Приятелят ми не ме обича

• 7 457
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
За един месец аз няма да знам дали искам да се оженя за човека, камо ли да имам готовност да дам оттовор на предложение за брак. Ако пък взема, че сглупя и прибързам, после и с разводи трябва да се разправям….Много напрежение! 😂

# 211
  • Out of the Mix
Не, не, Ребел Манди друго казва.
Че, като иска нещо дава месец срок.

Манди същото казваш, с другите не се получило с мъжа ти - да.
Значи само приема мъжът ти.
Няма мнение, "yes man", по-скоро yes, madam! Mr. Green

# 212
  • София
Месец за брак не, но е достатъчно време да схванеш, дали някой гледа в твоята посока.

Права е Манди, тук често четем жени, на които някой им изгубил години. Като пистолет да им е опрял.

# 213
  • Out of the Mix
Месец за брак не, но е достатъчно време да схванеш, дали някой гледа в твоята посока.

Права е Манди, тук често четем жени, на които някой им изгубил години. Като пистолет да им е опрял.

Ти пък откъде се появи. SunglassesSweat Smile
Няма гаранция кой на кой какво време ще изгуби.

# 214
  • София
На пусия седя Mr. Green

Как да няма гаранция? На мен никой не може и една минута да ми изгуби. Аз мога да си затрия живота.

# 215
Ревокър, интересна вметка. На една жена като мъжът й желае да й даде, каквото иска/мечтае (супер обикновени неща като се замислиш - семейство, дом, брак, дете), веднага става някаква безгласна буква.
Аз много си го слушам и изпълнявам, даже арабските шейхове ще му завидят, ако знаят колко.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 22:17 от Mandy Bo

# 216
Нямало гаранция,то в тоя живот има ли гаранция за нещо? На мен пък идеята на Манди ми допада. И това което не хвана Revoker е,че това си е нейн срок,с който не задължава никого с нищо. Просто,ако не се получи така както го иска,не си губи времето. Сега схвана ли?

# 217
  • Out of the Mix
На пусия седя Mr. Green

JoyAnimal RoosterMisc GunLaughing

Как да няма гаранция? На мен никой не може и една минута да ми изгуби. Аз мога да си затрия живота.

За мен е късмет двама души да остареят заедно в съвременния свят и ежедневие
.

Разбира се, Кари.
Както и аз, ако искам да се получат нещата, не си губя времето. SunglassesWink
Въпросът е да има съвпадение във възгледите.
Не аз да правя нещо голямо, тя да ми тропа и подмятка някакви неща сега, до 1 м.
Няма да стане, защото примерно след 3-4 м. ще се случи нещо по-важно за живота и семейството ни, връзката.

Супер, Манди, слушкай, просто коментирам другата ти нагласа. Simple Smile
Иначе сте много сладки. : )

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 22:17 от Revoker

# 218
  • София
На късмет не леж, трябват си грижи за това градинче.

# 219
  • Somewhere far away
Всеки си има различни житейски истории. Стига с това слагане под общ знаменател. Загубил им времето- ами може всичко да е било прекрасно през голяма част от времето, а в един момент /накрая, т.е. в края на връзката/да са почнали проблемите, караници и скандали и в тоя момент връзката се къса. и тогава ли е загуба на време. Грънци.

# 220
Това със сроковете било за брак или нещо друго е много относително. Твърде ултимативно, че хем трябва да направиш еди какво си, хем трябва да го свършиш в определен срок. Хората не винаги са на една вълна в един и същи момент, не винаги и мненията им съвпадат по някакви въпроси. Това обаче по никакъв начин не означава, че не могат да се сработят и да им е добре заедно. Ама иска брак. Човекът, ако има деца от предишна връзка, може да не иска да се жени заради въпроси, свързани с онаследяване. И ще е прав. Подписът не би следвало да е условие едни взаимоотношения да съществуват, да се развиват и да са хармонични.

На мен на Манди тезата ми звучи “аз искам това и часовникът почва да тиктака”. Хубаво е човек да има критерии, очаквания, изисквания дори, защото ако ги няма, значи има сериозен проблем със себе си. Нека обаче не забравяме, че срещу нас стоят хора със собствен ритъм, ангажименти, проблеми и дори да имат най-добро желание, може и да не могат да се вместят. Не е хубаво да се губи време, но е хубаво и да се даде време.

Аз лично се разделих с едно бивше гадже заради подобен завоалиран натиск да се преместя в друг град. И той имаше срокове в главата си. На мен обаче не ми беше моментът. Една година по-късно вероятно щях да се преместя, даже и на бегом щях да взема разстоянието с багажа на гръб. Човекът обаче си имаше срокове.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 00:20 от Rebel Rebel

# 221
И това което не хвана Revoker е,че това си е нейн срок,с който не задължава никого с нищо.
Те, някои мъже, като реши жената да излезне от връзка, която не я устройва, веднага решават, че е ултиматум, изнудване, претенция, манипулация. А да държат жена на стендбай за любовница в малките часове или за почивки извън града е защита на личен избор и лични граници.

# 222
И това което не хвана Revoker е,че това си е нейн срок,с който не задължава никого с нищо.
Те, някои мъже, като реши жената да излезне от връзка, която не я устройва, веднага решават, че е ултиматум, изнудване, претенция, манипулация. А да държат жена на стендбай за любовница в малките часове или за почивки извън града е защита на личен избор и лични граници.

Съгласна съм нс 1000%.

# 223
  • София
Rebel, всичко хубаво, но за мен Манди е в пъти с повече разум от авторката на темата.
Не искал, да сме разбирали, да чакаме и накрая след година - ма, той обича ли ме?

От изброеното от теб - нито едно не ми изнася. Не ми трябва година време, сори.

# 224
  • Out of the Mix
Точно, Ребел. Simple Smile

Аз пък преди време имах една, искаше на 4-я месец да бременее, защото колeжката й излезнала майчинство, което нямаше как да стане, защото още не се бяхме опознали достатъчно, в смисъл трябва си време, а тогава правех и скъп ремонт и сменях колата, и никак не ми беше до това.
Бях й казал да изчакаме да свърша, че ми е стресово, имах пари, ама съм последователен, не та не, еми не. Mr. Green

Горджи, готина е Манди, харесваме си я иначе. Simple Smile
Ама той пак може да те обича, то не пречи. : ))

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 22:37 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт