Тема за идеи за Свети Валентин. Какво ще подарите на половинката си?

• 4 168
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Аха, добре. Вие познавате по-добре, значи. Окей

# 46
🤣 А ти го познаваш по-добре?
Брей.

# 47
  • София
Нищо, но от сърце. Wink
Решихме, че "подаръкът" ни ще е семеен, защото тогава е датата на подписване на окончателния договор за новия ни горски дом. Пълна случайност.
Иначе той винаги на този ден купува хубаво вино и шоколад.

# 48
Докато все още не ни подарявате цветя - има надежда.

# 49
  • София
И моят мъж обожава да готви и постоянно гледа курсове. Наскоро също ходи и му беше подарък от мен. За лятото си е харесал още няколко. Не разбирам какво ви е толкова странно, че някои мъже харесват такива неща и искат да имат и професионални знания от готвачи, а жените им подаряват ваучери за това. Обменят се идеи. Като не ви допада подминавате, не е за вас подаръка все пак.

# 50
  • Между гори и планини
И моят обича да готви, но гледа рецепти в ютуб . Добре му се получава.
Вероятно подмятанията за въпросния курс са защото е почти сигурно, че ще е сам петел в кокошарник.

# 51
И моя може да сготви по реъепта, по тоцхните укаъанич е  ,но не може да дореди готвенето мейду табота, помагане на деца в училище, поправка на някакви неща из двора сега е едни навес за колела, попълване и следене на разни административни ... Затова опират до моето неточно, набързо и както мога готвене Simple Smile
Кога намирате време за точни рецепти не ми е ясно . У нас непрестанно нещо изисква внимание и работа.

# 52
  • София
Ами на последния курс сега бяха предимно мъже. Аз като съм ходила също преобладават мъже. Така че не е ясно какъв кокошарник би могло да е.

# 53
Моите двама пълнолетни мъж и син миналата година ходиха на целодневен курс по варене на бира и получиха след известно време да идат да си приберат сварената бира. 12 бутилки и бесхе много добра.

# 54
Аз не виждам нищо лошо в различните подаръци. Ако не ми харесва, просто няма да го имам предвид. Ако ми харесва идеята, ще я имам. Иначе ММ няма проблем дали ще е с мъже или жени, той така или иначе работи с повече жени. Хората са различни и е крайни време да се приеме това.
Не видях смисъл от цялата злоба.

# 55
Докато все още не ни подарявате цветя - има надежда.
Аз му подарявам, ако чакам на него, ще ми се разсъхнат вазите. Готварски курс не, той си готви хубаво.

# 56
# 57
  • Обран бостан ;)
Моите двама пълнолетни мъж и син миналата година ходиха на целодневен курс по варене на бира и получиха след известно време да идат да си приберат сварената бира. 12 бутилки и бесхе много добра.
Аз на времето ходех да помагам на дядо да варим ракия в селския казан. И през ум не ми е минавало, че това може да е курс по варене на ракия.

# 58
  • София
Сега се чудя. Нов киндл с възможност за цветни картинки или една картина за бюрото.

На първо четене ми се мерна нов скандал с цветни....., викам си, ехааа....Simple Smile

Иначе, с децата вкъщи, малко шоколади, вино и вчеря:). Изпъстрена е седмицата с други събития, така че ще го вмъкнем някак.

Но идеите, които споделяте, са наистина великолепни.

# 59
Вие както си поръчвате аз се зачудих сега дали да си метна нещо за мен в кошницата. Все пак празник е.

Общи условия

Активация на акаунт