👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
И да го докладват, ако модератора прецени, че не е спам, нищо няма да стане.

# 556
Точно, ако действително е изтрито, значи е преценено че е спам.
На този хаштаг му се изгуби и малкото смисъл дето имаше, заради куция старт с недобре обяснените условия. А и опцията за хаштаг я има от много време във форума, но хич не се използва така или иначе, че точно сега ли да започнат всички да я ползват по предназначение Grinning

# 557
  • София
Аз съм докладвала само едно мнение от този тип и беше изтрито, ама то не стига, че хаштаг имаше, но нямаше общо и с темата, та не знам кое е наклонило везните.

# 558
Ако мнението не информира за лоялната програма, а пише “искам такива обувки”, не е правилно.

Нали това му е предназначението? Без подробности, точно в различни от конкретните за ЛП. теми, да насочи вниманието към ЛП.
Какво трябва да пише? "Искам такива обувки, но не знам дали чухте за ЛП?" Тогава даже няма смисъл от хаштаг.

# 559
  • Далечният изток
Не е така. Трябва да има обяснение за ЛП, а не така самотно стоящ хаштаг без никаква връзка.
Айде за пореден път:
Публикувайте мнение в съществуваща тема във форума, чрез което да запознаете останалите потребители с наличието на лоялната програма на BG-Mamma. Tо трябва да бъде смислено, грамотно написано и с добронамерен тон. В текста на мнението добавете хаштаг #BGMлоялнапрограма

# 560
  • София
Не е така. Трябва да има обяснение за ЛП, а не така самотно стоящ хаштаг без никаква връзка.
Айде за пореден път:
Публикувайте мнение в съществуваща тема във форума, чрез което да запознаете останалите потребители с наличието на лоялната програма на BG-Mamma. Tо трябва да бъде смислено, грамотно написано и с добронамерен тон. В текста на мнението добавете хаштаг #BGMлоялнапрограма
Обясни ми как го разбираш.
Означава ли това, че в темата за Неапол, или за перални или за Касандра 200 човека трябва да напишат еднотипно мнение за програмата плюс този хаштаг?

# 561
Няма смисъл да водим спор. Имаше уточнение, което само по себе си значи, че това пояснение се тълкува по различен начин. Запознаването, според мен, е точно с хаштага в мнението, като самото мнение може да е на различна тема от ЛП.

Пoдкрепям RebelHeart, по тази логика е допустимо единствено мнение, на един потребител, във всяка тема.

# 562
  • Далечният изток
Мнение за лоялната програма. Така го разбирам аз.
Което както вече писах ми е нелепо да се пише и обяснява в тема за климатици, перилни препарати или памперси... примерно.

# 563
Не е изтрито. В темата за Пепко е, и аз съм се подвела че е в синсей..

# 564
  • Телиш/Плевен
Дотук само в два поста съм видяла уместно използване на хаштага - този и този.

# 565
  • Далечният изток
Мдааа, в Ергенът, в Един за друг, Хашимото, Ежедневните кулинарни вдъхновения, Лазерна епилация и т.н. Като се цъкне на хаштага, се вижда в кои теми е цопнат ей така без никаква връзка...

# 566
  • Другата България
Единственият път, в който го използвах.
Така или иначе пускам темата за формата, мина ми през ума да е в първия пост, но от опит знам, че почти не се чете Blush, та...така.
Благодаря. Heart

# 567
Аааа, моят си го пропуснала 🤣🤣🤣 сигурно има хиляди тагове вече.

# 568
  • Berlin
Освен това хаштагът според мен е и за по-лесно филтриране на тези мнения после при разпределянето на точките. Защото по-лесно е да имаш една ключова дума и после да се ориентираш в състава на мненията. Друго е да отсяваш всички мнения дали отговарят на някакви критерии. Чисто технически имам предвид.

# 569
Изкуствен интелект оценява и преглежда постовете с хаштага, не човек ръчно.

Общи условия

Активация на акаунт