Приятелят ми не ме обича

• 7 441
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Не съм съгласна. Нито казват, нито показват, нито ние се натискаме. Пробваме да изясним едни неясни отношения, но няма кой да е достатъчно мъж и да заяви ясно и направо, какво иска в крайна сметка.

E стига де.Едната не се чувства обичана, тялото и усеща ,че нещо не е както трябва и тя търси обяснение защо така се чувства.Обяснението е много просто , тя отказва да го види

При теб Човека ти казва "Не знам"...... Сигурна ли си ,че искаш да ти каже ,че не те кефи , не те харесва , не иска да има връзка с теб, че в момента е емоционало нестабилен , лабилен или каквото там му има.Ми няма да го каже, малко са хората, които имат смелост да го кажат и мъже и жени.Защо.....не знам, защото са мишки, защото не могат , защото комфорта им харесва , защото нямат самочувствие, защото са егоисти ......хиляди варианти и всеки един за него сигурно си е правилен.

Да и аз бях смотан ама вече се опитвам да не съм

# 91
@Ms.Gorgeous, ако Meredith не се заблуждаваше относно господина с кашата в главата, досега да го е разкарала. А тя все още чака от него да каже каво иска. Защото самата тя е много малка и не може да вземе най-доброто решение за себе си, нали.

# 92
Моят човек казва, че всичко е точно. На него му харесва по този начин. Твърди, че се чувства добре.
Ако имат други, защо ще държат и нас? Не сме женени за тях. Биха ни разкарали на мига.
Изключвам друга жена аз.

# 93
  • София
Пропускаш емоционалната обвързаност, любовта и женските хормони. Лесно е само на думи, но истината е, че трябва да ти стане безразлично, че да можеш да се измъкнеш.
И двете са на етап въпроси и чудене, Мередит е малко по-напред, осъзнава в какво участва. Въпрос на време е.
Докато авторката говори за любов и обич, има още хляб да яде.

# 94
Драмата на авторката на темата я разбрах. Драмата на Meredith обаче ми изглежда псевдо драма. Доколкото описваш в коментарите и двамата искате едно и също и отношенията ви са именно в този коловоз. Той, за да се отдръпне или е идентифицирал друго желание в отрещната страна, или си е намерил друга. При всички положения има конкретна причина - нещо в тезш отношения веме не го устройва и работи за неговия наратив. 

Точно така, решил е, че аз натискам за друго, което обаче изобщо не е така, а за това кой, какво иска по принцип не бяхме говорили, докато не се отдръпна. Разговора го инициирах аз, уж да се изясним, но обясненията са все същите "не знам, какво искам, каша ми е в главата, остави ме мен аз, какво искам, какво искаш ти". След като казах, съвсем без отговор си останах. Сигурно го мисли още...

...... Сигурна ли си ,че искаш да ти каже ,че не те кефи , не те харесва , не иска да има връзка с теб, че в момента е емоционало нестабилен , лабилен или каквото там му има.Ми няма да го каже, малко са хората, които имат смелост да го кажат и мъже и жени.Защо.....не знам, защото са мишки, защото не могат , защото комфорта им харесва , защото нямат самочувствие, защото са егоисти .....

Да, това искам, след като аз съм директна, а и той твърди, че е директен и откровен, точно това искам, да бъде честен и да каже директно, аз мисли не мога да чета.

# 95
Аз ще дам една друга перспектива, която може би е малко груба... Честно казано, аз се изненадах, че в темата става дума за зрели хора с истински житейски опит, а не 20-годишни...

Някак не бих се занимавала със зрял мъж с почти пълнолетно дете, който тръби колко много е бил унижаван (и колко го е мачкала бившата жена сигурно)... И така да е... Човек с годините се научава да се бори за себе си и за щастието си. Аз съм много по-малка от участниците в историята, също са ме мачкали, предавали и какво ли още не, но затова сега се уча как да се уважавам, за да ме уважават и другите... или поне да не падам духом, когато това не се случи 😁 Човек трябва в някакъв момент да порасне и да се научи на тези неща.

Хубавото да си възрастен е, че се научаваш да поемаш отговорност за себе си и за живота си. Ако мъжът не е отработил тези неща, дори с авторката да се получи нещо, накрая при първата криза може и нея да започне да я обвинява как тя му е виновна за това или онова. Дали това е така - не мога да кажа, защото не познавам хората в разказа, но вече съм го виждала в няколко такива връзки и затова споделям.

