На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 616
  • 421
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Здравейте на всички от Поморие. ✌️🤗✌️

# 376
Здрастиии Simple Smile
Да дам отчет за вечерта: децата на лятното кино гледаха Лоши момчета 2, а родителите им - коктейл в бар Скандало. Ами, всеки според интересите си Simple Smile
Утре - децата ще са на коктейл, сигурно, пък ние сме с билети за Мариус Куркински:)

# 377
Вчера направих резервация за една нощувка за уикенда в края на месеца и се моля всичко да е наред, за да отскочим до любимото ни Поморие. Дано! И да имаме хубаво време, за да се цопнем в морето. Стиснете ми палци Wink
Мисля, че бях писала тук за провалената ни по здравословни причини почивка от 1 юли... Сега и на уикенд ще съм доволна.

# 378
Другата седмица пак сме в Поморие и точно на този филм се надявам. Май са ги преместили по-късно.

# 379
  • Сливен
Тази година сме на друго място - хотел "Орхидея". Има асансьор, стаята е оборудвана с баня, голяма спалня, разтегателен диван, кошара за детето, маса,климатик, хладилник, микровълнова фурна,Ел. Кана, Сейф, който е сложен в гардероба, има и посуда -/но аз взех такава, само за детето/, тоалетна хартия, сапуни, хавлии и т. Н. . Чисто, поддържано място, на терасата има 2 пластмасови стола +маса, простор за пране . Отвън, на дворчето се оставят нещата след плажа - чадъри, разни надуваемите неща, триколки, тротинетки/никой на никого не пипа нещата! /има и четки, с които да се събори пясъка, останал по краката. Освен ключ за стаята има за външната врата, както и чип, който се използва за да се излезе и влезе в хотела, през дворчето в което стоят нещата за плаж.

Днес флага е червен, има вълни, но нас това не ни спира 😃😁😆

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 09:51 от сикрет

# 380
  • СВИЩОВ
Предстои ни почивка след няколко дни в Стария град. Как е плажа, четох че имало големи вълни и червен флаг.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:42 от nushi_in

# 381
И аз се интересувам от времето. Живи и здрави утре пристигаме. 🌊🌅🏖️

# 382
  • гр.София
И ние сме в Поморие от следващия вторник. Сина ми също иска да гледа Лошите момчета 2 по принцип и ще го изненадам с лятно кино в Поморие. Видях, че ще го дават на 21.08.25 от 20.30 часа

# 383
На Северния плаж - вятър, големи вълни и червен флаг.

# 384
Мен много ме е страх от нашето море август месец. Затова ходим към края на юни, началото на юли, докато морето е по-спокойно. Нали все повтарят, че след кой август ли беше, юли ли, морето се "обръщало" и ме е страх.

# 385
Доста е бурно, а колко много хора влизат навътре дори при червен флаг... Спасителите горките по цял ден обикалят и изкарват големи хора, а дори и деца от водата...

# 386
  • Сливен
Да. Цял ден духа и наистина спасителите постоянно "свирят". Детето поспа малко и пак сме на плажа - леле, уж колко много хора си тръгват от плажа, а целият е пълен...

Показвам част, от храната на хотел "Токалиев" - 2 шкембе чорби, 1пилешка  супа, 3 филии хляб, 1 голяма бира, 1 Кока-Кола, всичко някъде към 25 - 26 лева. По 350грама са супите, ако е от значение.

# 387
Днес пропуснахме плажа, но успешно изхарчих 198 лв в Лидл Simple Smile Навъртях 12 000 крачки, защото се движехме пеша от- и - до Лидл. Добре е Simple Smile

# 388
  • Сливен
Момичета - от колко часа бяха фонтаните? 🤔

1 час по-късно, в 21:17.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 23:13 от сикрет

# 389
Как е в новия град вятърът? В стария червен флаг.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 13:09 от rumka833

Общи условия

Активация на акаунт