аз даже бях забравила, че днес е 15, мислех. че е 14 

и на Ая също, ма тя Стилиянка се стиска и неще да черпи даже виртуално
Браво, че всичко ви е наред. А какви са убежденията му за проходилките и обувките - за или против? Дали ще ме изяде, като ме види, че нося двумесечно бебе в кенгуро? Ама нямам друг начин просто. Кои тролеи минаваха покрай Военна болница, че съвсем изкуках вече.
и на Ая също, ма тя Стилиянка се стиска и неще да черпи даже виртуално 
ама като станем на годинка 
. Сестра ми дойде от Пловдив да ми помогне с избора и обиколихме 5 магазина. Всичко, което ни хареса беше тъмно синьо и сестра ми каза, че ще провери в Пловдив дали има нещо по-женско като цвят. Не ми дава да взимам синьо и това е. Ми кака ми е, ще я слушам 
авам антирефлуксна храна 50:50, но не спира. Сега започвам да давам по-малко храна на 3 часа, а не на 4 както при нас се получава и ако и сега не се оправи ще се дават лекарства, че киселините от стомашния сок могат доста да навредят.
Браво, че всичко ви е наред. А какви са убежденията му за проходилките и обувките - за или против? Дали ще ме изяде, като ме види, че нося двумесечно бебе в кенгуро? Ама нямам друг начин просто. Кои тролеи минаваха покрай Военна болница, че съвсем изкуках вече.
/, но иначе му е голям фен
Аз пак да питам - кви тролеи минаваха от там?
Трябваше да се разкарвам с все беба до социалните отново, при положение, че вчера бях там. Оказа се, че ще ми ги преведат по картата, ама дали наистина и лелката на гишето не беше съвсем сигурна.
Объркването идва от това, че за еднократната помощ не съм посочила банкова сметка (защото документите ги подава мъжо), а за детските съм посочила и сега не се знае на мойто ЕГН кой кум и кой сват. Баси и чудото (екскюз май френч). Жената каза ако до 23-ти не ми дойде, да ходя пак да видим какво правим. Тя тая работа почти като оная...
Че и детските си чакам за 2 месеца. Нема управия,ц
Препоръчани теми