Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 092
  • 918
  •   1
Отговори
# 195
  • На изток от Ада
Ясно де и 5 да е , но 2 е толкова тъпо че...
Soulshock аз д такива хора не бих общувала, но съм мн чувствителна!

# 196
Наистина не знам какво да кажа, в дълбок ступор съм. Ето затова не обичам да споделям - да ти направят разбор на живота от-до + това приятели,приятели,но никога не знаеш на ум кой какво носи и ти мисли.

# 197
Честно казано съм ги ограничила от този ден. Даже разбра за аборта сигурно 2 месеца по-късно в случаен разговор. Още ми е криво от тези думи все едно ми ги е казала вчера.

Ясно де и 5 да е , но 2 е толкова тъпо че...
Soulshock аз д такива хора не бих общувала, но съм мн чувствителна!

# 198
То лошото е, че и без да споделяш, все  ще се намерят разни близки и далечни “благожелатели” да се включат с неадекватни изказвания. Имам една уж приятелка, дето се чуваме веднъж в годината. На моята възраст е и наскоро се омъжи и вече си имат и детенце. И тя чула-недочула нещо от друга моя приятелка за моите проблеми и решила да прояви “съпричастност” (зад която в повечето случаи седи “ох, добре че не ми се случи на мен”, ама това е друга тема). Та въпросната чула-недочула, явно не е разбрала точно каква ми е ситуацията, си е помислила, че не мога да забременея. И от един момент почна да ми пише, ни в клин ни в ръкав, някакви тъпотии от сорта “то ще се случи в правилното време, само не спирай да вярваш”, “виж този линк за еди-каква-си алтернативна терапия, много жени за забременели с нея… аз знам, че и ти искаш”, “хайде скоро и ти да ми се похвалиш с нещо хубаво”… и други в този дух. Направо побеснях, най-вече че аз на нея и думичка не съм й казала какво ми се случва, а тя решила да ми дава съвети. На няколко пъти ми идва да я блокирам, но си давам сметка, че в нейната глава тя помага, и ако аз й отговоря нещо на въпреки, ще си каже, гледай я пък тая неблагодарница. Знам, че принципно трябва да поставяме граници пред такива хора, защото иначе се самозабравят, но се питам, има ли смисъл, при положение, че тези хора няма да се променят, а най-много да се настроят негативно към нас. Което не че ще е голяма загуба, но са си неприятни емоции.

# 199
След всичко изчетено ... ще ви кажа само, че колкото повече стесните кръга от хора покрай вас, толкова по-добре ще се чувствате!
Аз,а и ние с ММ в последните 2 години толкова сме се отдръпнали от т.нар. "токсични вампири" и се чувстваме много добре. Предпочитаме да се събираме с роднини, с кумовете ни и с още 1, 2 приятелски семейства, които са се доказали във времето и са наясно с проблемите ни.
Всички останали са АУТ !

P.S. Казвала съм ви моята теория за простия човек! 😉

# 200
Лорейн,на твое място щях да съм бясна на "приятелката ми", която така ме разнася, не на другата отявлена неадекватница.

# 201
Ами блокирай я, какво пък толкова. Да ви кажа затова толкова хора се държат така, защото не им се прави забележка, докато някой обиден, наранен или ядосан се свива в ъгъла от възпитание.

Аз съм споменавала тук, но имах една приятелка, с която отношенията ни рязко приключиха след една среща, в която ни в клин, ни в ръкав ми изтърси няколко изказвания, които аз счетох за категорично неподходящи. И тук да допълня - сами по себе си неподходящи, идващи от човек с нейното поведение в някои отношения - покъртителни.

