Някой съдил ли е магазин Aboutyou в България?

• 2 961
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Съчувствам на stastoo,
Но имам дежа вю.

Пак новорегистриран потребител, но оплакване от ФД.
Отново никакви подробности не даде, въпреки че хората питаха, даваха съвети, но имаше само твърдения, че дължат над 1000 лв ли беше, 2000 лв ли и че ФД продават фалшификати, реплики.

# 31
  • София
Може би визирате Тарек Мюлер, който е сред съоснователите на About You? Той обаче е египтянин...

# 32
Може би визирате Тарек Мюлер, който е сред съоснователите на About You? Той обаче е египтянин...

Е, браво на въпросния за стандарта който се опитва да налага в онлайн търговията. . .

# 33
  • София
stastoo Може ли все пак да разкажете цялата история? Как да ви съветваме или съчувстваме, като не знаем нищо, а само едно празно обвинение и препратки към оплаквания на двама - трима във Фейсбук? Да, видях оплакванията, но не са масови, а няколко човека под различни публикации.
Аз и доста приятелки пазаруваме от сайта, да, случвало се е да закъснеят с превеждането на сумите, но не с една година. Винаги сме получавали сумите до стотинка.

# 34
С голям европейски търговец просто не виждам как ще стане това - странни са ми и тези множество коментари, пуснати по-горе.

Обърнете се към Европейския център за защита на потребителите, както би трябвало да са направили и другите дето не са им върнали парите, ако това е истина.

# 35
stastoo Може ли все пак да разкажете цялата история? Как да ви съветваме или съчувстваме, като не знаем нищо, а само едно празно обвинение и препратки към оплаквания на двама - трима във Фейсбук? Да, видях оплакванията, но не са масови, а няколко човека под различни публикации.
Аз и доста приятелки пазаруваме от сайта, да, случвало се е да закъснеят с превеждането на сумите, но не с една година. Винаги сме получавали сумите до стотинка.

Аз и с други потърпевши коментирах този онлайн шоп. Не знам дали те в крайна сметка са си получили парите, аз говоря за себе си. Върнах артикулите максимално бързо, лъгаха, че правят превода, но пари не дойдоха, лъгаха че ще правят проверки но до ден днешен няма пари или обяснение от тях. Спряха да отговарят на имейлите. Това твърдят и другите ужилени - че уж опитват да възстановят парите и не ставя ясно защо не успяват пи положение, че банковите данни са коректни. За мен са измамници - вероятно си го позволяват с някаква бройка хора, най малкото са длъжни те да ме търсят и те или през пощата да ми платят - не да ми държат една година сумите и да ми затварят телефона. Наглеци

# 36
А може ли скрийншот от поръчките ви в сайта или приложението?

# 37
Това ми мирише на тема пързалка.
Толкова много народ пазарува от сайта- да , има забавяне, изгубени пратки, погрешни артикули и носени дрехи, ама чак пък да не върнат голяма сума ми се струва някакво изключение.
На мен пък два пъти ми върнаха сума за един артикул и никога не са били неучтиви и нехайни - веднага след разговор поемат случая и пращат мейл след мейл.

# 38
Толкова много народ пазарува от сайта- да , има забавяне, изгубени пратки, погрешни артикули и носени дрехи, ама чак пък да не върнат голяма сума ми се струва някакво изключение.
На мен пък два пъти ми върнаха сума за един артикул и никога не са били неучтиви и нехайни - веднага след разговор поемат случая и пращат мейл след мейл.

Плащайте ми вие тогава. Нахалство.

# 39
  • София
Дали? Или е нахалство да се пусне тема без никаква конкретика, без подробно описание на кореспонденцията, само с празни обвинения?

# 40
Дали? Или е нахалство да се пусне тема без никаква конкретика, без подробно описание на кореспонденцията, само с празни обвинения?

Ако сте някаква промоутърка на този шоп, не е много редно да коментирате в теми на хора, измамени от тях. Отивайте да си харчите парите някъде другаде в духа на ориенталщината от египтянина. Хората са интелигетни и виждат сами как произвеждате безброй постове с цел нагло да омаловажавате недопустимото поведение и да казвате на черното бяло. Достатъчно ясно е описано, вие може би просто взимате пари. Не бихте имали друга мотивация, мисля че е ясно кои са пъзалките тук в темата. По-добре не се изказвайте повече освен ако не сте готова да ми правите вие на мен дарение в което се съмнявам. Потенциалните клиенти на това нещо да си знаят какво може да им се случи и че съвсем не е единичен случай. Хубав ден.

# 41
Човек, има цели темите тук за пазаруване от този сайт. Питай там дали някой ги е осъдил. Това е огромна мрежа за пазаруване. Какви потенциални клиенти?

# 42

Плащайте ми вие тогава. Нахалство.
На такива като Вас това им се пада.
Съдбата си знае работата , няма случайни неща!

# 43
  • София
Дали наистина съм генерирала 400 страници мнения, само защото съм промоутърка на About You...
Или съм пазарувала доста пъти от сайта и познавам политиките им...

# 44
  • София
Няма смисъл... кауза пердута е ... Никой освен нея си не разбра какъв е проблема, освен че турчина се превърна в египтянин... Нищо че до скоро компанията беше част от Otto group а сега е от zalandoo и е публична компания и stastoo-то може даже акции да си купи там Grin

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:06 от Мацето

Общи условия

Активация на акаунт