Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 495
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Момичета, с най-добри чувства го казвам, не винаги да те пуснат от високо в дълбокото е добра стратегия, дори и да дава добри резултати или да е по-изгодно.

Грижата е любов към себе си, минава през осъзнаване, да - всичко започва в главата, отношението, навиците, начина на мислене, рутината - като ежедневни ритуали, в които човек "посяга" към себе си с любов и грижа. Дори когато решиш да сложиш едно серумче с вит. Ц - първо да разклатиш шишенцето, ако се разслоява, да отмериш количество, да разпределиш между пръстите и да нанесеш с грижа и внимание, защото това си ти и те е грижа за теб самия. Вместо набързо да наплескаш нещо там, защото е стъпка 2 от рутината, бързаш и нямаш време да продължиш с третата.

Когато човек в началото на пътя - естествено е да пристъпва плахо, да се допитва, да търси своя начин да го извърви. Човек е готов на драстични мерки, когато осъзнато е стигнал до тях, узрял е, а това отнема време и струва опит.

# 646
# 647
И за мен препоръките на Бабри и Жаки са тези,които ще дадат някакъв видим резултат при лице в напреднала възраст и свличане без никаква грижа до момента. Ще има едно наливане на пари за безрезултатни апаратни или не инжекционни процедури, от които единствено може да подобри тургур на кожата и нищо повече. За мен всички апаратни в дългосрочен план влошават положението заради топенето на подкожните мазнини,което обаче става видимо след време.
Лили,ако иска да пооправи положението без операции задължително трябва да се насочи към инжекционни терапии,много и методично. Не е чак такива болка и драма.
Аз вчера се набодах с дермапен, сега съм оточна като месечина,но за жалост бързо ще премине.

# 648
  • SF
За жалост или за радост?
И аз сама си правя микронийдлинга.

# 649
За жалост или за радост?
И аз сама си правя микронийдлинга.
за мен е за жалост, защото на моето лице му подхожда да се пълни и окръгля,аз нямам проблем да правя процедури, които добавят обем,защото имам нужда от такъв. Но в случая лицето е оточно от това,че е набодено,до два дни ще спадне. Аз не прекалявам с дермапена,правя 2-3 пъти годишно зимно време и толкова.

# 650
  • Варна
Лили, като посетиш дерматолог, види те наживо и ти предложи план за твоето лице, пиши тук  ако се колебаеш нещо, но така наистина стреляме всички на посоки буквално и не знаем дали ще сме ти от полза.

# 651
Аз наистина мисля, че на това лице ще му се отразят много добре, няколко процедури с лазер, а също Радиес и Хармоника. Ще се подобри качеството на самата кожа, а от там и увисването ще се прибере. Ако се сложи и малко филър по костта на определени места, мисля че лифтингът може да се отложи с едни 10-тина години. А тогава не се знае, знае ли се.
Още повече, че до момента, резултатите от лифтинг, които виждам по страниците на пластичните ни хирурзи никак не ме вдъхновяват.

# 652
Състоянието на кожата на повърхността видимо няма да се подобри с никаква операция , там си трябва изпиляване, дали химическо или лазер. С лазери става по-бързо.

# 653
  • Пловдив
Много благодаря на всички, които се включихте и ми дадохте насоки!
Да, нямам намерение да правя драстични корекции по кожата и лицето си (благодаря, a.l.e.n.a, много точно го написа вместо мен Simple Smile ), но поне придобих представа кои процедури биха били подходящи за мен. Разбира се, ще се консултирам с лекар, след като се спра на конкретна клиника, и с него ще изговорим вече по-детайлно за подходящите марки филъри и т.н.
На този етап искам да  започна отнякъде, но тъй като нямам неограничени средства, ще пробвам с някои базови процедури. Важно ми е първо подобрението на кожата и устните, защото са нетърпимо сухи, искам кожата да ми е добре хидратирана, или пък ако има загуба на липиди или колаген, да се направи някаква (макар и неинвазивна) стимулация и след това вече ще решавам на какво да се подложа. За момента лифтинг, ботокс, конци ми звучат много страшно Simple Smile
Ще се включвам с въпроси, дано не ви се сторят глупави, но ми е важно мнение на жени, които са минали по пътя и имат изградени впечатления. На пазара е пълно със стотици процедури и начинаещ трудно би се ориентирал във всичко.

# 654
Лили, лифтинг, ботокс и конци, са безкрайно различни неща, за да са в едно изречение:)
Ботокс е по скоро към рутинните, той, бустери и мезо, са АБ дето се вика:) при добър лекар нали! Да не стане като с онези дами от Пирогов.
Филътр в устните ще ти го ги хидартира, а ти определелено имаш нужда и от обем.
Прочети темата за Ретилоли и Третиноиди, за товята плътна кожа мисля ще е подходящо. Но иска четене и подготвка, постепенно въвеждане.
Ще трябва да четеш, да опитваш и напасваш, няма как:)

# 655
Здравейте, бихте ли ме насочили към добър специалист в Пловдив за поставяне на ботокс?
На 36 години съм, бих казала с доста хубава кожа, но забелязвам, че започва да ми се заформя гневна бръчки и ми се иска да взема мерки докато е по-рано.

# 656
Единствената потребителка,при която съм видяла хубав резултат от апаратна процедура е Enisa след нейното Виваче.
Ако се включи може да сподели към днешна дата колко е траен резултата.

# 657
То е въпрос на вкус, на мен около 90% от резултатите на филър в устните не ми харесват, дори и тук в темата. Личи си, мигрира, седи на буци, криви при говорене и усмивка. Не знам заради желанието на клиентките или толкова си могат.

# 658
  • София
В скинлайн ходя на лазер за разбиване на мазнини ...

Какъв е този лазер?
Legacy. 2 процедури съм направила, като разпределям корем 20 мин и паласки 10. засега не виждам ефект, ще видим след 5тата, когато ще приключа просто, ако няма такъв.

# 659
Аз също не видях ефект от 2 курса Легаси - на дупе и зоната при бедрата под дупето, и на корем. А, нямам много излишни мазнинки там. Даже на и под дупето го правих по-скоро за стягане, докато на корема ми се искаше и стопяване, че под пъпа си имам малко излишно над мускулите.

Общи условия

Активация на акаунт