👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Да я закриват тая лоялна програма и ще се успокоят всички.😂

# 511
Ми явно на някои много им бърка в д-то. Просто като ви дразни не си прехвърляйте точките, не си гледайте портфейла и рейтинга, не влизайте в темите, в които се обсъжда Лоялната програма и просто забравете за нея. То пък голяма драма. Казах и преди - използвам си форума по същия начин. Разхождам се в посочените раздели и ако намеря нещо интересно - ще прочета, ако има какво да споделя - ще напиша мнение. Това е и идеята на тази програма - да размърда форума и потребителите. И това, за да се случи, няма как да няма някаква награда. Иначе интересът ще бъде нулев.

# 512
Някъде имаше обявено пояснение. Хаштага важи само първия път и то само ако мнението е полезно. Идеята е хората да разберат, че е започнала нова игра.

Не е така. Това е от общите условия:

"3. Добавяне на хаштаг #BGMлоялнапрограма в отговор*;
Получател: Авторът на отговора
Звезди: 0-100
* Наличието на хаштага в отговор се отчита еднократно за една публикация."

Можеш в един пост 10 пъти да споменеш Негово Височество /Хаштахът/, но ще ти се брои за едно, ако изобщо ИИ я оцени като полезна. На друг пост - пак така.

# 513
  • Пловдив
Ама като не искате точки и т.н., не си следите портфейла, не давате данни за прехвърляне и готово.
Аз пък си се кефя на програмата и ми е готино, като си купя нещо с точките. Днес например ми пристигна картата памет /закупена с точки от форума/, за видеорегистратора на колата.

# 514
Цитат
....
И един хаштаг, който не съм сигурна защо оставям 🤣 ....

А темата четете ли или ей така си пишем, за да не сме назад? Точно малко по-нагоре е обяснено защо не трябва да го оставяте в случая.

Ами да, чета. Мисля, че ако всичко беше кристално ясно, днес нямаше да се изпишат 200 коментара в темата. Не намирам отговорът към мен за полезен и информативен, та е спам, колкото и хаштага.

# 515
В заключената тема пишеше само екипа и се получаваха известия. Сега гледам някаква нова с 3 коментара . Сигурно другата е премахната не съм търсила.

Аз следя, пиша и чета в много теми когато имам време. Ако влезна в някой раздел си харесвам и още, но нямам време за всичко. Напоследък и за тези, които следя, а и желание за ровене. Преглеждам тези с най-малко коментари. Първа беше тази и разбрах за новото предизвикателство. Сега видях в темата на Кауфланд май, че в няколко коментара има и #. Та за мен не е много безмислен този # както пишете тук. Който не е разбрал, че има ново предизвикателство така ще разбере. На някой все ще му стане интересно и ще пита защо се пише #BGMлоялнапрограма.
Аз май следя и пиша в разделите с двойни точки този път.
Аз се боря за звезди 😂😂😂 Искам да съм диамант 🤣🤣🤣. Предният път опищях всичко, но не мръднах от стартово ниво. Като разбрах колко звезди са ми необходими се отказах и от това да се боря.

# 516
  • Банско
Аз си взех с точките от Озон няколко бордови игри за детето. На мен много ми харесва програмата.

# 517
Аз също съм доволна от #BGMлоялнапрограма. Първоначалните точки ме изненадаха и единствено съжалявам,че сглупих с избора на търговец от който си купих ваучерите.От темите в сегашното предизвикателство има доста,които следя и дори и пиша,макар и рядко.

# 518
Не знам дали е пускан този линк към тази тема, в която ще има информация за всяка игра. На миналата си пише приключила, сега има правилата за новата. Има и обяснение за хаштаг-а

https://www.bg-mamma.com/?topic=1752852

#BGMлоялнапрограма

# 519
  • Далечният изток
Ами тя даже и тази тема не се чете... Аз съм без думи просто.

Да, обяснението за хаштага се пусна вече около 15 пъти!

# 520
Някой го беше постнал това уточнение за хаштага, което напълно противоречи на другото, в банера.

# 521
  • Далечният изток
Защо да противоречи?!
Да се публикува мнение в тема, не да се публикува хаштага. Хаштагът се добавя към мнението, с което запознавате потребителите с лоялната програма.

# 522
Защото в другия текст пише да се сложи хаштаг в мнение, свързано с Лоялната програма.
Какъв е смисълът да запознаваме другите в темата, която по принцип е за Лоялната програма?

# 523
Защото в другия текст пише да се сложи хаштаг в мнение, свързано с Лоялната програма.
Какъв е смисълът да запознаваме другите в темата, която по принцип е за Лоялната програма?
Идеята е този хаштаг да се сложи в тема, която е различна от тази.

# 524
Да, и според мен е така, но във Важно уточнение се тълкува само в мнения за Лоялната програма, т.е. тук и в другата тема.

Обърнете внимание, че уточнението е от 15:36, доста след като сме наслагали хаштагове по всички теми.

Общи условия

Активация на акаунт