доста изчистено, та не знам при хора, които не спазват режим как изобщо ще се повлияе. За мен са пари на вятъра, признавам.

# 667
  • На черешатааа
Скрит текст:
Правила съм по протокол Венус легаси - резултат нула. Сигурно трябва да живея в салона и да правя апаратна процедура на лягане и ставане, за да има ефект. Чудех се за Онда, но имам усещането, че ще е същото нещо. А аз спортувам и се храня доста изчистено, та не знам при хора, които не спазват режим как изобщо ще се повлияе. За мен са пари на вятъра, признавам.
Усеща се лятото, т.е наближаването му. И аз се  замислям за процедури. В момента правя кавитация, но мисля че ефекта клони към нула и ще ги спра. Имам около 10 направени. Чудя се за LPG(правила съм в  далечната 2011 и мисля бях доволна, но не помня толкова назад Laughing ) , но ще се наложи да пътувам, че в града ни няма. Прованс, ко да правиш Sad . Отплеснах се , цитирах Ви, заради ондата- правих миналата година 2 пакета х 7 процедури, с най- новата машина. Ами ефект никакъв. Спазвам си режим (храня се по Зоната от 2 години и нещо) ,спортувам , но.. Та онда за мен са пари на вятъра, а не са малко за жалост. Обмислям и Lemon Bottle , но бих искала да чуя реални мнения и за него, ако някой си е слагал Flowers Hibiscus .

# 668
Как го усещате това лято, аз умирам от студ...
Но аз се замислям за някакви процедури за ръце.

# 669
  • София
Скрит текст:
Усеща се лятото, т.е наближаването му. И аз се  замислям за процедури. В момента правя кавитация, но мисля че ефекта клони към нула и ще ги спра. Имам около 10 направени. Чудя се за LPG(правила съм в  далечната 2011 и мисля бях доволна, но не помня толкова назад Laughing ) , но ще се наложи да пътувам, че в града ни няма. Прованс, ко да правиш Sad . Отплеснах се , цитирах Ви, заради ондата- правих миналата година 2 пакета х 7 процедури, с най- новата машина. Ами ефект никакъв. Спазвам си режим (храня се по Зоната от 2 години и нещо) ,спортувам , но.. Та онда за мен са пари на вятъра, а не са малко за жалост. Обмислям и Lemon Bottle , но бих искала да чуя реални мнения и за него, ако някой си е слагал Flowers Hibiscus .
Тук ги бяхме коментирали в предната тема- виж търсачката. Аз оттам бях решила лемона, но четох чужди сатове и тн и реших,че хем е боцкане, хем неефективно, на фона на другия серим, чието ие забравих, после видях лазерите и предвид,че при мен повече е нужно стягане, се зачетох за тях. Явно ще сеп орбвам да помоля да не завършвам пакета.
Днес запазих за консултация при Трендафилов в Демра акт преди да ски купя пакет лазенри процедури за лице. имат за втората седмица на март часове.
ПС и аз умирам от студ, но при мен е перманентно състояние Grinning

# 670
Момичета, моля за помощ, има ли ефективна процедура, която да не е оперативна и да не струва хиляди, но за сметка на това да е ефективна - за коригиране на двойна брадичка. Аз съм слаба, винаги съм била, но особено при сведена глава, а и не само, много ме дразни тази двойна брадичка, която ми
се образува /качвам снимка/

# 671
Има липолитици, които евентуално разграждат мазнина, ако то е мазнина и после стягаща апаратна .( нямам идея коя, досега такава не съм видяла да е уау).Ако е само кожа може да се пробва Морфеус .
Аз бих направила липосукция ако са мазнини.

# 672
Момичета, а какви лазери смятате да правите в Дерма акт. Аз родих, но кърмя и не мога да правя друго, но някой друг лазер за стягане на кожата бих направила.

# 673
Ей, момче, честитоо! Много се радвам за теб!!!❤❤❤
Кърми и не го мисли, гледай да се наспиваш.Наесен ще видиш какво-що.Надявам се всички сте добре!

# 674
Честито бебче! Момче или момиче? Поздравления за кърменето!

Общи условия

Активация на акаунт