👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 416
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Далечният изток
Защото в другия текст пише да се сложи хаштаг в мнение, свързано с Лоялната програма.
Какъв е смисълът да запознаваме другите в темата, която по принцип е за Лоялната програма?
Не пише темата да е за лоялната програма. Пише мнението да е за лоялната програма. Тоест във всяка тема можеш да пишеш, че има лоялна програма в бг мама и да добавиш хаштага. Което за мен е ..... айде да не казвам какво, но това е условието.

# 526
Да, идеята е да запознаем потребителите в други теми с програмата, а не просто да сложим този хаштаг, а да няма текст свързан с него.

# 527
Някой може ли да уточни как се въвеждат данните за НАП в профила? Знам, че писахме, но остана някъде много назад. Не ми ги приева, пробвах всякак. Писах на посочения имейл, отговор нямам. Срока е до 24.03.2025г.

# 528
  • Далечният изток
Три имена и ЕГН, плюс приемате условията, един чек накрая.

# 529
  • Пловдив
Някой може ли да уточни как се въвеждат данните за НАП в профила? Знам, че писахме, но остана някъде много назад. Не ми ги приева, пробвах всякак. Писах на посочения имейл, отговор нямам. Срока е до 24.03.2025г.
Профил -> портфейл -> банер ЛИПСВАЩИ ДАННИ

Излиза каре за попълване.

Аз също получих покана, попълних, но още стои липсващи данни...
Писах им, да видим...

# 530
Същата работа и при мен. Уж съм ги попълвала и преди това.

# 531
Данните се попълват буква по буква. Иначе, от запаметени думи в телефона, не ги приема.

# 532
При мен никак не ги приема, също кото при sunflower. Продължава да стои липсващи данни, пробвала съм и буква по буква. Надявам се все пак някой да ми отговори на имейла.
Пп. Мисля, че ги прие - надписа изчезна и излиза осребрете вашите точки.

# 533
Не може да не ги приема, нещо бъркате.
Аз съм попълнила вече, но при мен беше такъв проблемът, че ползвах запаметени думи.
Изтрийте всичко и отначало.

# 534
И аз днес получих писмо от БГ Мама за лоялната им програма и ми изискваха  лични данни и ЕГН. Надявам се да няма проблеми. Все пак това са ваучери и подаръци под 100 лв. и до колкото знам не се плаща и не се декларират ... Ако са над 100 лв. се плаща данък от тяхно име ...

# 535
Ох старата песен на нов глас

# 536
Няма такова под 100 и над 100.
Данък се плаща от БГ Мама, ти трябва да потвърдиш в ДД.

# 537
Ох старата песен на нов глас

Няма смисъл…

# 538
Не пише темата да е за лоялната програма. Пише мнението да е за лоялната програма. Тоест във всяка тема можеш да пишеш, че има лоялна програма в бг мама и да добавиш хаштага. Което за мен е ..... айде да не казвам какво, но това е условието.

Да, така е. Това е чист спам реално. Но е така по условията.
Днес обаче в друга тема в този раздел бе зададен въпрос за лоялната програма. Бе и отговорено. В момента и двата поста са изтрити. Т.е. и в двата случая си в грешка.

# 539
  • Berlin
Значи и модераторите би трябвало да се запознаят с условията на този хаштаг.

Общи условия

Активация на акаунт