Работа в Марешки като оператор въвеждане на данни

• 3 029
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Никак не одобрявам практиката им да взимат на работа хора, които нямат нужното образование. И ако не беше най-близката аптека до нас, нямаше изобщо да купувам от там. Неадекватно и непрофесионално се държат тези неопитни момичета, които грам понятие си нямат от медикаменти. Едно такова наскоро върна трима клиента, включително и мен, защото не успява да се ориентира в наименованията и да разчита рецептите или не може да намери в самата аптека къде се намира лекарството. Което ме кара да мисля, че за да наемат толкова неопитен и неадекватен, а освен това и немотивиран персонал, вероятно заплатите са трагично ниски.
Как така ще се наемат  хора без съответното образование?!?
Прокара една практика да се наемат хора завършили в Молдова и Украйна. Въпреки ,че обучението там не отговаря на хорариума посочен в закона за здравето, много хора успяват да ги легализират тук , Как става това - не знам. Тази вратичка беше затворена, когато стана ясно ,че и той има диплома за фармацевт от Украйна, а тяхното външно официално обяви ,че Марешки никога не е влизал на територията на страната LaughingLaughingLaughing

# 16
Никак не одобрявам практиката им да взимат на работа хора, които нямат нужното образование. И ако не беше най-близката аптека до нас, нямаше изобщо да купувам от там. Неадекватно и непрофесионално се държат тези неопитни момичета, които грам понятие си нямат от медикаменти. Едно такова наскоро върна трима клиента, включително и мен, защото не успява да се ориентира в наименованията и да разчита рецептите или не може да намери в самата аптека къде се намира лекарството. Което ме кара да мисля, че за да наемат толкова неопитен и неадекватен, а освен това и немотивиран персонал, вероятно заплатите са трагично ниски.
Как така ще се наемат  хора без съответното образование?!?
Прокара една практика да се наемат хора завършили в Молдова и Украйна. Въпреки ,че обучението там не отговаря на хорариума посочен в закона за здравето, много хора успяват да ги легализират тук , Как става това - не знам. Тази вратичка беше затворена, когато стана ясно ,че и той има диплома за фармацевт от Украйна, а тяхното външно официално обяви ,че Марешки никога не е влизал на територията на страната LaughingLaughingLaughing

Къде четете тези глупости, че Марешки има диплома за фармацевт? Човекът си има диплома за инженер .
И на завършилите в Украйна официално им признаваха диплома на помощник-фармацевт,а не на магистър. Поне така беше,едва ли нещо се е променило.
А хората без фармацевтично образование са технически сътрудници(оператори въвеждане на данни). Те не обслужват на каса. И ги има във всички вериги,не само в аптеките на Марешки. Друг въпрос е , че във веригата работят предимно пенсионирани фармацевти, бавни и немотивирани да са в крак с новостите в професията. Аз никога не съм попадала на млади момичета, но може би в някои градове има.

# 17
В Марешки са предимно помощник фармацевти и магистър за управител. Това за дипломата на Марешки дори беше тема на събранията на няколко регионални колегии да гласуват да не го допускат като член.

# 18

За съжаление ,вратичката не е затворена .В моя град има седем маг.фармацевти,завършили в Украйна с признати дипломи .За Ваша изненада ,нито един от тях не работи в Марешки,нито пък са били организирани от него.Бяха изпращани от собственик на друга верига .Още двама чакат дипломирането си.

Общи условия

Активация на акаунт