ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 226
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Я да ви питам - някой слага ли лепенка на пъпчето ?

Не съм слагала лепенки изобщо, пъпчето ни се прибра почти веднага  Peace

Варненки, тази седмица съм събота и неделя във Варна на изпит, я кажете освен Хиполенд, някъде има ли друг такъв по-голям комплекс за бебешки нещица? Малката няма да я вземам, че сме малко особени с ходенето на гости. Целта е да си намеря количка - не че тука в Русе няма, ама няма кога да обикалям.

Мими - четох, че коликите преди да изчезнат се засилват много - дано е само за ден и после да сте спокойни и усмихнати  Hug   Kissing Heart

# 196
Трябва да купя от някъде детски фототапет или нещо такова като голям плакат.....и аз незнам newsm78, че на  малкия вече му е супер безинтересно в стаята. ooooh!.....но тапети не ми се лепят......засега съм измислила да апликирам от цветни картони разни животинки и цветя и др.,....но това ще отнеме малко повече време, та засега издирвам някаква алтернатива......ако има някоя художничка между вас да дойде да ни изрисува стените newsm78

# 197
  • София
Нямам идея 108 от къде минава и за коя поща в Люлин иде реч.  Sad Явно няма дя успеем днес, че изисква повече проучване пътя до там... Ами отивам да си кукам някъде сама, нещо съм в дупка  Cry

# 198
  • Русе
А бе,Ели много изследвания.И ние ли ще плуваме с тях?А това направления евентуално за изследванията ли трябва или за дома някъде?Аз пак не разбрала.Ама така ще е ,ще пишете и обяснявате като не идвате на срещите.

# 199
Ами едва ли майките плуват с бебетата - има 3 жени, които се занимавали с тях, но предполагам, че стоиш там някъде до басейна и ги наблюдаваш.

Дидка - ти каза, че си до Гарата - къде точно? Мога да се престраша по Борисова някъде да се видим ако ще ти е удобно. На центъра засега само в събота и неделя с мъжа ми ходя. Иначе като излизам из квартала ходя до Олимпа и на връщане сядаме на Жорела с брат ми, ама на вас на всички ви е много далече  Sad

# 200
Ним, не си само ти в дупка и аз нещо от 2 дни съм много изнервена.

Саша, ние имаме същия проблем. Сложихме лепенка и след 3 дни се появиха пъпчици и я махнах. Ти маза ли ги с нещо? Според мен не са опасни, кожата не диша и за това се получават.

# 201
  • София
Трябва да купя от някъде детски фототапет или нещо такова като голям плакат.....и аз незнам newsm78, че на  малкия вече му е супер безинтересно в стаята. ooooh!.....но тапети не ми се лепят......засега съм измислила да апликирам от цветни картони разни животинки и цветя и др.,....но това ще отнеме малко повече време, та засега издирвам някаква алтернатива......ако има някоя художничка между вас да дойде да ни изрисува стените newsm78
Да дойда, ама знаеш ли колко вино пия.  Laughing

# 202
Анджи, какво ще правите в Рудозем? Моите баба и дядо са от Рудозем Heart Eyes

Майка и татко живеят там, ех, че малък свят, със сигурност се знаят. Simple Smile

# 203
Варненки, тази седмица съм събота и неделя във Варна на изпит, я кажете освен Хиполенд, някъде има ли друг такъв по-голям комплекс за бебешки нещица? Малката няма да я вземам, че сме малко особени с ходенето на гости. Целта е да си намеря количка - не че тука в Русе няма, ама няма кога да обикалям.

То Хипленд не е особено голям Simple Smile Иначе колички има в Штъркел, Бебчо и на други места.

# 204
  • Русе
 Дидка - ти каза, че си до Гарата - къде точно? до незабравимия родилен дом

# 205
до незабравимия родилен дом

Значи може да си спретнем една срещичка с теб  някой ден Grinning

# 206
  • Русе
С удоволствие!А ти какво правиш тук в това хубаво време?Аз чакам да минат за отчитане на водата и излитам

# 207
  • София
Не знам за вас, но Шош носи бодита 62-68 см... е, за да не му мачкам топките, разбира се, но не са му кой-знае-колко по-големи...  Crazy

Купих му едно пухкаво, дебело одеялце (не бебе-порт, а стандартно). Вие за колко пари се сдобихте с таквоз???  newsm78 Моето беше 28 лв. Това дали е добре? Не, че не е късно вече, дори да е грехота подобна сума за подобно нещо, но да питам....

# 208
Защо никои освен Саша не беше на Люлинската среща???Аааааа,ще ви пиша оцъствие Naughty.galina_dimova разконспирира ме за рамките,направих ви и на вас,хареса ли ти???Хиляди благодарности на stiliana1   за урока по леене на коршум  HugСнощи ни свърши огромна работа. И хаиде организираите една среща - щом времето ще бъде лошо да се ориентираме към Мола.Предлагам: четвъртък 13ч. в Мол-а.Аз се записвам: 1.dessichka

# 209
Как ви понесе Пентаксима?

Общи условия

Активация на акаунт