Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наблюденията относно кърменето и менструалния цикъл при майките?
Какви са обичайните симптоми след ваксинация при бебета?
Какви са различните мнения относно ранното въвеждане на твърди храни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наблюденията относно кърменето и менструалния цикъл при майките?
Много майки съобщават, че появата на менструация влияе върху количеството кърма, което имат. Някои от тях отбелязват значителни промени в лактацията след възстановяване на цикъла, което може да доведе до проблеми с кърменето. Практическият опит на различни майки показва, че в тези моменти е важно да се търсят алтернативи, като добавяне на формула или ранно захранване.
-
Какви са обичайните симптоми след ваксинация при бебета?
-
Какви са различните мнения относно ранното въвеждане на твърди храни?
Мненията относно ранното въвеждане на твърди храни са противоречиви. Някои майки смятат, че е необходимо да се започне с него, когато бебето показва интерес, докато други считат, че е важно да се изчака, докато бебето навърши минимум 4 месеца. Често наблюдения показват, че ранното въвеждане на плодове може да доведе до гастроинтестинални затруднения при някои деца.
-
Какви мерки предприемат майките, за да защитят децата си от замърсяването на въздуха?
-
Какви са мненията на майките относно даването на витамин К и DHA на бебета?
Накрая на деня, като я сложих да спи вече, ми идеше да се гръмна

Днес ще го оставя малко на баща му и ще гледам да си почина. Иначе не искам да ставам с него и да се учим да бодуваме посред нощ, но той е като навит на пружинка постоянно. 
На мен ми се е случвало само вътрешно да се ядосвам, на нея само да изпуфтя, и пак ми е гадно после. Не е виновно бебчето, но ти това си го знаеш. Смятам, че случилото се е симптом на огромната преумора и изтощение, през което минаваш. Колко месеци вече станаха, а ти нямаш нормален съм? Знаеш ли, че на някои места лишаването от сън се използва за мъчение? Имаш нужда от помощ, момиче, някой да те отмени за някакви часове, за да можеш да си починеш качествено.