Цвета, какво стана с твоите шевове?Съвсем се отказах от "списъка" като чух.
Хайде лека нощ от мен, отивам да полегна при домашните любици.
Не знам за София, но днес в Русе си беше лято
Сигурно по обяд Т беше 25 градуса
С Дени си направихме една дъъъъъъъъълга разходка, по време на която мама пак не устоя да не й купи разни парцалки
Ама нали сме госпожици и трябва да се кичим
Днес заведох малката за пръв път при колегите на работа. Всички много й се зарадваха. Даже шефът си прекъсна оперативката заради нас и каза: "Деница да влезе!"
Аз не очаквах Дени да е толкова дружелюбна с хора, които вижда за пръв път. Оказа се, че много й хареса на моето работно място и шефа каза, ако иска, като порасне ще я назначи

Тогава ще докладвам 

Нямам търпение да започне да се движи повече. Ама иначе е много як, само с ритане се мести из леглото. Явно за него ще е вярно: силен в краката и слаб в главата
Ама кога ще е - идея си нямам, по някое време лятото сигурно.
Абе ало, бабетата, вие шапки имате ли бе? Свекърва ми всеки ден като дойде й обува терлици и елече!!! Аз ходя боса и по тениска, а детето навлечено със 100 ката пуловери - айде някъде другаде с тия номера! Не обръщай внимание, ти знаеш най-добре кое е добре за Симонка, все пак ти си й майка 
Голям кеф е да я слушам
Съвсем съм изтрещяла.
Нямам търпение да започне да се движи повече. Ама иначе е много як, само с ритане се мести из леглото. Явно за него ще е вярно: силен в краката и слаб в главата
Така ми стана съвестно, че не съм я хранила повечко, щото на разходките следобедите пропускахме ядненето, щотот тя все спи, пък и на гърдата не я държах повече от 15 мин. (така каза педито), щото пък ако я сотавя, цял ден ще виси и няма да се сети, че ще преяде
. ама сега хапваме повечко и започна да се позакръгля, дано е така, че бах се ошашкала дали с кърмата съм добре.... То това не може никой да го каже де, ама пък детенце си спи по 3 часа доволно, без да мрънка...
А расте на сантиметри и килца,но номера все още си е 22.
Понакога го оставям да си плаче и не веднага му обръщам внимание,а като реве като див за да го взема на ръце ми идва да го набия

Давайте сокчета......ама да знаете че ако давате сокчета може да имате стомашни проблеми..........Е за какво да ги давам тия сокчета тогава. Казах и че имам всякакви алергии и ще давам от по-късно. Добре че ме послуша че не ми се правеха скандали.......Иначе Митака е супер мъж 5,600 кг и 61 см. Бихме му Пентаксим и сега ще видиме ще има ли реакции