Преследвачът.

• 4 148
  • 103
  •   1
Отговори
# 15
E като е толкова добър човек, не е способен на престъпление, не искаш да подаваш жалби и въобще не ти е толкова неприятна ситуацията като цяло, за какво е темата?

# 16
Да се похвали колко е харесвана.

# 17
Това какво е преживял в детството си какво значение има? Много хора са с проблемно детство, живот и т.н, ама да си държат отклоненията за себе си, никой не е длъжен да ги търпи. Жалба като за начало и да го предупредят. Колкото повече бездействаш, толкова повече драмата ще продължава, защото очевидно безразличието не помага, а той е 0тк@ч@лка.

# 18
“Добро момче е, винаги поздравява.”

Хич нямам доверие на “публичния” образ на хората. Достатъчно ноторни примери има за психопати, за които познатите им биха се заклели, че не са способни на престъпленията, за които са обвинени.

# 19
  • Down south
Ковид беше преди 4 години, тоест ти търпиш всичко това вече години наред и не си намерила начин да се противопоставиш/

Силно се надявам темата да е поредната Trollface

# 20
  • Далечният изток
Точно психопат е.
Ако бездействаш и не вземаш мерки, ще продължава и не се знае до къде може да стигне. Между другото такива са страхливи, някой/нещо трябва да го стресне. Ти искаш да престане с добро, с разговори, ама трябва вече да ти е станало ясно, че така не става.

# 21
  • Down south
Защо се забъркваш с хора в служебното ти обкръжение? Гледаш как да се отървеш от един и същевременно питаш, как да се свържеш с друг.

# 22
  • Out of the Mix
Жалба в полицията и прократурата. Аз бих ангажирала юрист, който да я оформи, така че да предизвика максимален ефект спрямо съответните законодателни разпоредби.

Подготвена, както винаги. Sunglasses

Моя приятелка така подаде жалба срещу любовницата на бившия си. Заблежете, че те даже не се бяха виждали на живо, но въпросната публикуваше във фейсбук профила си снимки на приятелката ми с намеци, че ще ѝ “свърши живота” и тем подобни. Бързо се отказа, след като писа обяснения в районното.

Ужас. В кви филми изпадат някои. Интересно, ако нямат профили какво ще им роди акъла.

Joy

Забавно и  е.
Или лъжоти.
Нормална жена няма да позволи 3 години такъв тормоз.
Той утре може да я изнасили, а тя сигурно няма да каже, щото е семеен приятел tooth
Хаха. Mr. Greentooth
Какви 3 г., това е абсурд.

Лизбет, кво стана с обекта на тръпката отпреди няколко седмици в другата ти тема? Rolling Eyes
Писа ли му любовно обяснение? Thinking
Запомнил съм, защото се забавлявахме там доста с едни други дами.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:24 от Revoker

# 23
Мани, тя авторката не знае елементарни значения на думи.
Ново двайсе. Добър човек е този, който казва здрасти Rolling Eyes

# 24
Жалба в полицията и прократурата. Аз бих ангажирала юрист, който да я оформи, така че да предизвика максимален ефект спрямо съответните законодателни разпоредби.

С раждането съм дигностицирана. Дева съм. 😂

# 25
  • Out of the Mix
Девичка, викаш. Zodiac Virgo
Добрем, добре е да се знае. Laughing
Не знам, ама забавата е на макс, че скучно иначе.

# 26
Имала съм не един и двама такива.Някои бяха съседи,други се сприятеляваха с мъжа ми или баща ми,все отнякъде изкачваха.И докато бях възпитана и се обяснявах нормално не чуваха.Като започнах да им звъня и да ги чакам пред къщите им да ходим заедно на работа или пред работа да се прибираме към квартала и им се изпариха всички мераци.Дори и на тези, които бяха необвързани.Явно с такива по техния начин.

# 27
Мани, тя авторката не знае елементарни значения на думи.
Ново двайсе. Добър човек е този, който казва здрасти Rolling Eyes

Под "добър човек" имам предвид, че имам добри наблюдения в работата му с клиенти, много отзивчив, много помагащ. Цялостно мнението за него е такова. Той е юрист - често работи pro bono за хора, които нямат финансови възможности и им помага качествено с проблема. Отделно е на други позиции обществени и мнението за него е брилянтно. Дори и да отида в полицията за жалба няма да обърнат внимание. Той работи с тях ежедневно...

Моя приятелка така подаде жалба срещу любовницата на бившия си. Заблежете, че те даже не се бяха виждали на живо, но въпросната публикуваше във фейсбук профила си снимки на приятелката ми с намеци, че ще ѝ “свърши живота” и тем подобни. Бързо се отказа, след като писа обяснения в районното.

Ужас. В кви филми изпадат някои. Интересно, ако нямат профили какво ще им роди акъла.

Joy

Забавно и  е.
Или лъжоти.
Нормална жена няма да позволи 3 години такъв тормоз.
Той утре може да я изнасили, а тя сигурно няма да каже, щото е семеен приятел tooth
Хаха. Mr. Greentooth
Какви 3 г., това е абсурд.

Лизбет, кво стана с обекта на тръпката отпреди няколко седмици в другата ти тема? Rolling Eyes
Писа ли му любовно обяснение? Thinking
Запомнил съм, защото се забавлявахме там доста с едни други дами.

Не, не съм писала нищо. Обадих се за кафе и се разбрахме 🤣 Ще видим срещата как ще мине Simple Smile

# 28
Айде сега нямало да обърнат внимание.
Ми душицо, не знам.
Освен да му пуснеш, друга опция не виждам Joy

# 29
  • Далечният изток
Кажи на жена му.

Общи условия

Активация на акаунт