# 96
ОФФ:
Скрит текст:
Еманципираме се.
В скоро време жените ще ни водят по почивки и ще клякат с пръстени Wink
Нема те огрее значи. Grin
Аз по почивки не обичам да ходя и не водя.
Пръстени тоже, само ако са на баба ми/ти.
Трябва да гледате по-реално. На смяна идват млади и красиви жени. За да сте конкурентноспособни трябва да давате на мъжете неща, които младите не могат.
Да го заведеш на почивка, да му купиш нов телефон, да го назначиш в собствената си фирма на тлъста заплата и т.н.
Иначе ако смятате да се конкурирате на база сексапил ... все едно Ботев Враца да смята, че ще бие Реал Мадрид.
Wink
Ахаха батееее, ти превъртЕ интернетО!
Знаеш ли, кое е по-ценното за един мъж от това, което му даваш - това, което НЕ му вземаш!
И тогава трябва да ти кажа, че младите сексапилни жени дето идват, с техните претенции да ги водиш по ресторанти, НА Дубай, да държиш темпо бяла нощ (тука много приятна грешка вместо цяла се получи) в клубчета и после да си неуморен жребец почват да олекват пред една 45 годишна, която всичкия тоя театър го е гледала и можеш да я впечатлиш само с истински и неподправени чувства.
‘Дет се вика “Find a woman with a brain. They all have vaginas“

# 97
  • Пловдив
Да, това искам, след като аз съм директна, а и той твърди, че е директен и откровен, точно това искам, да бъде честен и да каже директно, аз мисли не мога да чета.

Е няма да ти го каже.......Това видях аз от първо лице в сходни ситауции.

# 98
Малко хора са наистина директни и честни.. Тъжно, но факт.

# 99
Това много ми напомня за една моя приятелка, която хвана мъжа си в изневяра. Тя знаеше, че ѝ изневерява, знаеше коя е любовницата му,  знаеше кой ги е запознал, в телефона си той беше спрял известията от любовницата, любовницата от своя страна постоянно пускаше публикации, в които говореше за него по име, тормозеше и приятелката ми онлайн и т.н.

Приятелката ми обаче не го напускаше, защото…той не си бил признал. Той трябвало да си признае. И така загуби още три години с него.

Та и този коментар така ми звучи. Той трябвало да каже нещо. Ама няма да каже. Няма да каже нищо, което не работи в негова полза сега или ще саботира плановете му по някакъв начин в бъдеще.

# 100
  • Somewhere far away
Явно си има някакви травми. Докато не ги преодолее тези неща психически не мисля че ще е много подходящ за сериозна връзка.

# 101
  • Пловдив
Малко хора са наистина директни и честни.. Тъжно, но факт.

Е как да си директен и честен като ще се лишиш от толкова много неща.
Получаваш редовен секс, някой се старае за теб , четка ти егото , чувстваш се желан , чувстваш се обичан.......е понякога някой ми задава някакви тъпи въпроси , ама ще викам ,"че съм объркан" , ще викам "не знам".
Сигурен съм ,че тези и двамата усещат ,че жените са вече хлътнали по тях и са напълно наясно ,че в момента могат да си играят ролята на жертва и да получават.

# 102
Не е нужно да е директен човек, а само да е честен.

В тази връзка и по повод как той не казвал - вие не сте ли чували, че ако нещо не е hell yes, значи си е чисто не? Ами вие не сте hell yes за тези мъже. Просто няма друго на хоризонта.

# 103
Именно затова самите жени трябва или да се примирят, или да приемат, че това не е мъжът за тях... Любов насила не става.

Всичко в този живот си има цена. Ето сега уж са във връзка, ама постоянно се самоизмъчват и може би пропускат шанса да срещнат човек, който няма да им дава половинчата любов... Мъжете може да не са честни, но и жените не застават зад изборите си.

# 104
Ммммм дам, просто си запълват скучното ежедневие... Ама и това не пречи да го заявят. Знаеш ли, може пък и отсрещния това да иска.

Само дето отрече и това да е, защото аз и това попитах.... извинявал се, ако така е излязло. Харесвал ме бил, ама не знаел, какво иска, дали го иска и за какво му е. Сбъркана работа с две думи. Аз трябва да се оттегля и да проявя себеуважение, че нещо ми липсва. То е ясно... пък той нека си живее, незнаейки. Жалко само за хубавата компания...

Общи условия

Активация на акаунт