Как тренирам - 29

• 23 619
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Момичета, чета ви за храната - аз ям и от трите - В, М, П. По принцип налитам повече на мазно (във вид на сиренце, кашкавал, черен шоколад), а В не ме влекат. Не може човек да ме подмами с баница, пита или каквото и да е сладко от тесто. Сега се опитвам да вкарам въглехидрат - най-вече е под формата на ръжен хляб от зърна и квас, ориз с месото, картофи рядко. Треньорът ми ми следи храненето в MFP и все ми набляга на въглехидратите, че не са достатъчно и да съм се опитвала в тренировъчни дни поне да хапвам идея повече. Имам си макроси, опитвам се. Вие какви въглехидрати приемате?

# 211
Здравейте. Извинявам се предварително ако въпросът ми не е за тук. Бихте ли ми препоръчали фитнес в Люлин, и съответно добър треньор с който да тренирам и да ми направи програма? Пулс отпада защото имам мултиспорт карта. Не съм спортувала до сега и затова ми трябва треньор. Ходя събота и неделя на плуване, но искам да започна и фитнес за да отслабна.

# 212
  • Варна
Нона, от Варна си, нали?
Мобилност има в Била на Колхозен пазар - 10 лв. на тренировка. Работят с Мустиспорт.

# 213
Звездичка, ако попиташ из фейсбук групите за фитнес и тренировки, със сигурност ще ти препоръчат, че дори и по квартали.

# 214
  • София
Звездичка, това е сложен въпрос, защото макар и знаейки всяка зала в Люлин, не познавам треньорите, нито работата им, за да препоръчам. Титаниум се сещам на първо четене, че има млади, амбициозни инструктори.

Днес имам мускулна треска на д-то след вчерашната тренировка. Понапънах се малко, не бях правила хип тръст с толкова тежко отдавна и ей го е.

1. Хип тръст 5х 15/12/10/8/15
2. Жаба (обратна хиперекстензия) на смит 4х12
3. Римска тяга с дъмбели 4х10/12
4. Хип екстензии с тежест 4х12/15
5. Ритници на скрипец 4х15
6. Аддуктори с ластик 4х15
7. Прасец от седеж 5х15

# 215
Да попитам, попресъхва ли ви устата след приема на креатин? Пия вода след това макар че не съм жадна и отнема известно време докато отмине усещането.

# 216
Нона, от Варна си, нали?
Мобилност има в Била на Колхозен пазар - 10 лв. на тренировка. Работят с Мустиспорт.
Да, но нямам мултиспорт за съжаление.

Довечера по план глутеус.
И аз да питам нещо. Имам проблем или по точно не мога да прогресирам на един определен уред. Ето този:
Даже бях го изключила за доста време, месеци наред защото ми е много трудно. Смешни са килограмите с които го правя 15 кг. и то едвам правя 15 повторения и се чудя защо? Задното бедро ли ми е слабо?
Румънска тяга правя с дъмбели от 15 кг. , а с лоста 35-40 кг. Явно там успявам с повече понеже се включват и други мускули....

# 217
Нона, аз го правя това в седнала позиция, ето така

В това положение ми е много по-удобно пък било имало проучвания, че било по-стимулиращо разтеж от легналото.

# 218
Нона, аз го правя това в седнала позиция, ето така

В това положение ми е много по-удобно пък било имало проучвания, че било по-стимулиращо разтеж от легналото.
И това правя, тук съм с 20 кг.

# 219
Странно, моите кг са 57,5 вече с 12 повторения. Може би пробвай по-малко повторения с повече тегло и работи за увеличаването им.
Виж клековете ми са зле, трябва да започна да клякам повече.

# 220
И аз да споделя - на мен тази машина за задни бедра не ми е удобна чисто физически. В залата, която посещавам не мога да я наглася, за да ми пасва добре и аз също я пропускам. Така че, за мен, една от причините да не успяваш да вдигнеш килограмите, е и удобството на самата машина.

И аз правя на показаната от Невърмор.

# 221
И аз да споделя - на мен тази машина за задни бедра не ми е удобна чисто физически. В залата, която посещавам не мога да я наглася, за да ми пасва добре и аз също я пропускам. Така че, за мен, една от причините да не успяваш да вдигнеш килограмите, е и удобството на самата машина.

И аз правя на показаната от Невърмор.
Същата работа, даже при нас са две различни на различни производители.  На едната трудно стигам долната част, имам чуството, че е направена за високи хора, на другата успявам, но е далеч от удобно.

Nevermoresleep, аз ако правя с толкова килограми ще стана трупче и без това бедрата ми са големи, а съм само 158 см.

# 222
Сигурно си права, аз нали работя за хипертрофия, че си нямам достатъчно и полагам усилия да вдигам теглото до колкото мога с тази цел.
На машинатав моята зала възглавницата при глезените се регулира и нямам драми. В началото, докато се оринтерим на коя степен да я поставя, ми събуваше маратонките като натисна надолу Satisfied

# 223
  • в пералнята
На мен тази машина също не ми е удобна. На десния крак винаги имам чувството, че нещо се прищипва на прасеца, докато го правя. Много неприятно усещане е и също не я ползвам често. Максимумът ми там е 20 кг.

# 224
А между другото днес се сетих, за началото на моето трениране. Първата мацка, която последвах в Ютуб и черпих идеи, мотивация и т.н беше Hanna Öberg, даже си бях направила ето този колаж на идеала ми за форма Simple Smile Това ми беше целта, която смятам че постигнах. Е моето дупе е по- голямо, но главната идея беше да реконструирам тялото си.

Е, Хана от тогава доста се промени.

А Вие имахте ли си "муза"?

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 11:21 от Nona M.

Общи условия

Активация на акаунт