На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 619
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
Случайно някой да е запазвали стая или апартамент в Помотое, през Фейсбук групи? 🤔
Преди няколко години видях групи за "Квартири, апартаменти и т.н. в Поморие".

# 361
Запазвала съм,но внимавай много. Проверявай профила на тоя дето пуска обява дали минали години е пускал пак. Повечето са от години там и всяка година публикуват.

# 362
  • Сливен
Благодаря за съвета. Тъкмо питах за квартира и започнаха да ми пишат двама души - мъж и жена, а еднакви фамилии. За едни и същи дати, една и съща жена казват, питам жената "защо ми пишете едновременно с мъжа Ви", а тя ми отговаря "не знам кой ви пише". 🤣

# 363
Че те може да са различни хазяи, с еднакви фамилии. Цели родове отдават в Поморие, ти как разбра, ще не са братовчеди, или друг тип роднини?

# 364
Може да са брат и сестра и да държат различни части от един хотел.

# 365
Случайно някой да е запазвали стая или апартамент в Помотое, през Фейсбук групи? 🤔
Преди няколко години видях групи за "Квартири, апартаменти и т.н. в Поморие".
Ние от години почиваме в Поморие чрез обявите в групата . Основно почиваме при една и съща  хазайка ,но тъй като ходим по няколко пъти  се случва тя да няма свободни дати и се налага да отсядаме и по други места . Както са ви казали по горе задължително проучете профила. Лично аз не съм попадала на измама , но нали знаете че винаги има пръв път .

# 366
Да, трябва да се внимава. Един наглец в подобна група ме поучаваше и се възмущаваше че питам за паркинг, като че ли е някаква гръмовна екстра, не престана да се заяжда докато не го блокирах. Представям си каква "почивка" бих изкарала ако приема офертата му. Нещо и на мен ми се струва, че в Новия град положениете с паркирането и шума ще е по-добре, а вечер наистина с автобус или малко ходене пеша може да се ходи до Стария за разходка.

# 367
Това е нищо. Преди доста години слизам на ж.п.гарата в Бургас и един на перона ме спря и ми предложи квартира. Съгласих се. Качваме се в колата му и тръгваме. Но при бензиностанцията на Лукойл в края на града той внимание! – се отклони излизайки на магистралата за Слънчев бряг/Варна! Глътнах си граматиката! По някое време се свестих и го питам накъде кара. Той "В Поморие"! Не може да се опише с думи каква ми беше изненадата! Laughing Но не знам защо отроних "Добре". Та те така,вместо в Бургас прекарах в Поморие. Въобще не съжалявам.

# 368
Има и градски транспорт до новия град.
А аз много харесвам влакчето. Преди .. 15 дена беше 5 или 6 лева. Карах децата да се качим, понеже знаех, че ще го вдигнат в началото на август. Ама те не пожелаха, чакат братовчедчетата Simple Smile

А да Ви питам информативно, ако човек вземе автобус 1 от стария град към новия, за да иде на плаж, на коя спирка е добре да слезе, тоест, коя е най-близо до южния плаж.

# 369
  • София
Има и градски транспорт до новия град.
А аз много харесвам влакчето. Преди .. 15 дена беше 5 или 6 лева. Карах децата да се качим, понеже знаех, че ще го вдигнат в началото на август. Ама те не пожелаха, чакат братовчедчетата Simple Smile

А да Ви питам информативно, ако човек вземе автобус 1 от стария град към новия, за да иде на плаж, на коя спирка е добре да слезе, тоест, коя е най-близо до южния плаж.
Последната/първата за към стария град, до хотел Феста. Там въртят и автобусите за Слънчев Бряг.

# 370
Благодаря buty!

# 371
# 372
От коя Феста тръгват автобусите?

# 373
  • В.Търново
На автогарата в новия град. Така съм започнила.  От там се качвахме и после слизахме. Там беше и входа към плажа.

# 374
  • София
От коя Феста тръгват автобусите?

Феста Поморие Ризорт.

Общи условия

Активация на акаунт