ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 3

• 19 292
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Moonlite,
Много благодаря за хубавите песнички.
Ние сега пеем Тихо се сипе първият сняг, и нещо превключихме на Здравей,   как си приятелю, в тази връзка да ви питам, пеете  ли им други песни,  освен детски?

Абсолютно - опитваме да й дадем рок закваска с баща й, а тя ще си избере дали й харесва после 😁 освен това и й пея други песни, които знам, а баща й и свири с китара. Пускаме и други стилове, вчера например суинг. Изглежда заинтригувана, да видим.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 12:59 от Moonlit

# 16
Пея всичко. От българска естрада до английска музика. Основно избягвам новите детски песни, защото са ужасни.
*Sweety*, все си мисля, че тук сме събрани интелигентни хора и никой няма да вземе решение за детето си на база коментар във форум.
Ние днес от сутринта сме на вън, но аз не живея в София и тук въздуха е много по-добър или поне се надявам. Но е невероятно кално и това поле са го орали и дори на асфалтирания път имаше големи буци кал. Цялата количка е кална и по едно време си помислих, че ще ни изостави там. Представих си цирка с бебе и куче да се влачим през целия град.
Вчера ходих в парка да се разхождаме. Въпреки, че Кайра беше вързана и с надморник и не се отлепи от количката през цялото време ми направиха забележка, че съм с нея. Да вмъкна само не сме били на детска площадка и имаше и други кучета. Много тъжно ми стана, защото тя е добра и основно иска да си играе.
Ето една снимка за стоенето по корем и силата на мотивацията. Детето е на масата, но аз съм там през цялото време и не остава без надзор.

# 17
Благодаря за новата тема

# 18
Благодаря за новата тема 🤗

# 19
Gorgonzola, на колко е твоето бебенце, момче или момиче?

Sway, бебо ще е ценител на хубави питиета. 😁😁
Моята кучинка все в шезлонга или в гнездото я намирам наредена.

# 20
Добре сме ние гледаме си се по цял д н всеки ден коликите свършиха,даже днес се засмя с глас за втори път бебка.Радвам ѝ се постоянно и така.Но все още не иска в шезлонга,не иска в гимнастиката,не иска в кенгуру.Обикалям ги за по 5 Мин да ми отпочинат ръцете и така.Опитеам се да я свикна да седи в тях дано има успех

# 21
Момче на 3 месеца 😄

# 22
Кефят се бебоците на песните  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  
Удивлявам се как растат с часове. ❤️

# 23
  • София
Ехаа, Суей, много силен твоят бебок Laughing Трябва и аз да сложа една бутилка уиски пред моята, явно не я мотивирам правилно Satisfied

# 24
Sway,
Браво на бебчо, чудесно си стои.
И нещо се е замечтал с такъв стимул😄

# 25
И аз съм против захранването на толкова ранна възраст и то с плодове, но всеки сам решава за детето си.
Моето бебе от няколко дни доста се плюнчи, лапа всичко и отказва да яде. Ще се консултирам с педиатър. И  ако продължава така май ще започна захранването по-рано, но ние сме почти на 4+.
Открих начин да стои по корем за по-дълго време. Слагам я върху възглавница и играчка отпред. Така се занимава да я лапа и играе и издържа доста време. Днес два пъти я слагах по този начин и стоя 10 Мин и после 15мин. До вечерта ще я сложа още два пъти.

# 26
Да, много съм доволна. Така издържа доста дълго време, когато пред себе си има нещо интересно. Огледало също върши работа.
Вчера влязохме в магазина и той за сефте беше буден. И към бутилките с бира прояви същия интерес JoyThinking
Тъй като основната ми количка е светла и след днес стана цялата в кал, имам още една, но там не мога да сменя коша и е със зимен, и е само с летния. Той има пълно легнало положение дали ще е проблем да се използва за час, максимум час и половина според вас?

# 27
Ах, песните ме зарадваха много. Ние редуваме френски с български детски песни, но моите много се кефят на… реге!! Всякаква плажна музика за кокосови орехи, слънце и море. Но ги пробвам с много жанрове. Свирих и аз на китара, но когато бяха изнервени и това не ги успокои.. ще опитаме отново, защото си е друго с публика!

# 28
Моят бебок вече напълно отказва да си седи в зимния кош на количката. Днес едвам излязох (и прибрах) за 30тина минути пред блока, като се наложи на първата слънчева пейка, която се изправи на пътя ми да го изкарам и държа на ръце. Така се и прибрахме- на ръце, като за финал на 100тина метра от нас ни оповръща на фонтан и двамата.
Не мога да си обясня това поведение. Дали, защото 10тина дни му се бяха насъбрали вкъщи покрай лошото време и сега да го е страх в количката?
Не ми се инвестира в кенкгуру, защото имам проблеми с кръста и усещам, че няма да се ползва.
Моето дети с каква ли музика не се пробвах да го успокоя- рок, най- вече Nickelback, Риана, Моцарт, детски песнички, арам зам зам, 50 Cent, та накрая единствено Азис- Не сме безгрешни, успокояваше коликите. Та щем, не щем с баща му слушаме Азис като стане напечено положението. А и Хиляди Слънца на Орхан.

# 29
Да, много съм доволна. Така издържа доста дълго време, когато пред себе си има нещо интересно. Огледало също върши работа.
Вчера влязохме в магазина и той за сефте беше буден. И към бутилките с бира прояви същия интерес JoyThinking
Тъй като основната ми количка е светла и след днес стана цялата в кал, имам още една, но там не мога да сменя коша и е със зимен, и е само с летния. Той има пълно легнало положение дали ще е проблем да се използва за час, максимум час и половина според вас?

Не е проблем.

И на моят му е скучно в зимния кош, че все е буден.

Азис ли харесва 😁😁
И те имат вкус. Ние сме на Моцарт засега, но най-вече бял шум звучи у нас.

Общи условия

Активация на акаунт