На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 607
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
  • СВИЩОВ
nushi_in, на кой плаж сте били, в стария град или новия?
Чудно ми е, защото от известно време не е спокойно морето по цялото Черноморие и малко плажове остават спокойни. Simple Smile
Бяхме в Стария град, в близост до Роуз Гардън. Имаше дни в които морето беше като тепсия, имаше и дни с малки вълнички.

# 406
Повече от 200 метра са, разбира се. Но не е много далеч. Къщата в която нощувахме вчера беше на ул Панайот Волов 45, пеша беше на 900 м от плажа пред Феста.

Бих искала да попитам има ли настаняване в Новия град, което е в близост до южния плаж (примерно пред Феста, аз не знам там плажът къде е е най-добър и т.н.) Като казвам настаняване, нямам предвид големите и скъпи хотели, а тип семейни - било стаи, апартаменти...

Примерно гледах Карамел - ами много далеч ми се видя от плаж. Може би някъде по Борис да са по-близо? Ако някой пък знае и подобно място, ще съм благодарна.

Мислех догодина да пробваме евентуално  Новия град, не сме били там.

# 407
По 10 лв е цената на шезлонг и чадър, комплект 30 лв за два шезлонга и чадър, това е при Сънсет.

# 408
Здравейте, за пръв пък идваме в Поморие. Днес ни е първи ден и вали. Може ли някакви идеи какво можем да правим в дъждовно време?

# 409
Цитат на: NellyN link=topic=1733994.msg50126050#msg50126050
[/quote

Бих искала да попитам има ли настаняване в Новия град, което е в близост до южния плаж (примерно пред Феста, аз не знам там плажът къде е е най-добър и т.н.) Като казвам настаняване, нямам предвид големите и скъпи хотели, а тип семейни - било стаи, апартаменти...

Примерно гледах Карамел - ами много далеч ми се видя от плаж. Може би някъде по Борис да са по-близо? Ако някой пък знае и подобно място, ще съм благодарна.

Мислех догодина да пробваме евентуално  Новия град, не сме били там.
Може да разгледате апартхотели, апартаментни комплекси в местност Кротирия. Оринтир за близост до Юния плаж може да ви бъде хотел Фести Виа Понтика. Например: къща Морски рай, хотел Пенелопа Палас, Флора бийч резорт,  малко по-далече е апартхотел Блу Бей Палас. Точно зад самият Южен плаж е огромният комплекс Сънсет Ризорт, който отдавна не функционира, така че там няма къде да се настаните. Вече след Сънсет и Феста Поморие Ризорт тук- там също има разни места за настаняване, които да потърсите на картата, но като цяло там ако очаквате да намерате къщи и квартири, то нама такива. Не мога да препоръчам нищо конкретно, защото съм била само в ол инклузив хотели и то преди доста години.

# 410
Благодаря много, Fatalina!

# 411
Здравейте, за пръв пък идваме в Поморие. Днес ни е първи ден и вали. Може ли някакви идеи какво можем да правим в дъждовно време?
Може да се разходите до Бургас.

# 412
В Карамел е много хубаво, около 5 минутки от плажа. 3 години подред отсядаме там, чисто, поддържано, има си ресторант на приземния етаж, храната е много вкусна. Семейството, което го държи са страхотни. Препоръчвам Hug

# 413
В Карамел е много хубаво, около 5 минутки от плажа. 3 години подред отсядаме там, чисто, поддържано, има си ресторант на приземния етаж, храната е много вкусна. Семейството, което го държи са страхотни. Препоръчвам Hug

Оооо, много благодаря. И аз прочетох много добри отзиви за Карамел. Стори ми се далеч от плажа, но аз не познавам Новия град изобщо.

# 414
  • Пловдив
Посещение на историческия музей и музея на солта.
Несебър е наблизо също.

# 415
Здравейте! Някой ползва ли апликацията My spot за резервация на чадъри?

# 416
Не съм, но в момента им а много свободни места и в платената, и в безплатната зони

# 417
Здравейте! Някой ползва ли апликацията My spot за резервация на чадъри?
Да, ползвала съм я - много е удобно, но ти взимат 1лв. комисионна.

# 418
В момента дали има още хора?

# 419
В момента дали има още хора?

Има...и живущи и летовници Simple Smile ..последните намялаха, ама се намират Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт