Мамник - нов български сериал

• 38 895
  • 638
  •   50
Отговори
# 570
Благодаря на всички за скрития текст. Върнах го специално за точност ей сега по еон. 1892 е годината , хаха . Ако имате други въпроси , връщам и проверявам в знак на благодарност за съобразяването Wink
Ох пак се разсмях на това с киселото мляко на Камен...голям е образ в този епизод , само златни бисери ръси, забравих колко са на често.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:35 от Kat :3

# 571
Записвам се и аз да следя. Прочетох книгата на един дъх между 1ви и 2ри епизод, така и така от дълго време ми е в списъка за четене, а и за да мога да чета спокойно коментарите за сериала и да разбирам негативните.

# 572
  • София
А, добре дошла. Simple Smile
Идеално, значи си с най-пресни знания, щом си я прочела тези дни. Wink
Моля те виж ми последните постове и някои въпроси от последните страници и напиши в скрит текст (спойлер)(/спойлер), но с тези скоби: [] и на латиница.
Та ако имаш време и желание разбира се хвърли малко светлина върху тези въпроси и моите спомени. Simple Smile

# 573
Лазар е възкръснал мъртвец (плътеник, според нашата митология). Нещо като вампир, може би, ама не пие кръв (за радост). Simple Smile
Затова ли визуално някак напомня на Исус? Поне аз направих такава аналогия още, когато го видях.

# 574
  • В полите на Пирин планина
Не знам. Лично аз от книгата, която слушах в Сторител, си представях, че изглежда по друг начин...
Той има важно място в историята.

# 575
Аз пък Лазар си го представях точно както изглежда в сериала. Също и Митко. И Славов от самото начало си беше Владо Пенев, а не съм слушала книгата, четох я.

# 576
1892 е роден Лазар, допълни, че в Царска България и те се изсмяха. Иначе старите може и да знаят нещо, защото Жана попита майка си дали наистина баща и се е самоубил и личеше, че майката премълчава нещо. Бащата на Анита също видя, че белега се възпалява и се притесни за нея.

# 577
Хареса ми Лазар,... имам чувството, че и на Мел Гибсън ще Joy
Скрит текст:
Айрън лае по мамника, но по Лазар- не, значи ли че не е лош човек Joy
Допадат ми комедийните моменти, в противовес на съспенса (лафовете на Почекаин и 'разследването' на 'Владо Пенев')).

# 578
  • София
Аз знам една прастара повеля, че кучетата усещат добрите хора, като в случая се визират непознатите. И ако едно куче лесно и бързо приеме непзнат, то на този човек може да се има доверие.
Нещо такова. Simple Smile

# 579
Аз все пак нямам обяснение как Лазар се е материализирал от гроба.. .той не е дух, а си е цял, здрав и прав човек.

# 580
  • Другата България
Аз все пак нямам обяснение как Лазар се е материализирал от гроба.. .той не е дух, а си е цял, здрав и прав човек.
Като на кино.
Хорър и фентъзи такова. Blush

# 581
Много логика и обяснения търсите Simple Smile
Това е филм - мистерия, хорър, фолклор.

# 582
Аз знам една прастара повеля, че кучетата усещат добрите хора, като в случая се визират непознатите. И ако едно куче лесно и бързо приеме непзнат, то на този човек може да се има доверие.
Нещо такова. Simple Smile
Освен ако кучето не е джак ръсел или пинчер Simple Smile

# 583
Само аз ли мисля, че филмът е пълна глупост? След "Вина" ми се искаше да гледам друг добър български сериал, но уви... След като изгледах двете серии повече няма да си губя времето.

# 584
Какво разбирате под глупост? Защото сериала е в определен особен жанр. Хубав като Вина е доста странно и относително понятие.

Общи условия

Активация на акаунт