Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 218
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Belgium - BG
Ето ме и мен - и аз за малко 4е в работата ми е пьлна лудница по понеделни6ки и имам един куп сре6ти планирани.
Сьбота ходихме до Холандия в един парк с лалета - стра6на красота, София уни6тожи няколко цветя Laughing и се нати4а яко по поляните
Zoui - ние идваме на 13/05/ за 2 седмици, планираме за 3 дни да отидем и в Лисабон. Дано свекито си вземе отпуска и да ни остави да купонясваме Wink

Приятна седмица и до скоро

# 166
novaa ако ще минавате през Коимбра ще се радвам да се видим.Ти какво работеше,4е не се сещам.
моми4ета полу4их писмо от Лидл,където по у4тив на4ин са ми казали,4е не вземат 4ужденци.Направо ми писна ве4е #Cussing outПисна ми да работя като 4иста4ка и гготва4ка #Cussing outза какво у4их толкова години #2gunfireПредставям си,ако реша да си потърся по хубава работа,нямам никакви шансове Rolling Eyes

# 167
Зоя а какво си у4ила?
Не се от4айвай...взима6 весник с обяви и по4ва6 да звъни6....все от някъде 6те стане...
успех Peace

# 168
  • Стара Загора
Ето ме и мен.
Снимките още не съм ги вкарала в компютъра.За малко съм тук, после ще готвя, пера и ще пребирам зимните дрехи в куфар (да не ми се пречкат из гардероба (пък и ще си улесня после опаковането на багажа).Стоян реши да спираме интернета още от 05.05, понеже тогава отварят басейна в базата.Като съм нямала какво да правя, да ходя там и да се пека по цял ден, пък и водата била топла, понеже всяка вечер го закриват.А аз не искам.Направо ще откача, ако трябва да махнем и интернета.Без телевизия както и да е, все пак имаме лимит и си пускам от време на време бтв-директно или предавания на запис, но да останем и без интернет ooooh!  #Crazy тогава ще лудна на 100%.
Вчера ходихме на плажовете на Арабида и се пекохме (за първи път тази година).
Забравих да ви кажа, че като ходихме до Испания и обикаляхме, стана време да се пребираме и отидохме до колата.Гледаме, че някакъв бус се опитва да паркира между нас и още една кола отпред, ама имаше много мялко място.Този с буса не се отказва и приближава още повече нашата кола.Точно стигнахме до него и ни бутна леко номера, аз викам на стоян, че тоя ни бутна леко, ама Стоян вика-няма нищо, той дава напред вече.И в същия момент оня пак назад и пак ни удари.Аз избеснях, хем некаъдер, мястото, където иска да паркира е тясно и недостатъчно за такъв голям бус, хем се навира и бясня, започнах да викам и да блъскам по буса му Twisted Evil .Стоян през това време отива отпред при него и му обяснява на английски, че ни блъска вече 2 пъти, човека слезна, огледа ни колата и ни вика-а, ма няма нищо-само номера леко съм бутнал, на колата ви няма нищо, пък и аз имам застраховка.Е добре, само по номера ни бутна леко (2 пъти), ама както се засили 3 път, ако ни беше бутнал по-силно...Както и да е.Стоян му каза, да се дръпне, ние излизаме и вече като тръгнахме аз се обръщам да го видя как паркира-едва се навря (явно, че не умееше да паркира бус Thinking .Та тогава направо бях страшно бясна.А Стоян много се смее как реагирам в такива ситуации, защото почвам да крещя и ставам ужасна Laughing (случвало ми се е и друг път, ама ако ви е интересно, ще кажете да ви разкажа Laughing).
След няколко дни Стоян разказал на един негов колега (британец) за случката и онзи се хили и ми вика-точно така Laughing .

Както и да е.Разказах го объркано, ама дано сте ме разбрали.
Зойче, аз незнам какво да ти пиша, защото си нямам идея тук как се търси работа, но мога да ти кажа да не се отчайваш.Все ще изкочи нещо.Може и да е за добро.Съдба.Няма страшно.

