Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 600
  • 257
  •   1
Отговори
# 60
  • сред маслини и портокалов цвят
150 на вечер. З-ма души. Но без изхранване, защото сме трудни за организация и няма смисъл.

# 61
  • В.Търново
Те Алюр мисля, че нямат изхранване.

# 62
Те Алюр мисля, че нямат изхранване.

Имат оферти със закуска. И срещу 45 лв. на човек и вечеря.(това миналата година).

# 63
  • В.Търново
А изхранването в самия хотел ли е или близка сграда?

# 64
В самия хотел е. Ние не сме закусвали, но  сме обядвали  няколко пъти и храната е ок, цените са прилични.

# 65
На моето хотелче са вдигнали цената...
Нормално е... В момента кюприйци са във фаза "мечти". Неразумно е да се иска оферта в този период. Трябва да се изчака фаза "събуждане" в началото на сезона и да се търси оферта едва във фаза "брутална реалност" в края на юли и началото на август, когато цените ще са спаднали. Миналата година в първите дни на август виждам една цена, обявена на входа, влизам и ми искат по-ниска. За една седмица заети 3-4 от 15 стаи. На плажа до около 10 свободни чадъри на първа линия. Такива ми ти работи... Laughing

# 66
На моето хотелче са вдигнали цената...
Нормално е... В момента кюприйци са във фаза "мечти". Неразумно е да се иска оферта в този период. Трябва да се изчака фаза "събуждане" в началото на сезона и да се търси оферта едва във фаза "брутална реалност" в края на юли и началото на август, когато цените ще са спаднали. Миналата година в първите дни на август виждам една цена, обявена на входа, влизам и ми искат по-ниска. За една седмица заети 3-4 от 15 стаи. На плажа до около 10 свободни чадъри на първа линия. Такива ми ти работи... Laughing

Относно заетостта на плажа, има редица фактори който влияят ден седмицата (понеделниците са по-рехави), южният плаж е по-претъпкан от северния, каква е била прогнозата за седмицата , умирам от кеф като кажат,че ще е облачно. Напоследък в крайщата на платената зона (от както я разшириха на южния) , остават незаети чадъри, докато на бившият вип (до Луксор ) в 8 сутринта всичко е резервирано хаха. Повечето хора (особено с деца) предпочитат да си вземат чадъри и някакво сгъваемо столче и да се ширят на широко, докато не стане претъпкано и там де. За цените на хотелите не мога да кажа, но предполагам че са динамични според резервациите

# 67
Имах предвид северния плаж и то при входа откъм бившия гранд хотел приморско.
На южния плаж съм стъпвал само веднъж преди... много години и няма да повторя след онази история със скъсаната канализационна тръба, изливаща се в Дяволското блато. Имаше протести от местните, но скандала бързо бе заметен.

# 68
Здравейте! Искам до попитам... дали по река Ропотамо возят към морето или нагоре по течението с лодки или малки корабчета? Атракцията, особено ще зарадва децата.
Весели празници!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:33 от Znam

# 69
Здравейте! Искам до по питам... дали по река Ропотамо возят към морето или нагоре по течението с лодки или малки корабчета? Атракцията, особено ще зарадва децата.
Весели празници!

Има лодки и в двете посоки. Тръгват съответно от двете страни на моста. При пътуването към морето се вижда Лъвската глава. При пътуване срещу течението - повече лилии и тем подобни (не съм правила второто, но така са ми казвали.)

# 70
Здравейте! Искам до попитам... дали по река Ропотамо возят към морето или нагоре по течението с лодки или малки корабчета? Атракцията, особено ще зарадва децата.
Весели празници!
Има ,разбира се. Водят го сафари. Страхотно изживяване е .въпреки комарите Innocent

# 71
Кога за последно сте се возили? Ние ходихме миналата година и ни казаха, че вече по течението няма.

# 72
Кога за последно сте се возили? Ние ходихме миналата година и ни казаха, че вече по течението няма.
Преди няколко години беше.  Възможно е да има промяна. Благодаря за уточнението.

# 73
  • В.Търново
Аз пък да повдигна темата с друг въпрос. По едно време ми беше щукнало да купувам студио  или мини апартаментна кредит с 2 стаи по нашето Черноморие. Много харесвам Приморско, но от В.Търново ни идва по-далеко. Идват към 270км. Как вървят цените сега на маломерните апартаменти в Приморско. Някой знае ли?

# 74
И мен това ме интересува, но миналата година гледах и цените..хич не ми харесаха(( За две години стана мазало там и няма избор. Преди гледах и се мотаех дали си заслужава. Сега..вече едно 30-40х евро за боксониера и то или долу партер, или толкова малка, че...

Общи условия

Активация на акаунт