Мамник - нов български сериал

• 11 860
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
А пък аз се зачудих кой ще играе Камен? Мега противния образ Grinning

# 76
Винаги има разминаване между героите в романите и в екранизацията.
Не знам дали тук има фенове на поредицата за Корморан Страйк, но в книгата Робин и Корморан се разминават доста с образите от екранизацията. Затова още се чудя дали да чета "Мамник" или да изчакам сериала, защото предполагам, че ще бъда разочарована от сериала, след като съм прочела романа.

# 77
Аз съм луд фен на Корморан. Обрязите обаче ми се припокриват обаче.

Дано Мамник е много хубав сериал. Мисля, че ще е!

# 78
Ох... и аз да дам моите пет лева по темата. Като цяло ми хареса трейлъра на сериала, НО....
Защо такова лошо актьорство продължава да се категоризира като "много хубаво". Само на мен ли не ми харесва? Особено сцената, в която Божана крещи "какво искаш"... Ами изключително слабо изиграно. Толкова си личи напъна за преструване, че може би да бях на театър пак щях да го оценя така. Сама ли съм в това мое мнение?

# 79
  • София
Добре, а кога ще имаме дата за премиерата?
За Януари' 2026 г. ли го пазят?
И колко епизода ще е?

# 80
  • София
Аз предполагам, че ще го пуснат януари, но реално няма никаква информация все още.

# 81
Добре, а кога ще имаме дата за премиерата?
И колко епизода ще е?

12 епизода. По един на седмица.

# 82
  • Бургас
Симпатична е тази актриса, но аз в главата ми съм си създала образ на Божана и сега ми е трудно да  се пренастроя. Laughing Дано поне очите да са различни.

Сега проверих Nerd - 1-то синьо, другото кафяво. 20 секунда на трейлъра Yum

# 83
И колко епизода ще е?
Не си гледал интервюто и представянето на сериала в БНТ при Ж.Любенов 1:35:08 Wink Халваджиян казва, че е 12 епизода, но програмирането вече си е работа на телевизията кога ще го пуснат, по колко епизода на седмица и т.н. Каза "ние сме си свършили работата, оттук нататък си е работа на телевизията как ще го позиционира в програмата". Също и Bulgaria on air ще го излъчват. Иначе е заснет миналата зима, снимките са започнали през 2024.

# 84
  • София
Не съм го гледал, нямам време за подобни неща.
Гледам много филми и сериали + спорт и риалити шоута.

# 85
Да, интервюто беше сутринта и ми бъбреха на главата, но ми направи впечатление колко шефски и свойски се държеше Халваджиян, сякаш Жоро Любенов му е подчинен. Та чак диктуваше и в каква посока да върви интервюто и какви въпроси да му задава. Не спря да мели, а гостенката (главната актриса в сериала) едва обели 2 изречения.  Доста се е самозабравил този арменец, та чак арогантен ми изглеждаше. Точно като шеф се държеше. Оставям самохвалстването и самоизтъкването.

Иначе не отговори ясно къде точно е сниман сериалът. Каза, че има малко снимки и там, където е описано в книгата, в Трънско, близо до границата със Сърбия. Но по-голямата част от снимките не е била там. Поне аз не разбрах къде.

# 86
Жоро Любенов беше неподготвен, държеше се така, сякаш за пръв път чува за Мамник. Дори да е така, и да допуснем, че не е знаел нищо за книгата или сериала, трябваше да се подготви и да задава по-адекватни въпроси. Халваджиян си хвалеше работата, Любенов си хвалешв телевизията. Имаше малко мерене на... положен труд. Интервюто беше неприятно за гледане.
Аз не разбрах до колко са се придържали към книгата или са имали свободни съчинения и ще гледаме българсия вариант на Вещера.
За трейлъра - атмосферата ми хареса, очаквам Владо Пенев да закове Емил и да ми напълни душата (той ми е любимец), Лазар ми направи добро впечатление, Божана... стискам палци.

# 87
  • Галифрей
Само на мен ли Лазар ми прилича на Исуската 😆

# 88
  • София
Не само на теб. Той в книгата е рус със зелени очи (ако помня правилно, че отдавна я четох).

# 89
  • България
Само на мен ли Лазар ми прилича на Исуската 😆
Аз го знам като рапър и каквото се е подвизавал в тредс. Голям красавец е.
Купих си книгата и скоро ще я прочета преди да излезе сериала.

Общи условия

Активация на акаунт