За Слави-гледах интервюто.Направо не можех да повярвам.Толкова тъжно ми стана.Дано да се оправи и да не му се случват такива неща повече.

# 169
Дани и мене ме е яд,4е ще ви спират нета.После от България да не забравяш да се вклиу4ваш PeaceНа мене ми е интересно разказвай,а ина4е мисля,4е много адекватно си реагирала.То4но така трябва да е.
Аз съм завършила Икономика във Великотърновския университет.
Светле какви обяви,какъв вестник знаеш ли в какво малко град4е живея ooooh! от селски тип,познай колко работа има.Дано до септември да си намеря,4е нали малкия ще тръгва на ясла и ще изкукам сама вкъщи.

# 170
  • Belgium - BG
И аз гледах за Слави, много мь4но е наистина, дано се оправи. Ние си имаме сателит - ве4е от 2 години. Ба6та ми донесе целият пакет от БГ като доиде на гости ведньж - та си гледам вси4ки програми. Сега се забавлявам с VIP Brother 2, стра6на простотия Laughing

Zoui - аз по диплома сьм Физиотерапевт, но ве4е от 5 години работя по проекти на ЕК за интеграция на хора с увреждания, а от миналата година организирам и една магистьрска програма. Та хем пи6а и правя у4ебни програми, хем пи4а проекти - абе като хамелеон. Но така е  - не винаги работи6 това за което си у4ил, важно е да се адаптира6 бьрзо и да има6 само4уствие. Ако има6 университет, не кандидатсвай за позиции които са по-ниски от клалификацията ти. Не знам как е в Португалия с намиране на работа, може би е проблемно?

# 171
Новаа аз тепърва ще се боря да ми признаят дипломата,затова сега се целя по надолу и даже не казвам,4е имам завършен университет,за да ми се увели4ат шансовете за по споматана работа Rolling Eyes,докъде стигнах да се правя на по проста отколкото съм #CrazyА ти как се намери с мъжа ти?Как замина за Белгия?Имаш ли роднини там?

# 172
        Моми4ета,здражейте ,ето ме,но за малко....
Нямам време да оправя снимките... Embarassed
Зой4е,това е ужаснос работата,но ще ти е по-лесно ако приемеш,4е всяко зло е за добро и наистина е вярно,но го разбираш малко по-късно,тъй 4е търпение... Hug.
Дани ,и аз така избухвам,но ли4но на мен не ми е забавно,дразня се от тази си несдържаност,но какво дасе прави тип нервна система,скоростта на предаване на импулсите е разли4напри вси4ки,много работя ,за да го овладвя този гняв,но напразно. #Cussing out
Много ми е мъ4но за Слави,знаех за вси4ко това още като студентка говореше се в неврологията,но мислех,4е са тъпи слухове.Защо се слу4ва на готините хора,за мен той е един от наи-добрите хора в Бг,който е направил много пове4е отъ който и да е политик,а пък на колко де4ица е помогнал нямате си на идея дори само затради това му се прекланям,защото има много хора с огромни възможности,но с малки сърца и внимават нищо да не капне от тях.И много се дразня от простотии от сорта на това ,4е е наркоман,защото го познавам ли4но,а и да него познавах знам как изглегдат наркоманите:слаби,нервни,разсеяни,уморени с 4ервени о4и и постоянно те4ащи носове,подсмър4ащи,да сте видяли поне едно от тези у него,аз не съм.Единстевната химия ,която е взимал са анаболите,в на4алото като запо4на да тренира,които биха могли да са при4ина за това, познавам още едно мом4е на 18г,професионален културист,който пиеше многооо неща и отклиу4и автоимунен процес,който го затри CryДа има пари за най-скъпи удоволствия,но дрога не е употребявал.Моля се за него и се надявам да не става по-зле и да може да се радва на живота си и да помага на бедните де4ица!!!!!  Praynig Praynig Praynig
Тук е много горещо направо е лято sun
Много целувки и настроение ви желая,успешна седмица и дано проблемите на всеки се разрешат fight newsm10аз отивам на фитнес....

