Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 602
  • 257
  •   1
Отговори
# 180
В Мезе и в Хладното е вкусно, с нормални към големи порции и нормални цени. В Анита по мое мнение е паднало нивото. По-високи цени, обслужване - никакво, порции и вкус - никакви.

# 181
Тази година открихме киви градина. Ми много вкусно готвят.

# 182
  • София
Аз тази година не съм особено доволна от Киви. Обстановката все още е приятна, но миналите години кухнята беше по-добра. Сега има няколко неща, които стават, но на повечето нещо не достига.
За разочарованите от Анита - старият екип се премести във вила Виктория, може би затова има разлика. Лично мнение нямам.

# 183
Може ли повече информация къде се намира тази Киви градина?

# 184
  • София
На ул. "Трети март", малко преди църквата. Има люлки в предната част.

# 185
Изглежда е срещу китайския...

# 186
Да, точно срещу китайския.
Преди обядвахме в Амелия. Но като не си намерихме място минахме на кивито. Ми чудесно обедно меню. За разлика от ресторантите до морето с  меню супа + основно за 8-9 лв.

# 187
Да, точно срещу китайския.
Преди обядвахме в Амелия. Но като не си намерихме място минахме на кивито. Ми чудесно обедно меню. За разлика от ресторантите до морето с  меню супа + основно за 8-9 лв.
В такива случаи се добавя словосъчетанието "според мен". Т.е. мнението няма никакво значение...

# 188
След като аз пиша, значи е мое мнение.

# 189
Здравейте, има ли магазини от рода на Кауфланд, Била, Лидъл? И как се стига до северния плаж? Ние ходим на плажа на ММЦ- той ли се води южен?

# 190
Има Т-маркет. Ние ходим само на плажа на ММЦ, защото и хотелът ни е там. Южният трябва да е преди него, мисля.

# 191
Miss, благодаря. На кой хотел сте и доволни ли сте?

# 192
  • Сф
Здравейте, има ли магазини от рода на Кауфланд, Била, Лидъл? И как се стига до северния плаж? Ние ходим на плажа на ММЦ- той ли се води южен?
Плажа на ММЦ си се води ММЦ целия. Там където свършва ,посока Приморско, след мостчето започва Южния плаж на Приморско.
Плитък много. Навътре в града, отново нагоре посока север е и Северния плаж на Приморско. А от него почва Перла и стига чак до резиденцията на бай Тошо от миналото. Там е много хубаво ! Предполагам сте с кола , щом сте на ммц. Разходете се  наоколо. Има какво да се види. Лидл има в Царево и Созопол.

# 193
PureLove, благодаря!

# 194
  • Сф
Няма защо. За резиденцията, тя се разпада,имах предвид че плажа там е супер. Simple Smile Има и път за Беглигташ- местността със скални образувания ,чудно е, ако искате може да разгледате.

Общи условия

Активация на акаунт