ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 3

• 19 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Честно казано, ако имах такъв мъж, може би щях да избера да съм сама вместо зле придружена. Но то като се нормализира това поведение, според мен много жени си мислят, че това е най-доброто, ама не е така. Има и нормални мъже. Моят понякога като тръгне да се сравнява с най-лошите примери на шега, примерно “е, то има мъже, които бият жените си и ходят на риба всяка събота и неделя”. Изобщо не си поплювам и даже на шега не му давам да се сравнява с такива индивиди. Отговорът ми на тази “шега” винаги е “ти с такива ли искаш да се сравняваш? То има и жени, които си ходят по молове и кафенета, не пипват нищо вкъщи, само пари харчат за козметични процедури, аз с тях ли да се сравнявам?”

То пък бива наглост, ама leylah, това за обяда… щях да му счупя чинията върху главата. Ние всяка събота и неделя сме заедно, а когато искаме излизаме по отделно и съответно, ако аз имам планове, той гледа детето/децата, както се разберем.

Аз съм толкова недоспала… не знам какво му става на това бебе, идея нямам какво трябва да се случи, за да започне да спи. Снощи в 4 вече ми писна и отидох да спя с голямото дете, ММ остана с бебето. Всяка сутрин става в 6-7 с него и аз доспивам час-два. Изобщо не се е оплаквал, то само да посмее, даже аз самата много го щадя. С голямото дете ставахме и двамата, просто сега малкият е много сложен… но вече няма как, ще го карам повече да се включва, че не се издържа.

# 736
И при нас продължава регресията в нощния сън, а вече е на 5 месеца.. Преди 3-4 седмици имаше хубав нощен сън (да, ставаше да суче 2-3 пъти, но за кратко и веднага заспиваше след това). Но вече от известно време като се събуди вторият път да суче към 4-4.30 и край - събужда се с настроение, готов за игра. Съответно мъжът ми го поема към 5 (като спре да суче), слага го в раницата, разхождат се и към 6 заспива (но продължава да е в раницата). С първото дете не съм работила с консултант по детски сън, но вече сериозно обмислям. В тази връзка, ако някоя от вас е доволна от някой консултант, ще се радвам да сподели.

# 737

Общи условия

Активация на акаунт