Отговори
# 60
# 61
Ама Емилова е дебела.
Искам да я видя как гладува и слабее.

# 62
  • Paris, France
Извинила се е във фейсбук, но то едно извинение, пак тя жертва.
Скрит текст:

Ау, горката! А къде е извинението за лъжата "И който е оцелял след Освиенцим и е живял над 100 години точно по тази причина – защото са се прочистили, ама силно са си прочистили тялото"

Аз искам публично опровергаване на казаното, освен извинение, както и признаване, че е много далече от истината. Абе, голяма, дебела лъжа е.

Тя съгласна ли е да поживее 2 години в такива условия за да си прочисти пълния със сланина, фекалии и газове корем? Тъкмо да видим колко години ще живее. Предвид възрастта и е идеална за подобен експеримент.

Скрит текст:
За отслабването - отслабнаха тези, които аз познавам и ходиха при нея, но аз мисля, че има някаква шашма с изследванията. Едната, която познавам ходи не толкова за отслабване, колкото за "детокс", не приемаха изследвания от други лекари и лаборатории, та там наново, мисля, че отделно се плащаха, не в пакета, който беше много скъп. Та на влизане с много лоши показатели на черен дроб, а след 2 седмици престой там- чудо. Не знам това реално възможно ли е.

Да, възможно е в някои случаи, в които има силно омазняване на черния дроб. Това е принципът на Newcastle diet retune. 10-15 д3на на 600 калории + 200 от листа за слаби хора с диабет 2. Отмазнява панкреаса и/или черния дроб и те започват да функционират нормално. ИР остава, но с времето се подобрява ако се спортува.

При мене се случи точно това, но пих и омега 3, вит Д, ниацин и доста други отмазняващи дроб вещества, та не знам дали е само от ниските калории. Всички чернодробни ензими влязоха в норма. Не при всеки става толкова бързо. Знам, че на хора с фиброза и/или цироза дават и лекарства.

Ама Емилова е дебела.
Искам да я видя как гладува и слабее.

Права си, но и слаба като вейка да беше, пак няма право да лъже нагло. Все пак в Етиопия от сушата измряха милиони хора, но не знам да са почнали да живеят до 100г, напротив.

Поантата ми е на лъжата, а не на емоции или нейния външен вид.

# 63
То лъжата че е тлъста - тлъста е. Че е нагло и безчовечно да твърдиш подобни неща за Аушвиц - също е така. Обаче да се хвалиш, че помагаш на хора със затлъстяване да отслабнат, усърдно да рекламираш определен начин на живот и да изглеждаш като Емилова, вече е too much! Просто външният ѝ вид е черешката на тортата.

# 64
  • Paris, France
Тя не лъже за пръв път. Преди много години, може би 2 десетилетия беше казала, че маймуните ядяли плодове, а човекът е примат като тях. Забрави да спомене, че маймуните имат много малък мозък спрямо телесната маса и че това, което ни е направило хора е точно животинския протеин и повечето калории, благодарение на които човешките мозъци са се развили и уголемили. Също е лъжа, че маймуните не ядат месо. Шимпанзетата, които са близки до човека като поведение ядат месо, макар и не колкото примитивните хора.

Все едно да кажа, че котките приличат на зайци и затова няма проблем да ги храня с трева.

Да, нагло е, безчовечно е и е опасно. Кукувици като нея пълнят психиатриите и спешните отделения с анорексични млади момичета, някои от които умират от изтощение, пролапс на сърдечни клапи итн. Аз съм родител на такова дете. Не ме питайте как пробутвам месо заради анемията, от която четвърта година не излиза!

# 65

Да, възможно е в някои случаи, в които има силно омазняване на черния дроб. Това е принципът на Newcastle diet retune. 10-15 д3на на 600 калории + 200 от листа за слаби хора с диабет 2. Отмазнява панкреаса и/или черния дроб и те започват да функционират нормално. ИР остава, но с времето се подобрява ако се спортува.

При мене се случи точно това, но пих и омега 3, вит Д, ниацин и доста други отмазняващи дроб вещества, та не знам дали е само от ниските калории. Всички чернодробни ензими влязоха в норма. Не при всеки става толкова бързо. Знам, че на хора с фиброза и/или цироза дават и лекарства.

Те в Освиенцим и другите лагери само марули са яли, раздавали са им омега, Д и ниацин Stuck Out Tongue Winking Eye
Та дебела е. Аз дебела жена, дебела лекарка няма да слушам.
И се чудя как има хора и се връзват на глупостите.

И аз искам подробните и изследвания на всички оцелели от Холокоста и цялата им здравна история.
Обидно е това за хората преживели това.

# 66
Тая жена няма срам и свян просто... И изобщо не смятам че и тя е толкова убедена в тия глупости дето ги приказва, нямам предвид това за лагерите че то не е и за приказка. Първо, защото тя себе си не е оправила. И второ, защото отдалеч си личи колко е меркантилно всичкото. Да не говорим колко е отвратително да се приемат по подразбиране всички хора с повече килограми че се тъпчат и че ако отидат при нея и ще станат чисто нови. И аз не бих вярвала на изследвания изрично при нея правени, щом толкова отрича изследвания от другаде.
Не че някога съм й била фен, то и няма как, но в друга тема съфорумка сподели как по едно време често са се засичали тя да чака детето си след училище, а въпросната докторка внучето си. С банички и подобни боклуци в ръка да си го посреща все. Пък на хората нека им взема по една шапка пари да ги държи гладни и да им казва че тъй ще се оправят те Grinning

# 67
Тая жена няма срам и свян просто... И изобщо не смятам че и тя е толкова убедена в тия глупости дето ги приказва, нямам предвид това за лагерите че то не е и за приказка. Първо, защото тя себе си не е оправила. И второ, защото отдалеч си личи колко е меркантилно всичкото. Да не говорим колко е отвратително да се приемат по подразбиране всички хора с повече килограми че се тъпчат и че ако отидат при нея и ще станат чисто нови. И аз не бих вярвала на изследвания изрично при нея правени, щом толкова отрича изследвания от другаде.
Не че някога съм й била фен, то и няма как, но в друга тема съфорумка сподели как по едно време често са се засичали тя да чака детето си след училище, а въпросната докторка внучето си. С банички и подобни боклуци в ръка да си го посреща все. Пък на хората нека им взема по една шапка пари да ги държи гладни и да им казва че тъй ще се оправят те Grinning
Със сигурност сравнението, което е използвала в предаването не й прави чест.

