На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 596
  • 421
  •   1
Отговори
# 60
По принцип ако се търси широк плаж,Поморие не е вашето място Grinning
За мен чарът му е в самото градче,прекрасно място за деца, хубав център със забавления за децата, лятно кино и т.н. но широк плаж аз не съм видяла ,а вече доста години го посещавам Grinning

# 61
За мен чарът му е в самото градче,прекрасно място за деца, хубав център със забавления за децата, лятно кино и т.н. но широк плаж аз не съм видяла ,а вече доста години го посещавам Grinning
Има такъв плаж - южният в новата част на града.

# 62
По здравословни причини си отменихме резервацията за Поморие, която бяхме направили още миналата година през септември.
На всички от темата благодаря за отзивчивостта и пожелавам да си изкарвате много щастливи почивки в това мило на сърцето ми градче!

# 63
Има такъв плаж - южният в новата част на града.

Имах предвид, че в самото Поморие няма такъв плаж. Понеже потребителката е дала адрес в стария град и казва,че й е важно плажът да е близо,не вярвам при проблемното намиране на парко място да тръгне чак в квартала на плаж

# 64
На мен всички плажове в Поморие ми се струват широки и ми харесват.

# 65
  • В.Търново
Само в новия град има широк плаж.

# 66
Около Гранд хотел Поморие и св. св.Петър и Павел плажа също е широк, а това е в старият град. В новият град съм била на плажа пред Феста Поморие и не ми се струва по-голям. За мен всички плажове са хубави на Поморие, била съм на далеч по-малки плажове по българското черноморие.

# 67
  • столицата
Някой в Поморие сега? Наистина ли е толкова тревожно положението с този мазут?

# 68
Последно казаха,че това с мазута е фейк...

# 69
Не е фейк.
Вчера се върнахме от Поморие със съсипани  обувки след разходка по плажа. Изобщо не забелязах на плажа, а след като се прибрахме. И след това прочетох в нета, че се пише за това.

# 70
Цял ден с децата бяхме на южния плаж и никъде няма мазут. Всички местни се включихме с инфо и никой не каза и показа, че има замърсявания. Може да влезете в страницата на общината и да прочетете.

# 71
Здравейте търся хотел с басейн в старата част на Поморие,близо до плажа за 5 членно семейство.Погледнах Golden Sea View New и ни устройва като местоположение и цена,но четох не добри отзиви.Може ли ако някой е ходел да сподели мнение.Също така и препоръки за подобни хотели.Благодаря.

# 72
  • София
Гранд хотел Поморие,
Релакс - на Косата - на самия бряг е

# 73
Гранд хотел е чудесен, но за мен е доста висока цената му. Не значи, че не е пълен Simple Smile

# 74
Петър и Павел е хубав хотел и на хубаво място. До Гранда е, но цените му са по-поносими.

Общи условия

Активация на акаунт