Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 619
  • 918
  •   1
Отговори
# 120
Запис и от мен Hug Чета ви редовно, но не остава време да пиша.

SGC, така да се радвам, че ни орисваш, толкова много пъти си помагала със съвет и ти пожелавам от сърце лек остатък от бременността, грабвам си прашец и те чакаме да наминеш да се похвалиш отново с малкия юнак! Heart

Среднощно Слънце, съжалявам за отрицателния тест. Heart Успя ли да оздравееш и да се закрепиш поне тези дни? Аз помня, че по едно време с теб се засякохме с доста боледувания едно след друго. От ноември някъде приемам Омнибиотик 6 сутрин на гладно, не знам дали си внушавам, но мисля, че това ме спаси във вирусните сезони да не хвана нещо + ежедневен прием на Вит. Д. Като бонус, коремът ми не се подува и се чувствам доста добре.

Инферия, чакаме те с положителни новини, да си пазиш снежинката на топло за още 9 месеца. Heart

V_sS, страхотни снимки, дано сте си изкарали прекрасна почивка! Пожелавам ти бързо да приключиш с лекарствата и да направите успешен трансфер! Heart

Файонка, извинявай, ако си споделяла, но при теб приключиха ли драмите с лаймската болест, успя ли да пребориш тази гад?

АА, благодаря за разяснението относно Кломифена. Явно нещо не съм разбрала, това, което прочетох.

Бърз ъпдейт при мен, на 21.01 бях при Калчев и за късмет ми се падна 4ти ден от МЦ, той предложи да започнем Кломифен за 5 дена, последно хапче беше на 26.01. Утре съм отново в центъра на Калчев за преглед да видим какво се е случило от стимулацията.

Със сигурност пропускам много хора, но пожелавам на всички успех и скорошни прекрасни новини! Hug

# 121
Бъстед, новата ми контрола за лаймската болест е сега на 10-ти, надявам се вече да сме приключили с лечението и да продължавам нататък, че направо ме е страх да си помисля в какво състояние е имунната ми система след всичко това.

Успех на теб за утрешния преглед при Калчев. Вие със стимулацията какво целите - да имате по-добре узряла Я или да докарате двечки? После на домашни опити ли ще бъдете?

# 122
  • На изток от Ада
Бъстед успех!
Браво на Мел за предложението за фракси!

# 123
бъстед, май да, аз боледувах началото на септември с температура за кратко и после от края на септември почти до края на октомври нон-стоп. Ноември и декември бях ок и миналата седмица отново цъфнах. А от края на 2021 май не бях боледувала. Не съм спирала да приемам витамин Д, витамин Ц и още куп добавки. Ще погледна и Омнибиотика. Успех със стимулацията!
Наси Hug

# 124
Файонка, дано вече окончателно е зад гърба ти и да можете да се отпуснете и да си правите опити на спокойствие! Стискам палци за контролата! Hug

Като цяло първоначално прегледът при мен щеше да бъде констултация за лапароскопия, защото до момента няма никакъв друг открит проблем при мен или ММ. По късмет на съдбата се паднах в 4ти ден при Калчев и той предложи да пробваме и 1 месец със стимулация и ако дам добър отговор, но пак няма успех, да си пристъпим планово към лапароскопия. Към момента общо взето каза, че иска да пробваме всички алтернативи преди да ме отвори.
Иначе ще сме на домашни опити, взех и Преферт уж за още едно подпомагане. Целта на утрешния преглед е да видят резулатата, да поставят таймираща инжекция и да ни кажат кога да правим опити, това обясни Калчев. Общо взето сега много съм си повярвала, че ще стане  ( защото никак не искам лапаро) и се притеснявам, че от високо се пада по-лошо. Joy

# 125
Успех, Бъстед!
Психическата нагласа е много важна. Не съм вярвала, докато не се убедих. Моя близка все повтаряше как след сватбата си ще забременее и по Коледа вече ще чака близнаци. Аз и бях казала, че със сватба октомври е малко вероятно толкова бързо да стане, ама тя си визуализираше. Е, направо ме срази като се оказа, че няколко дни след сватбата е забременяла! Само дето не са близнаци. Иначе визуализацията и яко проработи. С мъжа и това го говореха от 6 месеца по-рано. Как на Коледа вече ще чакат бебе. Направо си го извикаха хубавото.

# 126
Няма такива неща като визуалиции, забременяването е биологичен/физиологичен процес и - измежду други неща - въпрос на късмет. Ако ставаше с визуализиране нямаше да я има тази тема, в която пишем.

# 127
Е, те не са стояли само да си визуализират, а са действали по въпроса, но наистина вярваха, че ще се случат нещата и според мен това им помогна. Преди това тя една година обикаля гинеколози, имаше проблеми, казаха и направо да замразява яйцеклетки, че е с нисък АМХ, но тя реши да се успокои и да се настрои позитивно и беше права. Има го и факторът късмет, не отричам.

# 128
  • На изток от Ада
Аз все това пиша да се мисли положително!
Визуализиране също е добре. Примерно си представяш теста с 2черти, преглед коремчето, после ритници , как гушкаш бебето...
Обаче мен ме бива в тези неща . Положително рядко мисля! Пък за визуализация ми е много далеч

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:28 от nasito8988

# 129
Ниският АМХ не е причина за незабременяване. Не ме разбирай погрешно, щадящо и полезно е за всеки да се настрои позитивно и доколкото е възможно да е спокоен - за собственото ментално здраве е полезно. Но да се твърди, че “визуализиране” подпомага забременяване на мен ми спада в същата категория като хората, които вярват в зодии, изригвания на Марс (обърках, ретрограден Меркурий май беше?), черни магии и подобни щуротии. Ако ставаха нещата с позитивна настройка, инвитро клиниките щяха да са празни и да фалират едно по една.

Да, изглежда като чудо, когато двойка с истински проблеми и дългогодишна борба види две черти месец преди процедури примерно, такива случаи има много, но и тук факторът обикновено е - така се е случило/късмет, а не “успокоихме се и стана.” Със същия успех може да се успокоят и да не стане.

# 130
Я, да помоля да ми визуализирате един читав софийски дерматолог, мерси.

# 131
За мен добър дерматолог е д-р Черкезов от МБАЛ Света София. Не визуализирано, а от личен опит. Но дали вие ще сте доволна, не мога да гарантирам.
Коментара ми с позитивната нагласа беше по повод Бъстед, която се чудеше дали не се пренавива, че според мен правилно постъпва. С добро чувство го написах. Иначе ми е пределно ясно, че не е универсална рецепта за успех.

# 132
hardcandy, д-р Мария Мингова мога да препоръчам. Работи по каса и записва часове през супердок. Но все пак зависи за какво. Опитът ми е с акне ✌

# 133
  • Замък сред облаците
Д-р Черкезов го познавам лично, изключително внимателен е като човек и като лекар също съм се възползвала и го препоръчвам. Преглеждаше и някъде в Люлин, и в МЦ Унихоспитал на детелината на Бояна и България.

По темата защо някои жени забременяват лесно, други трудно:

Скрит текст:
Не че го подкрепям това на 100% ама човек се замисля…
https://www.instagram.com/reel/DFYMIMZyAXk/?igsh=MTVoYmlnYWZqeW1ueA==

# 134
+1 за д-р Димитър Черкезов! Страхотен лекар и човек, може да се запазва час и през Супердок.

Общи условия

Активация на акаунт