# 173
  • В голямото море...Живот
Хей,какво става с вси4ки нас?Това да не е от времето?
Дано се оправят вси4ки проблеми,един път за винаги.Писна ми от тях ве4е.Днес ни изгоря ТВто,утре трябвя дя се купува нов и ве4е ще се дели на 2/до сега беше 1 купи едно,другия друго...ТВто беше негов,компа е мой и така.../А на края на месеца и кола иска....... ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #CrazyОт къде да взема толкова пари?НЕМАМ НЕРВИ...........

# 174
  • Стара Загора
Доре, говорили ли сте какво искате и двамата от живота, какви са целите ви, за какво мечтаете, към какво се стремите.Трябва да решите дали наистина си заслужава да сте заедно или да поемете в различни посоки.Извинявай, че се бъркам, дано да не ми се обидиш, но така мисля аз.Ако не искаш да си навирам "гагата" ми пиши-няма да се повтори, все пак си е ваша работа и живота си е ваш.Моля те, не се обиждай!   #Puppy dog love001 smile3525

# 175
  • В голямото море...Живот
Дани,не се обиждам Peace,даже се радвам на всяко мнение по въпроса.Говорили сме и говорим постоянно.Аз искам помощ в къщи,защото и двамата работим/а и имаме отделни сметки/,но според него това е женска работа и ако запо4не да я върши защо му е жена.Той е 4овекът с големите идеи,а аз трябва да правя вси4ко останало/говоря езика,познавам институциите,имам познати.../.И като ми каже,4е не можем да се разделим защото е инвестирал страшно много време във връзката ни ми идва  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfireМайка му ми се кланя до земята,4е съм с него,но казва 4е аз сам си го избрала и трябва да го търпя #Crazy newsm78.Нещата не са то4но така,но май не е тук мястото да си изливам домашните неприятности.И май стана дълги4ко Simple Smile

# 176
  • Belgium - BG
Zoui - наистина се надявам да си признае6 дипломата по-бьрзо и да не те унижават португалците, които както мьжьт ми е казвал - половината нямат завьр6ена гимназия. Той пак ми спомена 4е там може по-лесно да се намери работа с Университетско образование отколкото без. ло6ото е 4е сте на село и 6ансовете ти се намаляват, но не се отказваи и имай само4уствие. А за мен - аз дойдох преди 7 години в Белгия за да правя магистратура. Запознах се с мьжа ми тук докато у4ех, тои то4но бе6е по4нал да работи. И така, както нямах тьрпение да се вьрна в БГ, той направи вси4ко вьзможно да ме задьржи Laughing А за капак се оженихме тук само с приятели за свидетели - аз заявих 4е португалска свадба никога няма да преживея. Е после в БГ си правихме цьрковна, родителите му и брат му дойдоха, и така пропуснах 65 4овека пьрва линия рода от Португалия Sunglasses

# 177
новаа и ние не сме правили сватба,само се подписахме с двама свидетели и това беше.Ами вие като имате църковен брак той православен ли е или може би ти си католи4ка?
Доре аз ти се 4удя що го търпиш твоя мъж,отколко време сте заедно?Ако си с него само,за да не си сама няма смисъл.Така като те слушам имам 4увството,4е не си щастлива с него,затова просто продължи напред PeaceТова е моето мнение.
Дани какво става с теб,напоследък нищо не пишеш Sad

# 178
  • Стара Загора
Пиша, пиша Grinning
Нямам толкова време, ама да ме питаш какво толкова правя Laughing
При мен нищо интересно.Стоян утре почива.Пълна скука при мен.Направо незнам какво да пиша.

Сетих се да питам нещо-защо в 12.00, всеки ден се пускат сирени newsm78

# 179
При нас не пускат така 4е аз не мога да ти отговоря на този въпрос Laughing
Айде моми4ета 4акам снимки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт