👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Телиш/Плевен
Дотук само в този пост видях уместно използване на хаштага.

# 541
Имам един уточняващ въпрос - дали правилно го разбирам. Ситуация -  през текущата 2025 г. използвам точките от форума, съответно вече съм подала данните съм към Бг мама и те подават ГДД през 2026 г.
Ако аз нямам други доходи, подлежащи на деклариране към НАП, извън трудовите, трябва да пусна един вид "празна" ГДД, за да потвърдя "дохода" под формата на награди от Бг мама. Под празна имам предвид, че ще я пусна само заради форума и не декларирам друго задължение. Така ли е?

# 542
  • Бургас
Попълних анкетата,но забравих да пиша Гранд оптик и Джой.
Ще помоля, някой да ги отбележи

# 543
Можеш да я попълниш наново анкетата, няма проблем.

..::V.I.P::.., те доколко знам ще ти се заредят трудовите доходи сами, само трябва да потвърдиш, че са верни.

# 544
Тя няма да е празна декларацията понеже включва всички доходи но да, подаваш я само заради това реално.

# 545
В кое приложение ще са тези точки? Миналия ден подавах, но хич не се сетих да разгледам, къде, евентуално ще са декларирани?

# 546
Приложение 13 май беше, но да не те подведа. Не съм подавала до сега.

# 547
Според мен има смисъл от #BGMлоялнапрограма във всяка тема.
Лично аз научих за програмата точно от такава тема, която нямаше нищо общо с лоялната програма за трупане на точки.

# 548
Аз го разбирам като да е за другите теми, един вид да кажеш на другите за програмата.
Други го разбраха че само в тези теми за програмата трябвало да е, което за мен няма никаква логика - щом някой чете тук, със сигурност знае че съществува тая лоялна програма...

# 549
Изпя си песента. Не виждам никъде вече хаштагове.

# 550
Видях днес в темата за Синсей и някой заплаши, че ще го докладва като спам.

# 551
То беше абсолютен такъв.

# 552
Е, да, но нали така трябвало да се използва.

# 553
Как ще е спам? Да не сме си измислили ние?

# 554
  • Berlin
Ако мнението не информира за лоялната програма, а пише “искам такива обувки”, не е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт