Мамник - нов български сериал

• 46 840
  • 692
  •   3
Отговори
# 690
Грешно ви се струва.

# 691
И мен ми стана смешен коментара на режисьора за "застаряващата" Божана от книгата,скоро навършваща 40 🤣.И че на Лазарова не и отивало къдрава коса,били пробвали уж.По скоро актрисата не се е възприемала и искала да е тип Лара Крофт,с тия опашки,вместо анимацията от Смело сърце.
Почекаин е Камен,полицая.
Скрит текст:
И в книгата няма нищо положително като герой,тук доста са омекотили,ще видим как ще пресъздадат последната му поява в книгата.
Допадна ми и че химията им се била получила уж на актьорите,аз не видях такова нещо ама ще видим как са я  пресъздадали на екран.На автора добре му се получи описанието,въпреки че там Божана по отчаяна беше представена.

# 692
  • Sofia
Гледам много хорър, мистика и фантастика.
С нетърпение чаках сериала. Не изключвах възможността толкова да ми хареса, че да ме накара да прочета книгата.

Първият епизод ми беше толкова блудкав, именно затова реших да започна книгата.
Прочетох/изслушах я на един дъх в Сторител.
И сега, като знам вече какво гледам, сериалът ми се струва още по-блудкав.
Двата епизода дотук са всичко друго, само не и хорър. Много срамежливо се прокрадва някаква мистика.

Орязали са и от характера на Почекаин. Той ми е един от любимите образи, именно защото ги ръси едни... Надявам се с напредването на епизодите да му разгърнат характера.

Божана ми допада, добре че не са я направили къдрава и на 40г (бррр). Дори и в книгата не можех да си я представя на подобна възраст.

А Лазар ми е най-голямото разочарование. Като игра тепърва предстои да го видим, но физически изобщо не ми се връзва с описанието в книгата. Жалко. Смятам, че имаше къде по-подходящи за тази роля.

Засега продължавам да гледам сериала само заради книгата и се надявам да го поразчупят малко. Жанрът го изисква.

Общи условия

Активация на акаунт