Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 447
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Дами и аз да се включа, че скоро не съм. Миналата седмица правих SylfirmX и съм най-доволна от него, след CO2 и Agnes, определено това ще е в бъдеше моят апарат за поддръжка. Веднага се видя опъване и стягане, а за възстановяването намам думи...24часа макс.
Днес сложих и Radiesse и чакам резултати. Ще пиша и за това. 😉💋

# 736
Какъв е този апарат и къде е правена процедурата? Simple Smile

# 737
Четита Баба Марта!
Бъдете много здрави и щастливи 💋
Sylfirm X - радиочестотен микронидлинг на лице, шия и околоочен контур направих при др. Петкова в Contur clinic 😉

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 01:37 от adrenalinka85

# 738
Как бихте "разчели", отметката на Комбинация на индикации в по- горната снимка?

# 739
Четита Баба Марта!
Бъдете много здрави и щастливи 💋
Sylfirm X - радиочестотен микронидлинг на лице, шия и околоочен контур направих при др. Петкова в Contur clinic 😉
Много благодаря. А какво е нивото на болката и възстановителнит период?

# 740
Само околоочен контур ли правихте или цяло лице?

# 741
Дерма акт са публикували промоционалните пакети.
https://derma-act.bg/ekspertite-na-koito-kozhata-ti-vyarva/

# 742
Впечатления от ellanse M, дали ще има ефект за подобряване на овала и пред ушната мида за лифтиране малко и обем?

# 743
Направих лице, шия и околоочен контур. Написах го горе и 24 часа е възстановителният период. Болка почти нямаше, леко усещане за пускане на ток, но може би защото на някои места не беше обезболено добре. На горен клепач и шия се усещаше дискомфорт.

# 744
Кога го правихте, какъв протокол, каква трайност има?

# 745
Преди 9 дни. Протокол най-добре разбира се обсъдете с лекар според типът кожа и търсен резултат. Трайност не знам, за първи път правя и в моят случай ще повторя след  месец, после след 5-6 месеца евентуално. Описана е цялата информация в сайта на клиниката Winkhttps://contourclinic.bg/services/sylfirm-x/

# 746
Дами и аз да се включа, че скоро не съм. Миналата седмица правих SylfirmX и съм най-доволна от него, след CO2 и Agnes, определено това ще е в бъдеше моят апарат за поддръжка. Веднага се видя опъване и стягане, а за възстановяването намам думи...24часа макс.
Днес сложих и Radiesse и чакам резултати. Ще пиша и за това. 😉💋
Много се радвам да прочета, че някой го е правил/
Аз питах няколко теми подред, но питането ми оставаше в девета глуха и нямаше отговори на въпросите ми.

Би ми било интересно да споделиш как се развива ефекта, тъй като и аз съм го набелязала. sylfirm

# 747
Аз повдигам питането за болката с него Simple Smile

# 748
Алетеа, просто никой не го е правил, затова
Питам за протокол, защото прочетох за 5-6-7 процедури, което си е доста солено.
Вие споделихте ли на колко год.сте и с каква кожа, какви проблеми, че не помня?

# 749
  • София
Аз съм правила sylfirm в Спектро, мисля че 3 на лице бяха и 2 на шия. Честно казано не мога да кажа, че имах някакъв зашеметяващ ефект, болката беше значителна на момента, после нямам спомен да е имало дълго възстановяване. Беше в период, в който имах доста лични сътресения, отслабнах от 50 на 45 кг, без да искам. Та и лицето ми по това време леко се спихна, но не смея да го отдам на процедурата. На 42 бях по това време. Не бих повторила, честно казано.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 11:52 от Тристана

Общи условия

Активация на акаунт