Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 26 628
  • 918
  •   1
Отговори
# 45
BeLive1211 и аз имам такова, излиза и изчезва само. Не се пука, а сякаш се свива и абсорбира. Не знам какво е точно, но предполагам че е от обърнат косъм.

# 46
Ако видимо изтича няма как да е лимфен възел. Нещо подкожно е. Мен ми се е случвало след една злощастна кола маска. Стана хроничен враснал косъм, мислех да му вадя лична карта.. толкоз дълго се застоя.

# 47
Предния път изтече, да, гной и кръв и спадна само. Ще го следя де. Горе долу за около седмица изчезва.

# 48
Момичета…имам нужда от положителна енергия.

Скрит текст:

В 18ч съм на преглед при моя доктор , след доста кървене в 8г3д ,нямам никакви болки .
Точно днес си мислех,как нямам никакво кафяво зацапване вече ,сложих един Циклогест и реших да си легна ,направо лошо ми стана какво видях след като станах . Имах леко отлепяне на сака преди 2 седмици, но ми увеличиха прогестерона и зацапването изчезна.
Чувствам се ужасно 

# 49
  • село в ямболско
Милата Токио!

# 50
Момичета…имам нужда от положителна енергия.

Скрит текст:

В 18ч съм на преглед при моя доктор , след доста кървене в 8г3д ,нямам никакви болки .
Точно днес си мислех,как нямам никакво кафяво зацапване вече ,сложих един Циклогест и реших да си легна ,направо лошо ми стана какво видях след като станах . Имах леко отлепяне на сака преди 2 седмици, но ми увеличиха прогестерона и зацапването изчезна.
Чувствам се ужасно 

Токио, вярвай, че нищо не е загубено преди да си минала прегледа и не си чула мнението на доктора. Ако трябва ще лежиш, ако трябва и в болница може да те вкара за задържане, но не изпадай в заешката дупка на отчаянието и съмненията. Стискам палци човечето да е силно! 🍀

# 51
Токио, кураж и сили! ❤️ Стискам ти палци! Не губи надежда!

# 52
Токио, пращам ти цялата си положителна енергия! Да си стои здраво захванато ембриончето, а ти след прегледа гледай повече да почиваш! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 53
Токио 🤍 Стискам палци всичко да е наред! Чакаме да пишеш после! Изпращам ти цялата си положителна енергия!

Момичета, благодаря ви за това, което ми написахте за инсулина, и аз така предполагах. Мисля скоро пак да го изследвам, за да проверя как са му стойностите отново. Може и да се наложи да пия нещо (не съм пила глюкофаж досега) - да видим какво ще каже ендокринолог.
Чебурашка, на какво се основава твоят режим? Може би по-малко въглехидрати? Аз трябва сериозно да се замисля за по-здравословен режим и повече движение. Последните 2-3 месеца качих около 5-6 кг, без причина...покрай опитите, прием на повече витамини...мислех аз. Но това и беше причината да изследвам инсулина.
Иначе за TSH, и моето е около 0,15, но приемам лтироксин. Сега ми намалиха леко дозата, за да го покача малко. Но ендокриноложката така или иначе каза, че това не пречи на опитите. Просто е хубаво все пак да не го свалям под долната граница.

# 54
Токио, стиснати палци от мен!

# 55
Токио, изпращам ти цялата възможна положителна енергия! Всичко ще е наред!

# 56
Токио 🤍

# 57
Токио, има много случаи на обилни прокървявания в ранна бременност и въпреки това успешни раждания. Така че стискай зъби, лежи си задължително, никакво натоварване, много прогестерон и всичко ще е наред. Дръж ни в течение как мина прегледа. Flowers Four Leaf Clover Не си спомням дали приемаш аспирин, но ако да, трявба да се спре.

# 58
Tokyo, много стискам палци бързо да го овладеете и всичко да е наред! Пращам ти много положителна енергия! 🤞🤞

# 59
tokyo, стиснати палци Heart

Общи условия

Активация на акаунт