# 202
Rave, Благодаря за новата темичка! ❤

S.G.C., Благодаря за орисването! Пожелавам ти да гушкаш малкият юнак и всички трудности да са останали зад гърба на теб и ТМ! ❤🙏 Грабя си прашец 🩵🩵🩵

При мен единственото ново е, че излезна микробиома и се открива само Ебщайнбар вирус. Имам изписано лечение за 2 месеца. Надавам се това да е било причината, но от изчетеното надали.
Относно коментарите някои мои приятелки знаят, но не всички, всъщност знаят най-близките ми, които са тактични. Една е минала през подобно нещо преди 15 години и знае какво е. Другата е забременявала от раз, но е много внимателна с подбора на думи и въпроси, показва подкрепа без значение дали разбира или не едно нещо. А за невъзпитаните хора вече съм на мнение, че няма смисъл да хабя моята собствена енергия, те няма да разберат какво говоря. Ще млъкнат заради тона ми, а не защото са ме разбрали. Ще намерят някое чувствително момиче, пред което да си демонстрират липсата на възпитание. Преди няколко месеца много се палех, ядосвах и не пропусках да реагирам, но вече не виждам смисъл

# 203
  • София
чета ви днес и единственото, което си мисля е - да имахме по един *** та да си го преместваме в такива ситуации....
все повече се убеждавам, че в такива случай трябва по-малко да чуваме тези реплики и повече да режем хората... ситуации и ние сме имали много, опитвам се да не ги помня, че да не си създавам кофти емоции... колкото до хората... за всеки е написано какво ще носи в този живот, и тяхното ще ги застигне....

# 204
Влизам и аз да разкажа. Ние в началото също не споделяхме, но ние с ММ сме заедно от 8г и явно на близките ни им е станало ясно, че има нещо. Опити правим от 4г, а на близките ни казахме преди 1-2 години. Тогава и започнаха въпросите от баби и майки. Сигурна съм, че са били притеснени, а може и да ни е проличало притеснението...

Иначе аз нямам проблем да говоря за нашия път, все пак това е реалността - понякога получавам съжалителни погледи, друг път въпроси за процедури и т.н
От коментари не се впечатлявам, аз и по принцип съм си "перде".

Споделям с вас, че получих първата си заповед за инвитро. Хем се вълнувам, но и ме е страх. Ще имам нужда от стиснати палци следващите месец,два ☺️

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 15:33 от Еми :)

# 205
S.G.C Ох душа благодаря за въпроса.
Даваш ми надежда , че всичко ще бъде наред ...дано ми донесеш късмет ❤️🤞

Биопсираха двечки , минаха две седмици от както са пратени да се изследват ...но ми беше казано че около 3-4 седмици са нужни да излязат резултатите, защото ги пращали на друго място. Още толкова остава , дано имаме добри новини 😇🙏🙏

# 206
Днес бях на втори преглед - 6 седмица + 2 дни, видя се че плодния сак е пораснал и отговаря на седмицата. АГ-то видя и жълтъчното мечурче и ембриона (показа ми, но чеестно нищо не видях), но не чухме пулс и малко се сдухах.
Знам, че е малко на ръба и при много момичета се чува чак 7ма дори, но толкова исках днес да чуем пулс и мааалко поне да се поуспокоя. Уви, ще чакам до другата седмица, което със сигурно ще ми се види цяла вечност Sad Стискайте палци, този път всичко да е наред, защото усещам, че психиката ми и безкрайните надежди ме изоставят

Относно изказванията, след първата загуба не казвахме почти на никой, но след като малкия пораства и непрекъснато чуваме: "хайде, няма ли да го направите батко", започнах да не си мълча и да ги затапвам, за това как и ние искаме да го анрпавим батко, но не винаги нещата се случват както искаме... Гледам да не обръщам внимание, но понякога си е ровене в раната.

# 207
  • Замък сред облаците
Ягодке, когато ембриончето мине 7мм се чува пулса, а средно отговаря на 6+4 това. Устискай още малко ❤

# 208
Strawberry, да чуете или да видите? На мен Станулов ми пусна доплер чак 10та седмица от съображения за безопасност. Преди това само гледахме как мига на монитора като светулка Simple Smile Уви, след положителния тест чакането и нервите не спират Heart

Miracle 🌟

Еми, честита заповед Simple Smile Успешно ползване Heart Eyes

# 209
Strawberry Heart

Еми честита заповед и успех! Дано да е първа и последна 🍀

Току що ми излезе микробиологията....Сенкова я пусна ей така за застраховка преди да стартираме процедурата и защо да не цъфне Candida albicans. Не съм имала такава гад сигурно от 10 години. Чакам сега да ми звъннат за лечение. Е бясна съм, то ако не една гадост ще е друга. Мрън, мрън.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 16:29 от Monita576

Общи условия

Активация на акаунт