👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Абсолютно. То и на предната кампания имаше недоволни. Представям си, ако изнесат информация за точки, звезди и класирания с точни никнеймове. Ще се почне да се рови кой, къде, какви мнения е писал, колко са полезни, колко не, колко е тъп ИИ и тн. Да има “скрито-покрито” има защо. Вашия шеф не ви казва колко му е печалбата, колко му влиза в джоба, колко дава на Пенка и Ганка. Изключвам случаите, в които тази информация се разбира по други канали.

# 496
А как разбрахте, че има нови предизвикателства? Имаше и още една тема за лоялната програма, следях я и получавах известия, но при мен е изчезнала.

# 497
  • София
Това, което пише тук, не ми звучи като "само в теми за Лоялната програма".

Точно така.
И аз се подведох по това. Днес пускат обяснение, като днешното обяснение и този пост от цитата нямат абсолютно нищо общо помежду си.

#BGMлоялнапрограма

# 498
А как разбрахте, че има нови предизвикателства? Имаше и още една тема за лоялната програма, следях я и получавах известия, но при мен е изчезнала.
Имаш предвид освен големия цветен банер като отвориш форума ли? Grinning Освен него, започна и в тая тема и другата за точките да се вдига гюрлутия, та бързо се разбра Grinning

# 499
Коя е другата тема за точките?
Аз разбрах от тука преди да видя още банера. После ми излезе и той.

# 500
Аз от телефона влизам и нищо цветно не ми е направило впечатление. От коментарите тук разбрах, но исках да видя условията и кво го нищите този #. Имаше една тема, която заключиха, но там май бяха качени условията на първото предизвикателство. Потърсих нея из известията ми, но я няма никаква, а съм сигурна, че следят, че даже и май нещо и там бях писала преди да я заключат.
А, да, каква е тая тема за точки?

# 501
Днес получих лично съобщение от BG-Mamma™  че до определена дата трябва да попълня своите лични данни във формата (през лилавото каре) в Портфейл-а си.
Да, но аз тези данни съм ги попълвала много, много пъти.
Имаше обяснение в съобщението, че има вероятност по други причини тези данни да не са записани, обработени и т.н.
Ето защо предлагам да има обратно съобщение, с което веднага да ни информират, че данните ни са вече записани. Така всеки от нас веднага ще знае дали всичко е ок със записа на данните, или ще трябва да направи повторен опит, за да ги въведе.
#BGMлоялнапрограма

# 502
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
A каква е ползвата от този рейтинг в профила?
Моя преди седмица беше "злато", с което стартирах и сега предполагам,че е такъв.

За хаштага, мисля,че не е измислено добре,.един път се казва едно,друг път друго. И дано да няма такива и занапред.

# 503
И аз от телефона влизам и веднага ми привлече вниманието новото предизвикателство. То излиза горе, цветно е, трудно ще го пропуснеш.

Точно така, Diavolo, между двете обяснения за хаштага няма никакво припокриване. Напротив, пълно противоречие.

Ето, Ваня,

https://m.bg-mamma.com/?topic=1714131.msg49434248#new

# 504
Нямах нищо аз.
В тая тема имам и аз такова лилаво поле, но не съм му обърнала никакво внимание. Аз не чъкам на тях. Аз си помислих, че от другата тема сте разбрали. А вие виждате ли я, получавате ли известия от нея?

# 505
От заключената тема като не се пише, няма как да получиш и известие.

# 506
Морковелка, на страницата с известията и аз нямам лилавата лента за предизвикателството.
Вижда се на заглавната страница на сайта.

# 507
  • Г. О.
Вижте на основната страница, не като цъкнете на камбанката за известия по темите, а в самото начало, като се отвори сайта бг-мама. Там най-отгоре се вижда.

# 508
  • София
За мен си е супер зле ИИ, ако някой иска да ме оборва- да заповяда.
Аз примерно не държа да знам кой колко точки/звезди е получил, ама искам да знам всяко едно мое действие колко такива носи. Разбира се това няма как да стане, защото си измиваме ръцете с ИИ, дето хич го няма. 😃

# 509
На мен като потребител взе да ми писва от това, че сума ти време вече не могат да направят ясни и точни правила и взе да ми писва от тази лоялна програма.  Голяма философия да се каже ясно, точно и просто. Пък точки,пък звезди, пък съзвездия. Айде нема нужда за 5 или 50 лева.

Общи условия

Активация на акаунт