Приятелят ми не ме обича

• 7 444
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
Rebel, всичко хубаво, но за мен Манди е в пъти с повече разум от авторката на темата.
Не искал, да сме разбирали, да чакаме и накрая след година - ма, той обича ли ме?

От изброеното от теб - нито едно не ми изнася. Не ми трябва година време, сори.
Някои хора научават някои уроци по трудния начин. Други не ги научават никога. Не случайно има една приказка “не питай старило, питай патило”.

На мен ми трябваше тази година. Хвана ме в такъв момент. Беше свързано предимно с работата ми, но и няма да си зарежа целия живот, за да се местя при някой, който съм срещнала оня ден. Ако имах дъщеря и тя тръгне да гони някой в друг град след два месеца запознанство, ще се чудя коя чавка ѝ е изпила мозъка.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 22:40 от Rebel Rebel

# 226
Аз не съм се омъжила след един месец познанство. Излизахме първо два месеца, заживяхме заедно (тук ще вметна, че се премести при мен от друг град, защото нямахме време да се виждаме иначе, ама сигурно ще ви дойде в повече Grinning ), мина почти година от запознанството, и тогава реших, че е време да се женим. Срокът от месец след това беше в главата ми.

# 227
  • София
Не знам защо мнението на Манди се прие като пришпорване за бързи и необмислени решения.
Всичко е обмислено в приемлив срок, извън него е размиване.
Просто е.

Същото и за работа, живот, отношения.
Човек трябва да има реален вътрешен компас, не да разчита друг да се погрижи за него.

# 228
Аз не съм се омъжила след един месец познанство. Излизахме първо два месеца, заживяхме заедно (тук ще вметна, че се премести при мен от друг град, защото нямахме време да се виждаме иначе, ама сигурно ще ви дойде в повече Grinning ), мина почти година от запознанството, и тогава реших, че е време да се женим. Срокът от месец след това беше в главата ми.
Извадила си късмет. Аз познавам един такъв, преместил се така прибързано заради моя приятелка. Него го оправдавам, защото тя забременя. Но към днешна дата човекът горчиво съжалява и искрено му съчувствам. Чудя се дори как още не е избягал.

# 229
Няма нищо по-хубаво от това нещата да ти се случват по план. Означава, че си на правилния път и Вселената е с теб.

# 230
Аз също поставям срокове, къде мислени, къде гласни, но не всичко е по месец. 😀 някои неща по повече.

# 231
  • Somewhere far away
И какво като знаеш какво искаш? Много ми е странно как не може да се разбере такова просто нещо- едно е да знаеш какво искаш  и съвсем друго е да го получаваш.
На някой се получава, на други не - вече се каза това хиляда пъти.
 Това е истината. Всичко друго е заяждане на дребно и мерене на мъже, коли, пари, имоти.

# 232
То зависи и какъв мъж стои срещу теб, дали е готов на жертви, жестове и компромиси ( разбира се, не едностранно).
Благодаря, това е и моята теза. За да получиш, някой отсреща трябва да даде. Може да не даде, но може и да даде, но извън срока от 30 дни.

# 233
Едва ли за всичко имат предвид, че поставят срок месец. Месец срок сложих за изясняване дали отношенията ще са сериозни или не, също и до първа среща. Не се ли активизира мъжа, отписвам. Но пък и аз показвам интерес де, не стоя като ощипана мадама без да комуникирам и аз.
За съвместно съжителство дадох мислено срок една година (мисля, че беше мислено, може и да съм споменавала какво за мен е нормално), по принцип бяхме готови много по-рано, но поради разни пречки не успяхме, но почти до годината се събрахме.
За опити за бебе също бях дала, но този път гласно и повече време. Той вече си прецени за тези неща кое кога и дали.
Но това съм си аз. Срещу мен стои мъж, готов да прави неща за мен. Аз също правя за него.

# 234
Мередит се вмъкна в темата на авторката и я обсеби. Некоректно форумно поведение.

Абсолютно.
По моята тема се говореше съвсем малко.
Сега не мога да си изтрия темата, защото смисъл не видях от нея. На по-късен етап, ако пусна друга тема, съфорумки ще ме дъвчат и по тази тема, както темата за развода. Simple Smile
Хората си обсъждат случая на другата жена. Аз даже не мога да схвана за какво иде реч. 😏

# 235
Имаше и много коментари, насочени към Вас. Друг е въпросът, ако не сте намерила такъв, койта да отговори на Вашата настройка.

# 236
Заедно сме от 8 месеца, но аз не се чувствам обичана.
Какво значение има всъщност какво мисли той като ти не се чувстваш обичана, важна и желана? Осем месеца!

Бил е много наранен. В началото на връзката ни каза "Аз едва ли ще се влюбя и обичам".
Подготвил те е още в началото, че няма да я бъде между вас, но пък защо да не ти задейства механизма да му се доказваш и спасяваш ранената му душа.
...
Като се видим, също е обран. Не е безразличен, но не и да изглежда, че е щастлив, че ме вижда...
Щом за осем месеца не ти изглежда значи не е. Бих казала, че има вариант и да не си го опознала, но е минала почти година.
Събота и неделя има своите планове.... Мен ме включва евентуално импулсивно...
Това е обидно дори за приятелство, какво остава за сериозна връзка.
Това е накратко. Знам, че боли, но по-добре да прежалиш осем месеца инвестиция на чувства и време сега, за да намалиш бъдещи разходи (на време, любов, чакане, емоции).

# 237
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт