Приятелят ми не ме обича

• 7 470
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
Имайте предвид, че 'не знае какво иска' в наши дни често се ползва вместо 'не иска същото като мен'. Той иначе си знае, ама вас не ви устройва.

# 151
  • Out of the Mix
Ясно.
Тегава работа.

# 152
Да, когато и двамата сте с деца е много съществено да изравните графика на свободните уикенди.
С един ухажор така и не стигнахме до среща, понеже ни се разминаваха свободните уикенди и никой не искаше да си променя графика, заради другия.

# 153
Абе може ли големи жени с деца да вярват на ‘ сърцето ми е счупено и никога веч’ няма да обичам’ ? Такива бози пишеше в лексиконите ми през 80те.
На човека не му се занимава със съжителства, двойки и пачуорк семейства, но му се преви секс.  Намерил е една една по-наивна жена и си е решил проблема.. Не казвам, че е лош човек, а че единственото, което го свързва с авторката е единия секс.  Ако авторката не я устройва - чао и next. Любовно биле няма.

# 154
  • Столичанин ама не в повече :D
То човек след тегави взаимоотношения и без деца пак гледа внимателно дали отново да се обвързва, а какво остава за хора с деца. Тея приказки за всеотдайната любов от пръв поглед са само по филмите или за хора на 20 без деца. Едни взаимоотношения винаги са с компромиси и винаги ще има неща, които няма да ни харесват, а всъщност с мноого малко хора в тоя живот изобщо успяваме да се свържем по някакъв начин, защото е съвкупност от много и независещи от нас фактори и затова всеки прави избор. Разбира се че от няколко милиона човека ще има такива, които да ни дадат точно това, което искаме. Дали обаче ще ги срещнем в този живот е друг въпрос, а дали ако ги срещнем точно в този момент и двамата ще сме на една вълна за да се свържем по някакъв начин. А пък дори и да ги срещнем дали точно от тези хора ще искаме да ни дадат това, което искаме.

# 155
О, колко прекрасни отношения. Здрасти, три оргазма, ай чао. Перфектно. Не знам къде ви е драмата. Че няма драма.. може би Rolling Eyes

# 156
Абе добре, може жените да сме люхани и залюхани, а мъжете да са големи пичове, че не казват, какво искат, за да ни щадят нежните чувства. Ама къде, къде по-лесно щеше да е, да се каже искам само секс или искам само да си говорим, не искам връзка, не искам нищо, защото то така е по-зле, отколкото наранените чувства. Защото "не знам, какво искам", не е конкретен отговор, пък и нали надеждата последна умирала, но все пак и тя умира някога, ама ако сме директни, всичко ще "умре" по-бързо. И никой няма да се притеснява, чии чувства ще са наранени, защото, когато се каже с време, няма даже и чувства.

# 157
  • Столичанин ама не в повече :D
Демек човек ако днес иска крем карамел значи не може утре да не иска крем карамел. Sunglasses

# 158
  • Бургас
Демек човек ако днес иска крем карамел значи не може утре да не иска крем карамел. Sunglasses
Е чакай де, още не е станало полунощ. Рано е да ги пишеш глупостите 🙂

# 159
Кекс иска човекът, не бъркай десертите Grinning

Странна ми е такава тема, те и двата случая дето се обсъждат са странни. Аз тука си имам един, ама той не ме обича, пък мен така не ме кефи, аз по-друго искам да е. Искаш... ама няма, то не зависи от теб. Все така ще си е.
Ми хубаво, значи отвъждаш го този някой и спираш да се ядосваш. И да приказваш, и да стоиш... няма да те заобича по този повод. Ако още стоиш с него, още ще се ядосваш. Какво друго да стане?
Че то като ще е за единия секс, все ще се намери някой който поне да проявява по-добро отношение, а не да те ядосва, егати...

# 160
Скрит текст:
Кекс иска човекът, не бъркай десертите Grinning
Странна ми е такава тема, те и двата случая дето се обсъждат са странни. Аз тука си имам един, ама той не ме обича, пък мен така не ме кефи, аз по-друго искам да е. Искаш... ама няма, то не зависи от теб. Все така ще си е.
Ми хубаво, значи отвъждаш го този някой и спираш да се ядосваш. И да приказваш, и да стоиш... няма да те заобича по този повод. Ако още стоиш с него, още ще се ядосваш. Какво друго да стане?
Че то като ще е за единия секс, все ще се намери някой който поне да проявява по-добро отношение, а не да те ядосва, егати...

Се ше се намери, се ше се намери, ама не се намира, на! Така ги лъжете младите момичета, че ше намерат, па те не намират и после на бгмама ѝ излиза лоша репутация.
=========================================
Практически всичките теми тук имат за основа неразбирането на факта, че хората са различни. Следствие - разбиранията им, усещанията им, очакванията им, са различни.
Това "усещам, че не ме обича" ми звучи като "температурата е 20 градуса, но се усеща като 25 градуса". Абсолютна тъпня, измислица на новото по-по-най-правилно.
Усещанията на различните хора са различни и жените, като по-чувствителни същества правят генералната грешка да пренебрегват реалността в полза на "усещанията" си.
Не ви ли минава наум, че жената и мъжът в случая просто имат различна представа за "обичане"? Не за всеки любовта е идентична на връзка, завързване, залепване на две "половинки" и т.н.
Прекарване на повече време заедно не е никакъв критерий, защото, факт, огромната част от хората са пристрастени към внимание. Към чуждото внимание. Всъщност всички, но някои успяват да се контролират. Дали ще е реално, интимно, приятелско, виртуално, все едно. Колкото и да дава единия, за другия все ще е недостатъчно. И обратно разбира се Wink
В този форум става ясно, че под "развитие на връзката" се подразбира обсебване на все по-голяма част от времето и вниманието на другия. Разбира се и тук има разлики, мъжете и жените не обсебват по един и същ начин. Но те са формални.
Накратко, не мисля, че 2-ма души могат да "обичат" по абсолютно идентичен начин.
По-често жената е недоволната от начина на "обичане" на мъжа. Решението е просто - както често казва бгмамата, в 21 век сме, всеки е свободен да търси някой друг, който да го обича както той иска. Отделен въпрос е дали ще намери. А дано, ама надали.
Затова нормалните хора се опитват да не са черногледи, да потърсят (ако има) и някоя добра страна на отношенията, а не като вица за крокодила на плаж:
- Ох това слънце колко е силно, ох този пясък как ми боцка по коремчето, ох, и ти не ме обичаш вече...

# 161
Според мен авторката има травми,трябва да работи над  себе си.  Този мъж се възползва от нея. Не се заблуждавай,само ще страдаш .

# 162
  • София
Абе добре, може жените да сме люхани и залюхани, а мъжете да са големи пичове, че не казват, какво искат, за да ни щадят нежните чувства. Ама къде, къде по-лесно щеше да е, да се каже искам само секс или искам само да си говорим, не искам връзка, не искам нищо, защото то така е по-зле, отколкото наранените чувства. Защото "не знам, какво искам", не е конкретен отговор, пък и нали надеждата последна умирала, но все пак и тя умира някога, ама ако сме директни, всичко ще "умре" по-бързо. И никой няма да се притеснява, чии чувства ще са наранени, защото, когато се каже с време, няма даже и чувства.
Ти като жена как изобщо можеш и на себе си да си задаваш въпроса той какво иска? Виж ти какво искаш и като не ти го дава чао. Много важен става той, много по-важен от теб с тия въпроси. То в приказките не е принцесите да тичат около кандидатите и да ги питат по цял ден какво искат. Изпращат за еделвайс през десет планини в единайсета и ако не се върне негов си проблем. Мъжете имат нужда да са герои, а като го третираш все едно ти е дете и какво искаш, мами, то извинявай.
Та сама си нараняваш чувствата, защото сама се поставяш в неестествено и неизгодно положение. Вместо той да те търси и ухажва, ти търчиш по него. Мъжът е ловец. Това няма да се промени.

# 163
  • Обран бостан ;)
Изобщо не сте прави. Ама, колкото има смисъл да се обяснявам на него, толкова и на вас. Той ме подведе, не аз него, а няма смелостта да си го признае.
Скрит текст:
Не че е задължително, но в крайна сметка би било показване на някакъв вид уважение, щото нали ...твърди, колко е прям и откровен. Казва, колко му е готино да общуваме, не че не бил ме харесал, но не знаел, какво иска. Как само аз съм го разбирала, а в същото време, какво съм намирала в него. Той човека си има травмите, търси валидация за себе си....ама в същото време не е готов да покаже наобратно, чуди се, мае се, не е сигурен, страх го е, защото предната го е стъпкала. В същото време аз не си правя услуга, че му играя по свирката, защото видиш ли получавам някакво внимание. И двамата сигурно сме "един дол дренки", ама аз поне си признавам, какво очаквам и искам, а не се правя, че не знам. След неуспешен зле завършил брак, с деца в картинката, е трудно да се довериш и отпуснеш с някого. Трудно е, наистина изпитваш някакъв вид страх, но все като ти се отдаде някаква възможност, в някой момент, трябва да можеш да решиш, искаш ли я или не тая връзка. И именно защото е трудно, а и знаеш, че отсрещния е в същата ситуация, няма, какво да се лъжем и подлъгване и можем да сме директни, а не да говорим с недомлъвки и да трябва другия сам да се сеща. Не искам във вярност да ми се обяснява, нито в любов, то и аз не мога да го обещая или кажа, но да има някаква валидация, цялото това нещо, а не "не знам, какво искам", едно нещо или го искаш или не, не е толкова сложно. Нито искам деца да му раждам, нито да живея с него. Ама до ония ден се чувахме и виждахме, по взаимно съгласие в свободното си време, изведнъж "бил в цикъл" и не знам си какво...друга няма, сигурна съм. Ама и какво пречи, човек да е директен, няма да загуби нищо в случая.
Щом искаш откровени отговори, трябва да си готов и да ги дадеш, а не да казваш "не знам".

Евала на пича.
Изучил е до съвършество женската стратегия и тактика и ти я прилага на 100%. Срещу собствената си стратегия жените нямат адекватна реакция.
Скрит текст:
ОФФ:
Скрит текст:
Еманципираме се.
В скоро време жените ще ни водят по почивки и ще клякат с пръстени Wink
Нема те огрее значи. Grin
Аз по почивки не обичам да ходя и не водя.
Пръстени тоже, само ако са на баба ми/ти.
Трябва да гледате по-реално. На смяна идват млади и красиви жени. За да сте конкурентноспособни трябва да давате на мъжете неща, които младите не могат.
Да го заведеш на почивка, да му купиш нов телефон, да го назначиш в собствената си фирма на тлъста заплата и т.н.
Иначе ако смятате да се конкурирате на база сексапил ... все едно Ботев Враца да смята, че ще бие Реал Мадрид.
Wink
Ахаха батееее, ти превъртЕ интернетО!
Знаеш ли, кое е по-ценното за един мъж от това, което му даваш - това, което НЕ му вземаш!
И тогава трябва да ти кажа, че младите сексапилни жени дето идват, с техните претенции да ги водиш по ресторанти, НА Дубай, да държиш темпо бяла нощ (тука много приятна грешка вместо цяла се получи) в клубчета и после да си неуморен жребец почват да олекват пред една 45 годишна, която всичкия тоя театър го е гледала и можеш да я впечатлиш само с истински и неподправени чувства.
‘Дет се вика “Find a woman with a brain. They all have vaginas“
Истински и неподправени чувства викаш. Гледал съм го тоя филм. Мноого е скъп билета, ама сюжета не струва.
Иначе си права - всички имате вагини.  Тия, дето имат акъл ги ползват редовно, другите разчитат, че ако имат, друго не им трябва за да си намерят мъж. Схвана ли ?

# 164
Простичко е – той сигурно наистина не знае какво иска, не си е изяснил, не го усетил, не е наясно със себе си. И така.
На различни етапи може да сте.
Да го натискаш да иска да знае какво иска е също вид насилие. Не търсиш начин да контролираш другите, а имаш контрол над себе си и собствените си избори, действия.

Общи условия

Активация на акаунт