Ама що глупости изчетох в темата, не е истина.
Гладолечението е обикновено веднъж в годината за 10 дни с 20 дни захранване. Тоест месец.
Това не изключва яденето на банички или понички в останалата част на годината.
Аз лично карам понеделник на чай /мед и плодове и това ми помага да запася дадени килограми.

Плаките в кръвоносните съдове, които намаляват или изчезват след този вид хранен/детокс, нито тежат 5 кг, нито ще ги видите нагледно.

И пак да кажа, метода не е нейн а на Лидия Ковачева. Тя е намерила чудесен начин да го развие в бизнес. За което евала, рядко имат толкова дълготраен успех такива здравни начинания.

# 68
Тя и Лидия Ковачева що хора е съсипала.
Ама художничка да се занимава с медицински въпроси не е шега работа.

# 69
То всеки може да си яде когато каквото иска, разбира се. Но определено ако тя си храни внучетата с банички, почва да губи тежест като някой дето разбира от хранене и дето размахва пръст на другите, че и по телевизията... така де, ако е била и преди това авторитет за някога.
А че има ползи от периоди без храна - това не видях някой тук да го е отрекъл. Говорим си за тази особа специално.
Тези методи с неядене са си от много стари времена, в един или в друг вид, не вярвам някой да си и помисли че ги е изобретила тя. Хората които ходят там просто искат нещо да направят, но реално им трябва пъдар за да го изкарат и са склонни да платят за това.
Иначе имам приятелка която с по 2 гладувания в годината си държи псориазиса под контрол и почти нищо не остава от него. Аз самата също практикувам, не с плодове  и с мед де, без тях и не за по 10 дни а най-много за 3. Изобщо не съм против такива методи, а против това за което е темата.

# 70
  • Пловдив
Изказването на Емилова наистина е скандално! Надявам се, че поне еврейските организации ще поискат сметка както на нея, така и на телевизията.
Аман, по-добре не. При все наистина глупавото изказване на Емилова, при все страдание в концлагерите (впрочем не само на евреи, макар и най-вече на евреи), писна ми от ходене на пръсти около "Шалом" и всички световни техни събратя, сакън да не се обидят нещо. Аман от претенции за свещени крави и специален стандарт. Сметка да искат, та и на телевизията.
Но като гледам за колко други доста безобидни неща се скача и се посипват глави с пепел, сто процента и тука ще стане така, най-късно утре.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:51 от Магдена

# 71
Нали сме в България няма да има последствия.
Това ако беше обаче в друга държава - жална и майка.

# 72
И с право до е жална майката.
Толкова хора

# 73
  • Пловдив
Цитат
Проблема е че има грешно тълкуване на фактите. Факт е че евреите са умирали не от глад, а. от ръцете на немците, или заради болести, но с болестите са щели да се справят ако не са били крайно недохранвани. Факт е, и че оцелелите Евреи по филмите доживяват дълбоки старини, но това е грешно тълкуване на факта, защото виждаме само доживелите до дълбоки старини, които могат през 21-и век да разкажат какво са преживели, но има много евреи оцелели от лагерите, които не участват във филмите, защото са починали без да доживеят дълбоки старини и да участват във филмите за войната през 90-те и 21-и век, така че ние виждаме само доживелите евреи до дълбоки старини за да участват във филми за войната от последните 30, 40 години.
Точно така мисля и аз - ефектът на оцелелия. Гладът е допринесъл, а не обратното, за смъртта от болести на онези, които не са пряко убити с оръжие или в газова камера. От останалите съвсем не всички са доживели до сто, а е близко до ума да са оцелели в по-голям дял онези, които са били по-здрави физически. Да кажеш колко добре се е отразил гладът на тези хора, е изключително глупаво, дума да няма, дори не е истински цинично, защото е просто кифленски наивно и глупаво, особено ако приемем, че си вярва. Тя самата също е твърде самодоволна и напориста в рекламата си.
Въпреки това и съчувствам, защото стандартът е двоен. За другите народности и общности могат да се говорят глупави или обидни неща (а за българите у нас е даже прието да се говорят основно обидни неща, както виждаме и в поста след мен), ама виж, за евреите в днешното общество само на някой леко да му замирише на обида или омаловажаване на страданията им през ВСВ, канцелиран си веднагически, а медията е изправена в извинителен режим. Както стана с предаването "Последният печели" и Орлин Горанов.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 22:49 от Магдена

# 74
Аз не разбирам, защо всички се вживяха толкова в това изказване. Да много тъпа постъпка от нейна страна и до там. Българите сме страшен народ. Крадат ни, гаврят се с нас, лъжат ни и още какво ли не от години, че чак половин българия се изнесе в чужбина, а ние още се хващаме за някакво си изказване по телевизията... Спокойно хора не е станало кой знае какво. Непрекъснато се говорят глупости.

Общи условия

Активация на акаунт