Някой съдил ли е магазин Aboutyou в България?

• 2 960
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Изписаха се три страници в темата. Многократно молим авторката за конкретика по темата. Нищо. Само общи приказки. Ами дайте повече информация. Някакъв отговор от водената кореспонденция. Каква е причината, която те изтъкват, за да не ви връщат парите?  Все нещо са писали. При липса на тази информация, оставаме с впечатление, че има нещо скрито и покрито от вас. Наистина много пазаруват от този сайт /включително и аз/. Може да е имало проблеми, но всички са се решавали от тях и не съм била ощетена.

# 46
И на мен ми се ще някой скрийншот на поръчка, връщане, кореспонденция, но…

# 47
Чакайте, чакайте! Как така авторът е жена?

# 48
Ако съм объркала, моля да бъда извинена!
Липсата на информация е важното, за да може да се коментира поставеният проблем. Няма значение, кой е повдигнал въпроса.

# 49
А моето предложение да се свърже с Европейския център за закрила на потребителите (безплатно, няма нужда от адвокат, само описва подробно ситуацията, всичко онлайн) бе подминато без коментар.

# 50
Няма смисъл... кауза пердута е ... Никой освен нея си не разбра какъв е проблема, освен че турчина се превърна в египтянин... Нищо че до скоро компанията беше част от Otto group а сега е от zalandoo и е публична компания и stastoo-то може даже акции да си купи там Grin

Голям праз. Това какво общо има с темата, че не възстановяват суми за върнати продукти? Как оправдава краденето на пари под претекста на онлайн търговия? Очевидно е, че разчитат, че са в Германия и трябва там да им се завежда дело.

MissChanandlerBong, на вас да ви благодаря. Ще опитам това!

# 51
А каква е логиката да пръскат 6-цифрени суми за реклама в България и после да си създават лош имидж, завличайки някого с 3-цифрена сума?

# 52
Или е пързалка или от фишинг сайт копие на aboutyou е пазарувал/а.

# 53
Или е пързалка или от фишинг сайт копие на aboutyou е пазарувал/а.
Много отдавна подозирам, че е жертва на фишинг и за това говори за промоутърки и реклами в интернет. Както писах вече определено хората се оплакват от това, че напоследък чакат за връщане на суми. Глобално влошаване на сървиса. Обаче една година да не връщат парите няма как да стане. Участвам в тази дискусия от нездраво любопитство за да видя до колко човек не умее нито да обясни, нито да аргументира, нито да подкрепи с факти.

# 54
Ами за реклама имат пари и от завлеклите с пари измамниците от ABOUT YOU.

# 55
  • София
Нормално, на един недоволен се падат десетки доволни.

# 56
Я дайте скрийншот на товарителницата с която сте върнали към тях?

Не вярвам на написаното в първия пост. Грам не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт