На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 616
  • 421
  •   1
Отговори
# 390
  • СВИЩОВ
Нашата почивка е към своя край. Изкарахме си прекрасно. Случихме много хубаво време, а и морето е спокойно, почти без вълни. За една седмица флагът е все зелен, с изключение на днес( жълт).  Децата най- харесаха Капана - уникални пици и пърленки на пещ. Готвеното беше много вкусно, пържолите и рибите също. Персоналът беше много любезен и постоянно питаше дали ни харесва,  вкусно ли е  и др . В Токалиев ходихме и не ни хареса - пилешката супа беше много солена , основното беше студено, джолана с пюре беше отвратителен. В Луна Роса и Регата също  много ни хареса храната. Снощи гледахме фонтаните от 21.30 и бяха много красиви.

# 391
Утре рано сутринта потегляме към Поморие за уикенда. Надявам се на хубаво време
В момента в София се изсипа дъжд.
Къде е Капана, в Стария град ли? Може ли координати?
.

# 392
От вчера следобед беше жълт флаг и доста ветровито, с вълни.

# 393
Утре рано сутринта потегляме към Поморие за уикенда. Надявам се на хубаво време
В момента в София се изсипа дъжд.
Къде е Капана, в Стария град ли? Може ли координати?
.
Капана е в Стария град ул Крайбрежна 45

# 394
Много благодаря за адреса!

# 395
  • В.Търново

nushi_in, на кой плаж сте били, в стария град или новия?
Чудно ми е, защото от известно време не е спокойно морето по цялото Черноморие и малко плажове остават спокойни. Simple Smile

# 396
Привет от Поморие. Сутринта в 9 ч кацнахме на плажа пред Феста ризорт в Новия град. Флагът е зелен, морето е спокойно, чисто и топло. След малко ще обядваме и ще се настаним в къщата за гости в 13 ч. Чувствам се прекрасно! Хубаво ми е тук!

# 397
Днес сутринта морето беше спокойно и чисто, жалко, че следобед си тръгнахме.

# 398
  • столицата
Как е обедното меню в Петър и Павел? Има ли готвено? Вкусно ли е? Какви са цените?
Тази година сякаш при Токалиев малко ме поразочарова храната. Детето пък я хареса. Обедни цени на основно около 8.50лв. Има избор.
При Киселяка е ок.  Особено ни харесаха пържените картофи.
И нещо, което според мен особено си заслужава. Всяка вечер между 21 и 22.30ч едно прекрасно момче пее и свири на китара на Главната на ъгъла на ДСК. Прекрасен е. Може да го послушате, а и да му оставите някое левче ако ви хареса. Гарантирам, че няма начин да не ви хареса.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 22:07 от galimar

# 399
Вчера бяхме на плаж докато слънцето не се скри. За днес плануваме същото и после потегляме към София. Времето и морето са прекрасни.
Използвам случая да похваля за пореден път ресторанта към къща за гости "При Стойко" на ул. Мусала номер тридесет и нещо си. Миналата година бяхме отседнали при тях, снощи минахме за вечеря, а сутринта за закуска. Всичко е приготвено много вкусно, порциите са изобилни, цените нормални. Имат си собствено производство на кюфтета, кебапчета, филе, луканки, местните хора идват при него да си взимат и сурови за вкъщи. Рибното им меню също е много хубаво. Супите им са уникални, абе не мога да се спра да ги хваля. Сутринта похапнах пържени филийки. Препоръчвам заведението.
Ето и любимото място на местните зевзеци

Ъгълът с ул Мусала. Коша за боклук е "за акцент" и не пречи да накацат на и около пейката Wink

# 400
  • В.Търново
Този  При Стойко гледам, че е обявен на 200м  от плажа, но нещо май послъгват за разстоянието.

# 401
  • София
Този  При Стойко гледам, че е обявен на 200м  от плажа, но нещо май послъгват за разстоянието.

Много повече от 200 м са .

# 402
На мен днес ми стана хладно на плажа, май и се посхванах на шезлонга. Но в хубаво, че хората се разредиха и няма навалица. Току що на центъра имаше хубав концерт

# 403
Повече от 200 метра са, разбира се. Но не е много далеч. Къщата в която нощувахме вчера беше на ул Панайот Волов 45, пеша беше на 900 м от плажа пред Феста.
Да похваля с много добра кухня р-т Сирена, до автобусната спирка при Феста.
Днес си изкарахме чудесно на плажа, стояхме до 17.30, морето беше супер.
Чао, любимо Поморие, живот и здраве догодина пак ще дойдем!

# 404
Днес май не става за плаж. Духа и е облачно. Ние сме в новия град. Заведенията, които посетихме класирам така:
Най- много ни хареса “ При Стойко” - богато меню, ниски цени, всичко, каквото поръчахме беше прясно и добре приготвено.Дори в 15:00 часа имаха всичко от обедното меню. Наистина е по- далече от плажа.
Ресторант “Лагуна” - до крайбрежната алея. По- високи цени, менюто е богато, порциите нормални като грамаж.Спагетите болонезе бяха посредствени, пърленките добри, шницелите добре приготвени.
“При Матю” -седнахме за разнообразие. Въпреки, че миналата година го посетихме.От менюто липсваха някои неща.Цените високи. Рибената чорба въобще не ни хареса, пърленките много малки ( мисля, че бяха гръцки питки готови) и много скъпи 4.00 лв./200 г.Мидената салата ни донесоха и после сервитьорката я взе, че нещо не били и сложили. Заргана беше буквално 5 броя в чинията.
“Карамел” - отидохме на обяд. Нямаше никакви клиенти. Казаха, че кухнята работи до 14:30,а беше 13:50. Седнахме и получихме само обедно меню от 3 супи и 3 ястия. Отказахме се. Изпратиха ни с думите: “Вечер имаме повече неща и е доста вкусно”.
Закуски купихме веднъж срещу хотел Феста. Има разнообразие. Цени 3 -4 лв. На плажа царевицата 5 лв., понички също 5 лв. Чадърите си носим и не съм гледала колко струват платените. От 20.08 сме в новия град и флага само веднъж беше жълт, все е зелен. Вчера следобед морето беше като тепсия, но се появиха огромни медузи и една ме докосна по крака. Болезнено е като при ожулване с коприва.Това за Южния плаж.

Общи условия

Активация на акаунт